Ana Menü

Yeter Artık Ulan !

Başlatan srCN, Kasım 23, 2008, 00:39:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Aslında pek sevmem ne maçtan sonra ne maçtan önce bahaneler bulmayı. Fakat artık hakemlerin renkleri iyice belirleşince dokunuyor bana!

Ankaragücü - Fenerbahçe maçını izleyeniniz varsa mutlaka görmüştür, Duymuşsunuzdur Luganonun Ceza sınırında olduğunu. maçı izleyenlerde net şekilde görmüştür Hakemin Gözünün içine baka baka nasıl KART İŞARETİ verdiğini! neden vermiyorsun hoca neden! geçtim bu ''kim oynarsa oynasın yeneriz' edalarını. sonuçta futbol PROFESYONEL bir oyun!

Aslında söylemek istediklerimin bir bölümünüde pek sevmediğim Erman Toroğlu söyledi maratonda bu akşam..

ŞANSAL BÜYÜKA: Lugano'nun kart işareti var hakeme!.. Lugano'nun 3 sarısı var hocam...

ERMAN TOROĞLU: Hakem Lugano'ya bakmıyor mu?

ŞANSAL BÜYÜKA: Bakıyor!..

ERMAN TOROĞLU: Niye vermiyor? Veremiyor!.. Lugano olduğu için veremiyor!.. F.Bahçe olduğu için veremiyor!.. A.Gücü olsa verir. Hadi sen görmedin, yardımcına ne oldu? Kulaklıklar var... Sen penaltıyı vermeyebilirsin ama burada sarı kartı vermezsen ben sana şüpheyle bakarım.. Lugano'nun Beşiktaş maçında oynamaması büyük eksiklik!.. Yarın Lugano bir gol atarsa ya da çizgiden gol çıkarırsa Beşiktaş maçında sorumlusu bu hakem... [/]

sonuç olarak Lugano denen şahsiyetsiz kasap herif fener takımının kilit oyuncularından biri gerek defans olarak gerek ileriye çıkıp gol atmaları olarak.. çizgiden top çıkarırsa yada gol atarsa bizim maçta sorumlusu kim olucak ?! Lugano yerine yasin'in yada can'ın oynamasına hiç bir bjklinin hayır diyeceğini düşünmüyorum! en azından işimiz kolaylaşır!!

Aziz Yıldırım,Cemal Aydın ve niceleri.. + bazı hakemlerimiz.. HEPİNİZ TÜRK FUTBOLUNDA KARA LEKESİNİZ ! bu insanlar ve yaptıkları irdelenmeli gerek diğer takım yöneticileri gerekse tff olarak! her yıl aynı şeyler!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

ben Lugano haftaya yok sanıyorum hay Allah ya
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Alayı gelsin hepsini ezip geçicez...
Since 1903

[KralKartal]

12 kisi oynasalar ne yazar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

erdibatmaz

evet bencede yani luganodanmı korkuyoruz o dallamanın dengesiz abuk subuk hareketlerini sergen kalitesinde bir futbolcu olsa 10 kere kırmızı karta çevirir.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Alp Erdem

hakemle gelsinler 4 hakemde fbli olsa ne yazar

carsi52

Lugano topu çizgiden çıkarttığı zaman defanstan top geçirmediği zaman böyle yorumlar yapabilcekmisiniz acaba ?
Fenerbahçede lugano'nun olmaması defansın bittiği andır.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

bence Lugano tam bir kazma ve her maç kırmızı kart potansiyeLi..