Ana Menü

Beşiktaş - Fenerbahce F.T.K Final Maci (3-2)

Başlatan DReieCK, Ocak 15, 2007, 14:26:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berk1172

ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

carsi52

Bölünür senin için uykular!

noumAyberk

Ben koymuştum lütfen forumu araştıralım :S

ugur24

o maça gitmeyi çok istemiştim..gidemedim ya ona yanarım..bi daha kimbilir ne zaman olur izmirde beşiktaş-fener kupa finali..

Unforgiven

Ancak televziyondan izlemek gibi bir fırsatım oldu ondada yerimde duramadim,bu arada febe kendilerine gol atan adamı alma geleneğini bozmadı tümör'ü aldılar, oda asker oluyor stad'da artık bağirirlar en buyuk asker bizm asker diye  :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 16, 2007, 11:56:57
o maça gitmeyi çok istemiştim..gidemedim ya ona yanarım..bi daha kimbilir ne zaman olur izmirde beşiktaş-fener kupa finali..
Ben gittim senin yerine uğur.. O qünkü sevinç o qünkü coşkuyu hayatım boyunca unutamam muhteşem bi qündü..
edit

ugur24

maça gelmeyi planladığımız arkadaş askerdeydi o zaman..bende tek gitmek istemedim..ama bi daha olursa kaçırırmıyız bee..