Ana Menü

Sercan'a Fener kancası

Başlatan ilhan mansız_melis, Aralık 04, 2008, 19:18:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Sercan'a Fener kancası   

Yurtiçi ve yurtdışından birçok kulübün transfer listesinde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu öğrenildi.

Sercan'ın menajeri Efgan Erciyas, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin genç futbolcu Sercan Yıldırım ile yakından ilgilendiğini, sarı-lacivertli yöneticilerin önümüzdeki günlerde Bursasporlu yöneticilerle temasa geçeceklerini bildirdi.

Sercan ile ünlü İngiliz kulübü Arsenal'in aralarında bulunduğu birçok yabancı kulübün de ilgilendiğini belirten Erciyas, Arsenal adına bir menajerin, Bursaspor'un iki hafta sonra Trabzonspor ile yapacağı maçta genç futbolcuyu izleyeceğini belirtti.

Erciyas, Sercan Yıldırım'ın Bursapor ile sözleşmesinin 2011 yılına kadar olduğunu vurgulayarak, ''Sercan'ın taliplisi var ama tabi son karar Bursaspor'un olacak. Biz, gelen teklifleri kulübe ileteceğiz'' dedi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Sercanı çok beğeniyorum. Fenerbahçenin çokta işine yarar bence. Devre arasında alabilirler.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

aLırLar abi.. bedavaya hemde ! ne de oLsa bursasiporLu

eren06

Sercanı her maç ingiltereden bir klüp takip ediyormuş.İlerde çok daha iyi olur deniyor,ama fenere giderse yazık olur çocuğa :D ilhan parlak gibi olur sonu.

ilhan mansız_melis

Sercan, Fenerbahçe'ye gitmek istemiyor

Bursaspor'un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye transfer olup olmayacağı konusundaki tartışmalar sürerken genç futbolcu tartışmalara Fenerbahçe'ye gitmek istemediğini belirterek son noktayı koydu.

Bursaspor'un altyapısında yetişen ve geçtiğimiz yıllarda Manchester United Kulübü'nün de transfer için kendisine ve Bursaspor'un o dönem başkanlığını yapan Levent Kızıl'a teklif ilettiği başarılı golcü, bugünlerde de Fenerbahçe ve Trabzonspor'un devre arasındaki transfer listesinde bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda İngiliz kulübünden gelen teklife "Avrupa için henüz erken" diyerek olumsuz bakan Sercan Yıldırım, buğünlerde Fenerbahçe'den geldiği öne sürülen teklife ise "Ben Bursasporluyum. Bursaspor'dan ayrılırsam, Avrupa'da bir takımda oynamak isterim. Bursaspor'dan şu an ayrılmak ve Fenerbahçe'ye gitmek istemiyorum" dedi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.