Ana Menü

Marsilya Taraftarına Hapis

Başlatan saldır beşiktaş, Aralık 05, 2008, 20:18:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Şampiyonlar Ligi (D) Grubu'nda 1 Ekimde oynanan Atletico Madrid-Olympique Marsilya maçında çıkan olaylardan dolayı İspanya'da yargılanan Marsilya taraftarı Sintos Mirasierra'ya 3 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan maçta ırkçı bir pankart açmaya çalışan Marsilya taraftarını önlemeye çalışan İspanyol polisi ile Fransız taraftarlar arasında çıkan olaylar sonrasında provokatörlük yaptığı ve polise vurduğu gerekçesiyle yakalanıp, tutuklanan Mirasierra'nın hakkında 8 yıl hapis cezası talep edilen dava bugün karara bağlandı.

Polise şiddetten dolayı 3 yıl 6 ay hapis cezası alan 34 yaşındaki Marsilya taraftarının aynı zamanda vurduğu polise 45 gün boyunca her gün 20 Avro tazminat ödeyeceği de belirtildi. Savunma avukatından yapılan açıklamalarda, karara itiraz edileceği bildirildi.

Olaylı maç sonrasında UEFA, Atletico Madrid'e 1 maç seyircisiz oynama cezası vermişti. 9 Aralıkta Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak olan Atletico Madrid güvenlik gerekçesiyle UEFA'nın da onayını alarak maç günü Marsilya'ya gidecek.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

sercAn1903

...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

carlito1903

Beter olsun hapislerde çürüsün inşallah, Allah belasını versin...

Geçen sene İnönü'de oynadığımız Marsilya maçında fener atkısı açmıştı şahsiyetsiz...

Helal olsun İspanyol yargısı, helal olsun İspanyol polisi !

CR7

Peki o ispanyol polisi ve yargısı Eto'o'ya yapılanları görmüyor mu acaba?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)