Ana Menü

Aşk-ı Memnu

Başlatan Simurg, Ağustos 28, 2008, 17:26:52

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gülçin 1903

akşam izleyemedim yaa
neler oldu izleyen varmı acaba :)
beşiktaş'm oLLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

carlito1903

İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim çok güzel bi dizi...

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Eylül 05, 2008, 13:51:52
Bu dizi tutar..

:ask

bu kız hakikaten süper ya yanlız önce ben gördüm karışmam  ;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Neresi güzel bu dizinin ya.
İğrenç bişey adam babasının karısına aşık olucak o ona aşık olucak peaah.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Süper bi dizi ya ayrıca Hazal Kaya'nın bu hali çok daha güzel ;)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

pAscAliAnUmut

Ahh ahh Hazal KAya'nın olduğu dizi izlenmez mi :D

Aşk-ı Memnu'daki hali çok daha güzel Genco vardı eskiden siyah siyah neydi öyle ya :D

Ama şimdi çok güzel ya..  :ask
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

sercAn1903

bizim sahilde çekiliyor bu dizi. bir gün kafam bozulacak basıcam seti kaçırıcam Hazal Kaya yı kaçıcam yurt dışına (sinopa ) ;D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

saldır beşiktaş

Hazal Kaya (d. 10 Ekim 1990, Gaziantep) Türk dizi oyuncusu.

Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okudu. İlk kez 2007 yılında.Genco isimli bir televizyon dizisinde başrol aldı. Şu sıralar Halit Ziya Uşaklıgil'in romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu'da Nihal'i canlandırıyor.

Benden sadece 8 ay büyük hemde Antepli hemşeri sayılırık Malatyayla Antep arasında ne varki canım  :)  Nikahımıza tüm forumu beklerim  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

+18 !

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Aralık 09, 2008, 12:52:37

Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okudu. İlk kez 2007 yılında.Genco isimli bir televizyon dizisinde başrol aldı. Şu sıralar Halit Ziya Uşaklıgil'in romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu'da Nihal'i canlandırıyor.

Benden sadece 8 ay büyük hemde Antepli hemşeri sayılırık Malatyay'la Antep arasında ne varki canım  :)  Nikahımıza tüm forumu beklerim  :)
şahit oLurum ben ;D

erdibatmaz

dizinin dalavere müziği çok güzel.. :D
kız da güzel tabi..süper süper
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carlito1903

Yuhh 90 lımıymış bu kız :)

Amma küçükmüş be hiç göstermiyo, güzel kız hoş kız ama Beren ondan 10 kat daha güzel ya  8)

pAscAliAnUmut

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Aralık 09, 2008, 12:52:37

Benden sadece 8 ay büyük hemde Antepli hemşeri sayılırık Malatyayla Antep arasında ne varki canım  :)  Nikahımıza tüm forumu beklerim  :)

Basarım o düğünü. Kimseye bırakmam Hazal 'ı :D

saldır beşiktaş

Düello'ya davet ediyorum kabul mü  ;D

pAscAliAnUmut

Tamam hangimizi beğenirse Hazal onundur. :D

Ya da texas usulü :D

saldır beşiktaş

Tamam dizi çekimlerine gidelim hangimizi beğenirse o biri aradan çekilsin  ;D