Ana Menü

#8 Nihat Kahveci

Başlatan eren06, Kasım 22, 2006, 13:30:34

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Alıntı yapılan: +18 ! - Aralık 18, 2009, 23:10:48
Dediğin doğru İhsan Abi şimdi Arda avrupaya gitse başarılı olsa ve 5 milyon euroya geri gelse lafı bile edilmeyecek o paranın hatta galatasaraylılar övünecekler ardayla..

Yeniden..

carsi52

Öyle olsun tartışmıyorum artık.Meyvelerini o ülkeye yedirirken herkez gururlanıyordu unutmayın ama.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

nihat kötü oynuyor..

ama yapacak bişey yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Bu zamana kadar kötü oynamış olabilir.Ama bu maçta kötü oynadı demek hakikaten ayıp olur.

+18 !

Bu maçta kötü oynamayı falan bırak resmen tek sorumlu Nihat gibi konuşuyorlar..

IL Capitano

tamam maglubiyetten sonra herkes gerildi ama iki yuzluluk filan biraz agir kacti. nihat tabiiki evladimiz, bende cok seviyorum ama son senesine bakip verdigimiz paraya bakinca cok orantisiz ben geldigi andan beri bunu söyledim , ee simdi gecen 17 maca bakinca haksizda sayilmam.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Nihat'a git nasıl denilip ağır kaçmıyorsa bende onunla iyi gününde övünüp kötü gününde tekme basan insanlara ikiyüzlü derim.Hiçte ağır kaçmadı yani.

+18 !

Tamam ama Nihat'ın bizdeki kredisi bu kadar az mı?

Çıkarken ıslıklamalar,yerden yere vurmalar falan sizinki ağır olmuyor mu?

IL Capitano

kaan ortami yumusatmaya calistikca tansiyonu yukseltmeye calisiyorsun,  kim nihattta git dedi ya?

aldigi parayla yaptiklari orantisiz dedim Ben. 17 mac sonrada hakliyim iste...daha neyi konusuyoruz.

IL Capitano

Alıntı yapılan: +18 ! - Aralık 18, 2009, 23:29:57
Tamam ama Nihat'ın bizdeki kredisi bu kadar az mı?

Çıkarken ıslıklamalar,yerden yere vurmalar falan sizinki ağır olmuyor mu?

ben Denizli olsam 5 mac oynatmam , biraz dinlensin, biraz olaylari kenardan görsun diye. nasil olsa 4 senelik kontragi var, 5 mactan bir sey cikmaz.

carsi52

Yok abi yeter ama haa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yeterince yalancı durumuna düşürdünüz.
Birisi nobre kalsın der sonra demedim der.
Birisi nihat gitsin gitsin diye bas bağırır adam gitsin diye laf söyleriz kim nihata git dedi derler.

Ya yorumu okunmadan yorum yapılıyor.Yada yalancı duruma çıkartmaya çalışıyorsunuz beni ?

[KralKartal]

Sakin olalim,

gereken cevap SAHADA verilir elbet ;)

onemli olan BESIKTASIn kazanmasi ve basarisi
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

nihatın derdine düştük şimdide..

yeteri kadar şans alıyor zaten..

bi gün iyi oynayacanı düşünüyrum bende.ancak takıma kattığı olumsuz bir hava var..

1-0, 2-0 önde olduğumuz maçlarda girmeli artık oyuna
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Alıntı yapılan: s.volkan - Aralık 18, 2009, 23:38:31
1-0, 2-0 önde olduğumuz maçlarda girmeli artık oyuna

En mantıklı çözüm bu bence..

IL Capitano

seni niye yalanci durumuna dusurmeye calisayim guzel kardesim, iletiler duruyor gir bak. ben gitsin filan demedim, sadece aldigi para cok orantisiz dedim.
illa bir yerlere saldiriyim diye ugrasmana gerek yok, sadece senin degil herkesin morali bozuk.