Ana Menü

Gaziantepspor 1 - 0 Fenerbahçe

Başlatan Cem Goren, Ağustos 21, 2008, 15:48:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Guti ORÇ.

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Batuhan

Mattech

Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Batuhan

Mattech

Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

BerkAy1903

Bitti Yehhuu =)

İnşallah Yarın 3-4 Farkla Yenip Liderliğe Otururuz İlk Hafta..
19o3

noumAyberk

Galibiyet bir yana hakemlerle sanırım başımız yine dertte olucak :S daha ilk maçta fenerin rakibinin bi penaltısı verilmedi Allah sonumuzu hayır etsin

Guti ORÇ.

fener kayıpla başladı hepimize hayırlı olsun :D

Batuhan

iğneler yazmıştım edit olmuş ?
neyse aferin antep !

saldır beşiktaş

arkadaşlar aramızda para toplayıp aragones'e bir baston alalım yazık adam ayakta duramıyomuş ;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Batuhan

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ağustos 23, 2008, 23:45:31
arkadaşlar aramızda para toplayıp aragones'e bir baston alalım yazık adam ayakta duramıyomuş ;D

kallinin bastonunu versin gs :D