Ana Menü

Recep İvedik 2 (13 Şubatta Sinemalarda)

Başlatan carsi52, Aralık 20, 2008, 18:50:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi unvanını taşıyan ''Recep İvedik''in ikinci filminin çekimleri tamamlandı.

Alınan bilgiye göre, bu yıl gösterime girenler arasında en yüksek izleyici rekorunu 31 hafta gösterimde kalarak toplam 4 milyon 301 bin 641 izleyici ile elde eden ''Recep İvedik'' adlı yapımın ikinci filminin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi.

Senaryosunu Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne ve Togan Gökbakar'ın yazdığı, yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği filmi, Togan Gökbakar yönetti.

Recep İvedik'in tek akrabası babaannesi ile yaşadıklarını anlatan filmde, başrol oyuncusu Şahan Gökbakar'ın (Recep İvedik) babaannesi rolünü, Gülsen Özbakan canlandıracak. Film, 13 Şubatta vizyona girecek.

Tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi unvanını da taşıyan ''Recep İvedik-1''i sırasıyla 4 milyon 256 bin 566 izleyici ile 2005 yapımı ''Kurtlar Vadisi: Irak'' ve 4 milyon bin 711 izleyici ile 2003 yapımı ''G.O.R.A'' takip ediyor.

İşte buda fragmanı izleyin gülmekten yerlere yatın ;D

http://video.milliyet.com.tr/default.asp?id=23411
Bölünür senin için uykular!

+18 !

1. çok güzeLdi umarım 2 hayaL kırıkLığı oLmaz..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

çok güzel ya :9 biran önce gelsede gitsek :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

erdinc1926

ikinciside çok güzel fragmanları işi bitiriyor az kaldı geliyoruz (:
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Cem Goren

ikide çok guzel fragmanı 10 numara ilkinde bazır yerlerden sonra duraklıyordu ama şimdi hiç duraklama yok hep hızlıca gidiyor 10 numara film
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

A.RO.G'la karşılaştırmam bile kendi çapında iyi bir film...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Bölünür senin için uykular!

sercAn1903

firegmanı güldürüyor. filmde güldürür büyük ihtimalle. anca 2 hafta sonra giderim çok kalabalık oluyor
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

erdinc1926

ben bugün manisa'da olduğum için gidemedim kaçmaz bu var mı giden ? :)
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

+18 !

ben bugün gidecektim ama babam herşeyi mahfetti  :kart

artık p.tesiye kaLdı..

Alp Erdem

Guti ORÇ.

biletimi aldım akşam 8de arkadaşımla gidiyorum daha fragmanı bile izlemedim herşey süpriz olacak :D