Ana Menü

Gol başına 100 bin avro!

Başlatan ilhan mansız_melis, Kasım 01, 2008, 13:12:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Gol başına 100 bin avro!
     Yaşadığı sakatlık sonucunda Şubat ayından bu yana sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız Ronaldo'nun her geçen talipleri artıyor.
İyileşme sürecini atlattıktan sonra son bir aydır Brezilya Ligi takımlarından Flamengo ile antrenmanlara çıkan Ronaldo'nun AC Milan ile olan kontratı sona erdi.
Bonservisini elinde bulunduran Ronaldo için her geçen gün yeni takımın adı ortaya atılıyor. Önce Manchester City dendi, sonra Paris Saint Germain... Ancak bu takımların biri bile Ronaldo ile ilgilendiklerini açıklamadı.
Şimdi ise Serie A takımlarından Siena'nın Ronaldo için devreye girdiği ileri sürülüyor. Siena başkanı Stronati Gazzetta dello Sport'a verdiği demeçte, Ronaldo'yu kadrolarına katmak için cazip bir teklif sunacaklarını açıkladı.
Ronaldo'nun transferini bir an önce gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Stronati, "Ronaldo'nun futbolu bırakmak istediğini duydum. Ben ona Siena'da bir şans daha sunmak istiyorum. Ronaldo'nun menajeriyle konuştum ve gol başına 100 bin avro teklif ettim. Şu anda düşünme aşamasındalar" dedi.
(Sporx)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Guti ORÇ.