Ana Menü

Wenger Platini Kapışması

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 23, 2008, 15:29:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Arsenal menajeri Arsene Wenger ile UEFA Başkanı Michel Platini kapıştı.

Plati'ni geçtiğimz gün Fransız gazetesi Dauphine Libere ile yaptığı röportajda, Arsene Wenger'i suçlayarak, "Ben bir futbol adamı, Wenger ise iş adamı gibi konuşuyor, Wenger'i ve bu tarz düşünenleri durdurmalıyız" ifadelerini kullanmıştı.

UEFA Başkanı ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde Cluj'un Roma karşısında aldığı sürpriz galibiyeti de kastederek, "Wenger gibiler, küçük kulüplerin büyükleri yenmesini istemiyor. Çünkü futbola iş adamı mantığı ile bakıyorlar. Ama bu sürprizler futbolu güzel yapan öğeler" diyerek suçlamalarını sürdürdü.

Wenger'in Platini'ye cevabı ise gecikmedi. Fransız spor gazetesi Lequipe konuşan Wenger ise "UEFA Başkanı'nın açıklamaları beni şaşırttı. Ben kulüplerin ekonomik olarak sağlıklı olmasından, finansal dengesinden yanayım. UEFA'da futbolda adaletin garantörü olmalı ve kendisininki dışındaki görüşleri de dikkati almalı" sözleri ile Platini'ye tepkisini dile getirdi.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

salvador

agır laf sölemiş ayıp olmus
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...