Ana Menü

Nihat'tan Kötü Haber

Başlatan saldır beşiktaş, Ekim 03, 2008, 19:22:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Villarreal için işler hem ligde hem Avrupa'da gayet güzel giderken, Manuel Pellegrini Sporting Gijon karşısında sakatlanan Nihat'ın 6 hafta sahalardan uzak kalacağı haberiyle sarsıldı.

Villarreal mükemmel geçen 2007-08 sezonun ardından, yine gayet güzel başladığı ve hedeflerini yüksek tuttukları sezonda Nihat'tan bir türlü istediği verimi alamadı. Etkili forvet bir aydan uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.

Nihat geçtiğimiz haftasonu oynanan Sporting Gijon maçında sahadan alınmak zorunda kalmıştı. Bugün açıklanan sonuçlara göre ise, milli futbolcunun sağ ayağındaki sakatlık onu 6 hafta sahalardan uzak tutacak.

Nihat'la ilgili iyi haber, futbolcunun sakatlığının sezon öncesi yaşadığı sakatlıkla bir ilgisinin olmaması iken, kötü haber ise eğer Nihat tam olarak düzelemezse ameliyat olmak zorunda kalabilir.

Bu haberler Manuel Pellegrini'yi zora sokarken, teknik adamın tek dileği başka bir forvetinden kötü haber almaması yönünde. (goal.com)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Guti ORÇ.

off ya şansa bak nihattaki...

eRe

nıhat boyle gıderse muzmın sakat olarak anılmaya baslanacak ve ondan sonrada kadroda yer alamama sıkıntısı cekmeye baslar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Çok şanssız ya gerçekten sakatLıkLar bırakmıyo yakasını bir türLü.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Çok büyük geçmiş olsun :(
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

off be tam bi patlama beklerken bu cok kötü oldu umarım cabuk toparlar milli takım icinde cok kötü olacak..

BerkAy1903

19o3

carlito1903

Çok merak ediyorum bu kadar sık sakatlanmasa şimdi ne durumda olurdu acaba...

Bunca sakatlığa rağmen bile bu kadar başarılı oluyorsa bide sakatlanmasa bizi daha da gururlandırırdı...