Ana Menü

Aragones Bıraktı Mı ?

Başlatan srCN, Ekim 22, 2008, 21:34:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Ntvsporda söyledi şimdi.

+ hurriyetin internet sitesindeki haber;

Luis Aragones, Şampiyonlar Ligi'ndeki ağır Arsenal yenilgisinin ardından Süper Lig'de oynanacak Bursaspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edecek.

Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir  toplantı yapan Luis Aragones'in futbolculara  "Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe'nin başında son maçım olacak" dediği öğrenildi. Aragones'in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Bu arada Aragones'in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi.

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Alp Erdem

+18 !

yok yok gitmesin ya cok iyiydik biz böyle ;D

Alp Erdem

ulen aragones hani hayata kadıköyde veda edecektin

beckyZWICKY

sıcak sular dönüyor ajanslara bakıyorum bazılarında haberi bile yok sporx de istifa etmicek yazıyor dönüyor birşeyler bakalım ne olacak

İnşallah bırakmaz :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Alp Erdem

onu kadıköye gömceklermiş

Guti ORÇ.

Alp Erdem

neden durayım adam 76 yaşında

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Alp Erdem

of dede ya senle ne güzel günlerimiz geçecekti ne güzel bizi şampiyon yapacaktın feneri küme düşürec
tin küstün sana dede bayramda elini öpmicem :cry :cry :cry :cry :cry

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

MeLo

Biz koyalımda öyle git bari :)
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

TurkishTank

dede gitse nolr gitmese nolr... fenerin kadrosu cok kotu...aziz yildirim'in yaptigi harcamalar ve basarisizlik Wall St journal'e case study olur bee... 40 milyon harcayip, boyle rezil bi kadro kurdu..."return on investment" eksi durumlarda yanii...Bu sene fenerden korkmayin arkadaslar, kim gelirse gelsin, toparlanamazlar...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt