Ana Menü

Anelka Tarihe Geçti

Başlatan saldır beşiktaş, Aralık 16, 2008, 17:01:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Nicolas Anelka, West Ham United maçında attığı golle Premier Lig'de 100'ler kulübüne adını yazdırmayı başardı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nicolas Anelka'nın Premier Lig'deki gol şovu devam ederken; Fransız yıldız, ligde oynanan West Ham maçında kaydettiği golle birlikte adını da tarihe yazdırdı. Premier Lig'de daha önce Arsenal, Liverpool, Manchester City ve Bolton Wanderers'ta da forma giyen Nicolas Anelka, Chelsea'nin sahasında West Ham'la 1-1 berabere kaldığı maçta attığı beraberlik golüyle birlikte Premier Lig'deki 100. golünü kaydetti. Premier Lig'de dalya diyen Fransız golcü, ligin gelmiş geçmiş en golcü futbolcuları arasında da 15. sıraya yükseldi.

Nicolas Anelka, ligin geride kalan 17 haftasında attığı 14 golle de gol krallığı yarışında ilk sırada yer alıyor. Premier Lig'de 100'ler kulübüne adını yazdıran isimler ise şöyle:

1. Alan Shearer (260 gol)
2. Andrew Cole (187)
3. Thierry Henry (174)
4. Robbie Fowler (161)
5. Les Ferdinand (150)
6. Teddy Sheringham (147)
7. Michael Owen (143)
8. Jimmy Floyd Hasselbaink (128)
9. Dwight Yorke (123)
10. Ian Wright (113)
11. Dion Dublin (111)
12. Robbie Keane (107)
13. Emile Heskey (101)
14. Matt Le Tissier (100)
15. Nicolas Anelka (100)

(Sabah)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

Listede ki futbolcuların çoğunu izlemiş olmak bizim için büyük şans...

Shearer'ın rekorunu kolay kolay kimse kıramaz...

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

shearer ne rekor kırmış öyLe ya.. tebrikLer aneLka..

ilhan mansız_melis

Alan Shearer (260 gol)  :D

fener seni beğenmedi ya Anelka :D

:D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.