Ana Menü

ölüme 5 kala konuşabilseniz son sözünüz ne olurdu..

Başlatan Simurg, Ocak 16, 2007, 19:06:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sinem

sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diolar bana desinler değişemem desinler değişemem desinler değişemem oooo derdim :)
sen benim hergece efkarım gözümdeki yaşım sigara dumanım sen benim damardaki kanım alnımdaki yazım şanlı BEŞİKTAŞIM...kalbimin en orta yerinde büyük bi yangın war alewler içinde BEŞİKTAŞ sana yemin olsun bitmeyecek sewdan mezarımda bile...

Catak

:saskingeçen sene başıma geldi ama hiç bişi hatırlamıorum ama çok küfür etmişim yanii ölümle 5 dakika deil 1 hafta yoğun bakımda konuşmuşum ama yenilmedim anlaşamadık azraille:D :muhaha :sigara
ÇATAK

özLemTA

öLüme beş kaLa bu şaRkıyı yazdım sana sakın dinLeRsen ağLama Ruhum aRtık yanında.. (anLaRdı o kişi.. ;) )
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Brestgerfich

eğeR yanımda ''O'' varsa Seni Seviyorum derdim.. Yoksa O'nu seviyorum derdim.. Eğer ''O'' çoktan gitmişse O'nu hala çok seviyorum derdim...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

sinem

ben ölüorum bebeğim sende benden sonra mutlu ol ve çocuğunuzun adına ismini koyki oda bigün büyüdüğü zamn bizim gibi aşk yaşasın :( ( belki birz saçma düşünmüş olabilirim napim can sıkıntısından yazıorum işte :):):)
sen benim hergece efkarım gözümdeki yaşım sigara dumanım sen benim damardaki kanım alnımdaki yazım şanlı BEŞİKTAŞIM...kalbimin en orta yerinde büyük bi yangın war alewler içinde BEŞİKTAŞ sana yemin olsun bitmeyecek sewdan mezarımda bile...

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Brestgerfich

sinem

ben zaten ölmüşüm sen yaşat sevgimizi bea aşkımmm :(:(:(

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Brestgerfich

Catak

ÇATAK

özLemTA

sen ağLama biR damLa göz yaşın yeteR.. deRim! ağLamasın aRdımdan..
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Simurg

elimde saç tokan güneş misali mis kokan bıraktığın tek parçan birde kocaman bir YALAN!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

sinem

seni seviyorum
sana deliler gibi aşığım
sana tapıorum
sen benim vazgeçilmezim herşeyimsin...

esmerve

son nefesimde elimi sen tutacaksın son sözleri mi bir tek sen duyacaksın meleklerin sözü var dderdim tabiki kelimei sehadet getirirdim nasıl geçti zamansız o güzeli yıllarım die düşünürüm heralde tabi bunları çabuk yaparım biraz acele acele acele
korkutamaz bizi musalla taşı ölümüne sevdik biz beşiktaşı