Ana Menü

Gaziantepspor 1 - 0 Fenerbahçe

Başlatan Cem Goren, Ağustos 21, 2008, 15:48:48

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mattech

ANtep şimdi yiyecek Adam orta saha cıkardı defans koydu yaaa  antep iyice kendi sahasına yaslandı yawww
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

Batuhan

aragones kontralara dikkat etmek için önderi aldı
Koca hestiy aya bedenem ?

Mattech

Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

noumAyberk

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

saldır beşiktaş

gol gol gol helal olsun antep bu sene antep'te iş var :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Mattech

adam Acımadı yaww :):) cok pis attı :):):) ehueheuhe :) koray gibi attı  :)
Sosyal içerikli mesaj:

Adriano

Bu arada Carlos'un yaptığı %100 penaltı, top yerine ayağa vuruyor.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Delirdik

Sezona kLasik bir fener başLangıcı yine izLiyoruz sanırım. ToparLanamazsınız uLan inşaLLah ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Batuhan

saldır beşiktaş

antep bi tane daha kaçırdı allahım senden tek dileğim fener sezon sonuna kadar böyle devam etsin
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Mattech

Sosyal içerikli mesaj:

Batuhan

vercekler illa maçı fenere .
federasyonun rengi belli oldu !

BerkAy1903

19o3

Batuhan