Ana Menü

Turkcell Süper Lig Bölümü (Öneri)

Başlatan noumAyberk, Ağustos 20, 2008, 14:05:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noumAyberk

Maşallah artık fenerbahçe ve gs forumlarından daha çok sitemizde gs,fb haberi çıkıyor hem gereksiz hemde fazlalık yapıyor.
Bunun için
Fenerbahçe Haberleri
Galatasaray Haberleri
diye iki konu açılıp konular içinde toplu bi şekilde haberlerin birikmesi daha iyi olur.

Adriano

Bu bi sitem mi ayberk yoksa öneri mi :)

Beşiktaş forumunda Fener ve Cimbom haberleri yer alması doğal, ezeli rakiplerimiz hakkında fikirlerimizi yazıp, konuşacağız. Özel konu açmamız gereksiz ve yersiz. Fazla göz önünde bulunmasalar daha iyi olur.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Delirdik

Alıntı yapılan: noumAyberk - Ağustos 20, 2008, 14:05:01
Maşallah artık fenerbahçe ve gs forumlarından daha çok sitemizde gs,fb haberi çıkıyor

Sen oraLarda mı takıLıyorsun Len yoksa ;D
işin şakası bir yana bu normaL birşey.. atıyorum Bursayı konuşacağımıza ezeLi rakibLerimizi konuşmak daha doğaL bir şey geLiyor bana ;)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

noumAyberk

Ama bu iş abartılıyor. Adamlar haber sayfalarında gs veya fb ile ilgili ne görürseler hemen siteye koyuyolar geçen gün 3 kere senna konusu açıldı ayıptur

Delirdik

Kaçı duruyor peki ;)
Açın arkadaşLar konu.. gereksizLeri temizLiyoruz zaten gördüğümüzde
GörmedikLerimizide gereksiz bu diyip rapor edin bize kaLdıraLım anında

ama tek konu üstünden konuşmak oLmaz karışır herşey birbirine

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

beckyZWICKY

gs yada fb forumlarında. bizim yani bjk'nin tüm haberleri vs yayınlanıp konuşuluyor mu ?
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

noumAyberk

Turkcell Süper Lig Bölümü 2. sayfada 2 tane senna
Turkcell Süper Lig Bölümü 3. sayfada 2 tane de sanctis konusu var

Delirdik

Bilmiyorum ama illaki konuşuLuyordur, niye konuşuLmasın
Her kıL tüy haber konuşuLmuyor ki zaten o böLümde ::)

Dediğim gibi gereksiz oLduğunu düşündüğünüz konuyu rapor edin inceLeyeLim. Gerekirse kaLdırıLır

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

noumAyberk

BEŞİKTAŞ bölümünde bile transferler için tek to[editlendi] açıldı garanti olmadığı sürece yarı konu açılmıyor fakat Turkcell Süper Lig Bölümünde mübarek her transfer söylentisine konu açılmış
Örn:Hakan Şükür Feneremi
Josico gs ye mi

beckyZWICKY

ya tamam hadi sadece 2 topicte herşeyin birleşmesi mümkün değil bunu anlarım

madem bu konuyla ilgili bir topic var

bu konudan bende birşey söyleyim

en azından YOK fb şu oyuncuyla ilgilenio şurda burda yazıyor gs bunla ilgileniyor vs diye BU TARZ BOŞ HABERLER YAPILMASIN.

ha kesin bir transfer olur yada ciddi girişimler her 2 tarafında yani kluplerin doğrulaması sonucu yada bi şekilde bu transferin gerçekleşmesi adına yalan haber yok ilgilenme var. konuşalım.

ama yok şu sitede şu gazetede fb&gs bu oyuncuyla ilgileniyor yok şu gazetede şu takım bu oyuncuya bu kadar teklif verdi,bu kadar para verdi, şu gazetede yazıyor gs xxxxx oyuncuyu almış vs.

bi duyuru yapılıp bu tarz haberlerin açılmamasını temenni ediyorum.

Kesinlik yada ciddi girişimler varsa konuşalım. burasının beşiktaş forumu olduğunu süperlig forumu olmadığını unutmayalım.

unutmam gereken..

Delirdik

birinde etooda var
bana hoş geLiyor şahsen etoo fenerde yazısını görünce boLca güLüyorum güzeL oLuyor :D

Neyse bakın çözüm şudur. Tek konu açıp içinden konuşmayı Basında Beşiktaştada denemiştik hepsi birbirine girmişti. O yüzden o isteğinin oLması zor

Bunun çözümü sizin raporLarınız ;) rapor edin konuyu kaLdıraLım gerekirse
Hiç probLem değiL bizim için  :ok

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

noumAyberk

Amaç o bölümde rakipleri tartışmak değilmi bir konu içinde daha rahat tartışılabilir diye düşünüyorum

beckyZWICKY

ayberk, o dediğin olmasa bile en azından kesinlik yada ciddi girişim varsa rakiplerimizin, konuşalım tartışalım iyi oyuncu yada kötü oyuncu fayda yapar yada yapmaz diye

Benim temenni ettiğim her söylentinin her gazetede şurda burda yazan dedikoduların buraya taşınmaması.

unutmam gereken..

NoPasaran

Öneri için teşekkürler..

Ancak onu yazmasak bunu yazmassak ne konuşacağız ki..

Turkcell Süper Lig konusunda kaç kişi Antepi, Gençlerbirliğini konuşacakki..

O zamanda çok ıssız olmaz mı orası :-\
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

noumAyberk

Lig başlayınca zaten maç konuları açılacak ve orası dolacak zaten