Ana Menü

"Beşiktaşlılar mücadelemizi hazmedemedi"

Başlatan ZeMaHŞeR, Ekim 28, 2008, 18:22:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

Mehmet Yıldız, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Beşiktaş maçı esnasında ve maç sonunda taraftarın kendisine tepki göstermesine çok tartışılacak bir açıklama yaptı. Yıldız, şöyle konuştu: "Beşiktaş İstanbul'da bize karşı ilk puanını aldı. Biz maç sonunda en azından verdiğimiz mücadeleye saygı bekliyorduk. Taraftara tepki göstertecek bir şey yapmadım. Herhalde Beşiktaş taraftarı, takımımız adına iyi mücadele etmemizi hazmedemedi. Çünkü tepkiyi hak edecek hiçbir şey yapmadım. Sadece takımım adına mücadele ettim."

Ya bi yürü git ya.. o maça kadar seni seviyordum ve o gün maçı izledikten sonra sana olan sevgim yavaş yavaş kine dönüşmeye başladı...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BerkAy1903

Bu adam yüzünden 3 gün forumdan uzak kaldım.....

Bişey  Diycemde Neyse..

19o3

KeePSaKe

Since 1903

+18 !

husoeagle

yattınız 10 kişi defansta
bumu mücadele

ah ulan o girdiğimiz pozisyonları atacaktık ki o zaman görecektim senide mücadelenide

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Mehmet Yildizdi onceden, simdi Besiktas taraftari onu Mehmet Kildiz olarak goruyor..
Ona bakarsak, simdi bu adamin yine Besiktasa gelmesini isterim..
Oynadigi takimin hakkini koruyacak elbet... Aciklamada yanlis birsey goremiyorum,
fakat gereksiz isler
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

lejyonerhy

;D ;D ;D Ya yürü git bizimkilerin aptallığı olmas orda 10 dan aşşağı çıkartmazdık bide mücadele verdik diyor.