Ana Menü

Hıncal ULUÇ'u neden kimse sevmez!

Başlatan Simurg, Eylül 20, 2008, 19:50:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Hıncal ULUÇ'u neden kimse sevmez!
Hıncal ULUÇ'u neden kimse sevmez! Serkan ÜSTÜNER'in köşe yazısı.
Haftanın medyatik gelişmelerinin değerlendirildiği Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Full Ekran'a Hıncal Uluç konuk oldu.Hıncal Uluç'un anlattıklarını aynen aktarıyorum.

Uluç, yazar-okur ilişkilierini değerlendirirken, internetin faydası konusuna girdi. Önceden bir okurun yazara ulaşması için mektupla bir hayli zaman geçirdiğini ancak internet sayesinde anında tepkilerini yazara ilettiklerini söyledi.

'İnternette pek vakit geçirmiyorum' diyen Uluç, sadece Sabah üzerinden kendi maillerine baktığını ve bir de yazısını kaleme alırken Google'dan faydalandığını söyledi. Uluç, gelen maillerde 'Yine saçmalamışsın Hıncal' şeklinde tepkilerin yanında 'Hıncal seni kişi olarak beğenmem ama bugün hakikaten müthiş yazmışsın' yönünde de mailler aldığını belirtti.

Şimdi bu açıklamalardan sonra Hıncal Uluç'u neden sevmediklerini söyleyelim.Sayın Hıncal Uluç'un bu kadar popüler olmasının altında yatan gerçekler nelerdir.

Bir Hıncal Uluç yıllardır bu gibi polemiklerden beslenmiştir.Yani popülaritesini kaybetmemek için başvurduğu ucuz yollardan bir tanesi budur.

İki Hıncal Uluç'un yaptığı diğer önemli! İşlerden bir tanesi de insanlara kulp takmaktaki maharetidir.İnsanlara fildişi kuleden bakıp her şeyi kendi biliyormuş gibi tavır takınması.

Üç Hıncal Uluç insanların kişilik haklarını zedeleyici bir üsluba sahip olması da kendisini sevilmez bir kişilik haline getirmiştir.İnsanların kişiliğini düzeltmek kimsenin harcı değildir.Hele bunu insanları küçümser ve de aşağılar bir tarzda yaparsan işte o zaman neden sevilmediğinin farkına varırsın sayın Hıncal ULUÇ.Sen nerelerde güzel yemek yendiğini nerelerde eğlenildiğini yaz ya da televizyon programlarında bu mekanlardan bahset.

Hangi sosyoelit mekanlarda nasıl vakit geçirdiğinden bahset.Sahi sayın Hıncal Uluç değil miydi ki geçen haftalarda milli futbolcumuzun annesine sinir krizi geçirtip ölmesine sebep olacak kişi. Yanlış mı yazdım? Bu olayın müsebbibi sayın Hıncal Uluç değil miydi?

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

adamın işi insanları deli etmek biz ne yapalım ;)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.