Ana Menü

Küfürbaz Terim!

Başlatan CR7, Eylül 11, 2008, 12:29:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Alıntı yapılan: yg1903 - Eylül 11, 2008, 14:12:03
http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11528
burada canli telefon baglantisinda osman tamburaci olayi dogruluyor
yaziklar olsun senin gibi hocaya demek geliyor icimden ama sana hoca kelimeside yaksmiyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Kanıtlasınlar helede o zaman yargılarız Fatih Terim'i.
Ama ben inanmıyorum yaptığına. Ha yaptıysada kendisine yakışmayacak bi davranış olur ama bi nevide kutlarım. Bu basın o küfürleri hak ediyor. ;)
edit

ilhan mansız_melis

of neler neler demiş Terim coşmuş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

kartalpenchesi

hala fatih terim haklı diyenler yazık size

bence olaylar gerçek zatende hemen dava başlamış bile

milli takım teknik direktörü böyle bir davranışta bulunamaz

takımdan kovulması lazım...
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

[KralKartal]

hakli veya haksiz, dava basladiysa.
davadan sonra ogreniriz herhalde,
simdiden yorum yapamayiz, fakat GERCEK ise,
cok yanlis... YALAN ise ayni sekilde cok YANLIS..

terim veya baskasida olabilirdi, yani boyle olmamali,
insanlar elestirilere gelemiyorsa, bu isi yapmamali
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

saldır beşiktaş

ben bu kadar çok küfür edeceğini sanmıyorum ama terim bu belli olmaz
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Mattech

bu Adam emrenin babası gibi Emrede hasan Demirkola yaptıgı hareketle günbdeme gelmişti zaten.. maçlarda terimin Sinirli hallerdeyken Agızını okumaya çalışın Agız okumak zor bişi degil Zaten bakınca Küfür ettigini anlarsınız.. :)  mesela maçlarda İbrahim üzülmesin agzınada dikkat edin o da.. Tarimin karakteri belli o adam küfür eder Gs deyken yardımsını dövmişti gol sonrasında..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

CR7

Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Doğan'ın bugün kaleme aldığı bir yazı gündeme bomba gibi düştü!..

Yalçın Doğan'a göre, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisini eleştiren spor yazarı Osman Tanburacı'yı telefonla arayarak ağza alınmayacak küfürler savurmuştu!.. Peki bu iddialara doğru muydu? İddiaları olayın taraflarından Osman Tanburacı'ya sorduk!..

İşte Yalçın Doğan'ın yazdıklarını doğrulayan ve Terim'e dava açacağını söyleyen Tanburacı ile yaptığımız söyleşi!..

MARATON.COM.TR: Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Doğan'ın sizin ve Fatih Terim konuşması hakkında yazdıkları doğru mu? Neler söyleyeceksiniz bu konuda?

OSMAN TANBURACI: Yalçın Doğan'ın yazdıkları eksiksiz doğru. Olay Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde oldu.

"KİMSENİN ŞAHSİ EDEPSİZLİĞİNİ MİLLETE ÇEKTİREMEZDİM"

MARATON.COM.TR: Bu konuyu neden daha önce açıklamadınız? Bir nedeni var mı?

OSMAN TANBURACI: Bugüne kadar bu konuyu asaletimden açıklamadım. Milli maç öncesi böyle bir açıklama yapamazdım. Kimsenin şahsi edepsizliğini millete çektiremezdim.

MARATON.COM.TR: Hukuki yollara başvuracak mısınız?

OSMAN TANBURACI: Avukatımla konuştum ve bu konuda dava açacağım. Yargının yolları bana sonuna kadar açıktır bu konuda. Gereken neyse yapacağım.

MARATON.COM.TR: Fatih Terim sizi tam olarak hangi yorumunuzla ilgili aradı?

OSMAN TANBURACI: Sky Türk'te yaptığım bir yorum sonrası aradı. 'Fatih Terim, Hıncal Uluç'un Emre ile yaptığı yorumdan bahsedeceğine bize Belçika maçıyla ilgili bilgi versin. Terim gündem değiştirmeye bayılıyor' dedim. Bunun üzerine beni aradı.

"FATİH TERİM BANA 'AĞABEY' DERDİ"

MARATON.COM.TR: Öncesinde herhangi bir husumetiniz ya da tartışmanız var mıydı Fatih Terim'le...

OSMAN TANBURACI: Öncesinde bir husumetimiz olup olmadığını ona soracaksınız. Bana 'Osman ağabey' diyordu. Benim onunla hiçbir husumetim yok. Onun benle var mı? Onu da Fatih Terim'e sormak lazım. Geçmişte bana yaşımı sorup da aramızda 7 yaş fark olduğunu öğrenince 'Sana bundan sonra ağabey diyebilir miyim?' diye soran bir insandı Fatih Terim. O da çok stresli ama bu stresi bu şekilde boşaltmamalı.

MARATON.COM.TR: Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

OSMAN TANBURACI: Bu olaya spor medyasının sahip çıkması lazım. Asil ve seviyeli insanların oluşturduğu spor medyası bu olaya sahip çıkmalıdır.

MARATON.COM.TR: Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz...

OSMAN TANBURACI: Ben teşekkür ederim...

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BORA EĞRİÇAYIR
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Delirdik

Alıntı yapılan: yg1903 - Eylül 11, 2008, 23:08:28
OSMAN TANBURACI: Bu olaya spor medyasının sahip çıkması lazım. Asil ve seviyeli insanların oluşturduğu spor medyası bu olaya sahip çıkmalıdır.

:koptum :koptum
tabi canııııııııııımm çok asiL, onurLu, eşit, seviyeLi bir basınımız vardır bizim :ahaha

Bu adam bunu yargıya götürüyorsa demekki küfürü yemiş, kayıtLardada bu varki güvenerek gidiyor
Yoksa kanıtLa dendiğinde gösterecek bişeyi oLmasaydı çamurunu atıp çekiLirdi bi kenara herhaLde

Terim hafiften sıkıştı sanırsam (:
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

CR7

Hangi spor medyası olduğunu belirtmemiş yalnız
Başında Türk kelimesi yok...

Delirdik

aaaaaa anLadım Dünyaya sesLenmiş o orada
tamam ya pardon  :muhaha
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

CR7

Tabi lütfen dikkat edelim  biraz   ;D

eRe

cıdden sozle sole dedı dıyerek yargıya gıdemezsın
ıste sımdı terımın bunları dedıgıne ınanmaya basladım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

husoeagle

Terimden bi cevap gelmemesi de ilginç

kartalpenchesi

ben kesinlikle gerçek olduğuna inanıyorum

eğer yalan olsaydı terimden anında yalanlama gelirdi...
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene