Ana Menü

Atamızın Hangi Takımlı Olduguna Dair

Başlatan sedokajmeran, Ocak 19, 2007, 16:22:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sedokajmeran

kimi fenerliler Atanın Ziyaretinde fenerli oldugunu beyan ettigini sölemistir...

Atanın fener defterine yazdıkları bire bir

Fenerbahçe Kulübünün her tarafta beğenilip değer verilen, ortaya çıkmış eser ve çalışmalarını duymuş ve bu kulübü ziyaret edip bu işte emeği, yardımı olanları tebrik etmeği görev edinmiştim. Bu görev ancak bugün yerine getirilebilmiştir. Takdir ettiğimi ve kutladığımı buraya kaydetmekle övünüyorum. 3.5.1918 / Ordu Komutanı Mustafa Kemal

burada bir beyanatı yoktur isin özü budur bu konuda tartısmak yersizdir.

Galatasaray'a mektup yazdığı için "Atatürk Galatasaraylı" mı diyelim? Fenerbahçe, Karşıyaka ve Altay kulüplerini ziyaret ettiği hatıra defterlerine izlenimlerini yazıp imzaladığı için onu Fenerbahçeli, Karşıyakalı ya da Altaylı mı sayalım? Yahut Güneş Kulübü'nü iki kez ziyaret ettiği için Güneşli ya da mütarekede annesi Akaretler'de oturduğu için onu ziyaret ettiği günlerde pencereden Beşiktaşlı jimnastikçileri seyredip Beşiktaşlı mı olmuştur diyelim? Bize sorarsanız bu savların hiçbiri doğru değildir. Onun hangi kulübü tuttuğuna en güzel cevap soyadındadır. O nasıl Türklerin Atası ise, böyle bir soruya da cevabı kesin olarak şu olacaktır : "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Sözün özü: İşte bu nitelikler hangi spor kulübünde, hangi takımda hangi sporcu da ise, Atatürk o kulübün, o takımın, o sporcunun taraftarıdır.

AMA OTURDUGU YER BAKIMINDAN BEŞİKTAŞLI OLDUGU KESİNDİR. TAKIM OLARAK DEGİL SEMT OLARAK. O YUZDEN DE EN BUYUK BESIKTASLI ODUR
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

Unforgiven

Kardeş herkes kendine göre bir yere çekmişitr bu olayı galatasaraylılar bizm teknemize binde fenerlilerde şunu yaptım ama kimse bilmezki neden Dolmabahce beşiktastadir ve ata neden burda kalirdi ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

sedokajmeran

bende onu anlatmaya calısıyorum
'' Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim  ''
İşte bu nitelikler hangi spor kulübünde, hangi takımda hangi sporcu da ise, Atatürk o kulübün, o takımın, o sporcunun taraftarıdır.

Halkın takımı Olan biz isek Atamızda Bizim Semtimizde Son nefesini Vermis İse EN BUYUK BESIKTASLI ATATURK TUR.. AMA BUNU ONLAR ANLAYAMIYOR...
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

alper_1903

Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carsi52

bu hikaye çok karışık ya herkes atatürk fenerli yada gayseli diyo ama yinede en büyük beşitaşlı ATA'mız.
Bölünür senin için uykular!

entu903

ARKADAŞLAR ATATÜRK BEŞİKTAŞLIDIR.BU fb li araştırmacı gazeteci Ergün Hiçyılmaz tarafındanda söylenmiştir. ATATÜRK senelerce akaretlerde oturmuş balkonu BJK ANTREMAN SAHASINA BAKMAKTADIR.ANNESİNİ VE KARDEŞİNİ DEFALARCA BEŞİKTAŞLI SPORCULARA EMANET ETMİŞ VE BİZİM ÇOCULAR DİYE BAHSETMİŞTİR.ATANIN EN YAKIN SİLAH ARKADAŞI REFET BELE PAŞA BEŞİKTAŞ IN 2 NOLU KONGRE ÜYESİDİR.
fb HERŞEYE SAHİP ÇIKMA ÖZELLİĞİNİ ATAMIZ İÇİNDE GÖSTERMEKTEDİR.TABİKİ ONA HERKES SAHİP ÇIKACAK .       
                        AMA ATATÜRK BEŞİKTAŞLIDIR. BUNU HERKES BÖYLE BİLSİN.

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Mattech

Ben o yazılan ve cizilenlere İnanmıyorum atatürkü Böyle olaylara Alet etmek Cok iğrenç Bir durum Yüce Atamız üzerinden pirim yapmaya çalışıyorlar.. ne Fb li ne gs li NEde Beşiktaşlı SAdece TÜRK milli TAkımını Tutuyordur..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

@si_ruh

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞLI!

ADAM GİBİ ADAM BENİM ATAM!
ÇOCUKLAR İNANIN,İNANIN ÇOCUKLAR!

eren06

Fenerbahçe Başkanı Dr. İsmet Uluğ'un da bulunduğu Kulüp Başkanları toplantısında karar verildi: "ATATÜRK BEŞİKTAŞLI"

1964 yılı her Pazartesi günü Türkiye Ligi'nin İstanbul Kulüp Başkanları, İstanbulspor'un Mısır hanındaki lokalinde toplanıyordu. Toplantıya katılan kulüp başkanları şöyleydi;
Beşiktaş – Hakkı Yeten
Fenerbahçe – Dr. İsmet Uluğ
Galatasaray – Ulvi Yenal
İstanbulspor – Ali Sohtorik
Vefa- Hayrullah Güvenir
Beykoz – Ziya Sönmez
Feriköy – Dr. Necati Karakaya
Kasımpaşa – Mehmet Gür
Karagümrük – İbrahim Sevin
Beyoğluspor – Napolyon

Dr. İsmet Uluğ'un Atatürk'e silah kaçırması anısından sonra, Kulüp Başkanlar'ı Atatürk'ün hangi Kulübü tuttuğunu tartıştılar. En güzel açıklamayı İstanbulspor Kulübü İkinci Başkanı Enis Pankoğlu yaptı; "Babam Mustafa Kemal'in yanında cephelerde bulunmuş, onun Subayı Yüzbaşı Necati'dir. Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı Selanik'ten kaçırıp, getiren Yüzbaşı'dır. Mustafa Kemal, Babam ile Derne Cephesi'nde ve Selanik'te bulunurken Beşiktaş'ı tuttuğunu söylemiş. Babam hasta Fenerbahçeli'ydi. Yönetim Kurulu'nda idarecilik yaptı. Fenerbahçe'nin bir tek maçını kaçırmazdı. Bizlere, - Çocuklar ben maçtayken aranızdan biri ölürse, kesinlikle beni çağırmayın. İşinizi imam efendi halletsin – derdi. Babam Fenerbahçeli olmasına rağmen, Atatürk'ün Beşiktaş'a gönülden bağlı olduğunu her yerde söylerdi. Annem Adile Muallime ile teyzem Şekibe Muallime Hanımlar, Mustafa Kemal Samsun'a gittikten sonra, Zübeyde Hanım'ı Beşiktaş'taki evinde ziyaret edip, hatırı ile bir ihtiyacı olup olmadığını sormuşlar. Zübeyde Hanımefendi şu cevabı vermiş: "Sağolsun Paşa Hazretleri'nin Kulübü Beşiktaş'ın idarecileri, her gün gelip hatırımı sorarlar. Hepsini kendi çocuklarım gibi seviyorum. Paşa Hazretleri ne kadar iyi yapmış, beni buraya getirmiş." Bu konuşmadan sonra Kulüp Başkanları karar verdi:

"ATATÜRK BEŞİKTAŞLI"

ilhan mansız_melis

ha Beşiktaşı ha Fenerli ne farkeder ki

En büyük adam Atam
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.