Ana Menü

Geliştirilen karma sistemi

Başlatan NoPasaran, Ağustos 14, 2008, 00:01:52

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Sevgili KRALKARTAL üyeleri

Son günlerde Karma sistemi üzerindeki gerekli gereksiz tartışmalardan dolayı hepimiz üzüldük.

Tartışmaların dışında bir üzücü olay daha varki, sevmediğim üyeye eksi karma, sevdiğime + karma mantığı son günlerde database incelemelerinde sıkca görülür oldu. Öylesine alıştım ki Nopost verdiğim yada uyarı verdiğim her üyeden eksi karma almak alışkanlık oldu. Karma almak yada vermek değil Kralkartal gibi bir forumun bu tarz ufak şeylerle muhatap olması bizim açımızdan üzücü..

Bunları ifade ettikten sonra yeni karma sistemini biraz size tanıtalım.

Başka konuda belirttiğimiz gibi malesef eksiklikler var ve bunu bir şekilde kabul edeceğiz. Eksiklik dediğimiz nokta şu an sistem, sizi yeni bir üye gibi görüyor malesef.

Yeni sistemde şu an itibari ile (Değişiklik gösterebilir)

Bu süreçte gereksiz karma veren yada artniyetle karma veren  üyeler bize rapor edildiklerinde o üyelerin ilerki dönemlerdede karma vermesi engellenecektir..

Aldığınız ve verdiğiniz karmaları profilinizde karmamı göster tuşundan görebilirsiniz.

Karma tuşu aşağıda resimde görüldüğü gibidir..

İyi forumlar dilerim :)

Karma sisteminde güncelleme!

Eleştirilerinizi haklı bulduğumu kabul ediyorum ve o yüzden değişiklik yapıldı sistemde.

Şimdiki sistemde bundan önce aldığınız her 75 karma , size 1 karma gücü veriyor. Ve bu sayede karma verdiğiniz arkadaşlar 75 karmaya eriştiğinde 1 karma gücüne erişmiş oluyor..

Yeni üyelerin ne suçu var yada bu zamana kadar karmaası az olanların en suçu var denilebilir ama bırakalımda eski üyelerimizin haklarını biraz koruyalım..

Mesaj sayıları yada konuların karma gücü üzerinde hiç bir etkisi kalmamıştır..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

yuNuS1903

Elinize sağlık erdi abinin dediği gibi

carlito1903

Hayırlı uğurlu olsun ama bana göre hiç olmasada olur bu rep, karma falan...

Daha doğrusu millet bu kadar takmamalı bunu, yok benim ki az senin ki çok, yok benim ki çok şampiyon benim falan boş işler gibi geliyor bana :)

kutu

Teşekkürler,Gercekten Forum İçin Çabalıyorsunuz.

Ama Bence Gerek Yoktu Bu Sistem Kalksın Bence
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

mdc

Olurmu Burak

Paylaşım forumu burası

senin ki benimkinden uzun mu kısamı onun muhabbetini yapıyoruz burda
HAYATTA BEŞİKTAŞ

NoPasaran

Karma gerçek manada katıldığın arkadaşına bende aynen senin gibi düşünüyorum demek..

Ama iş hırsa büründü..

Belli süre karma puanı profilde yazılmasınki biraz daha değeri azalsın diyorum bende :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdibatmaz

Alıntı yapılan: carlito1903 - Ağustos 14, 2008, 00:08:18
Hayırlı uğurlu olsun ama bana göre hiç olmasada olur bu rep, karma falan...

Daha doğrusu millet bu kadar takmamalı bunu, yok benim ki az senin ki çok, yok benim ki çok şampiyon benim falan boş işler gibi geliyor bana :)

bencede
aslında kimse şampiyonum falan demiyor ama toptan kalksada olur

birde vbullettin forumlarıda var galiba mesaja teşekkür ediyorsun altta kim o mesaja teşekkür etmişse nicki çıkıyor.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

kutu

Yöneticilerin Bileceği İş Am[kufur otomatik degistirilmistir]alksa İyi Olur
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

carlito1903

Her konu açan 2 puan kazanacak ya şimdi haber değeri olan olmayan her konuya topic açılır, buda kirliliğe neden olur kanımca...

NoPasaran

Hayatta kaldırmam ;D

Carlito1903,
Evet o konuda var. Şu an için konulmuş bişey(aslında orjinalinde mesaj 1, konu 3 ) yok, muhtemelen kirlilik olması için değiştirebiliriz.Detaylara henüz inilmedi :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

yuNuS1903

özellikle eğlence bölumunde cok konu acılıyor

Non Mollare Mai

Bence bu sistem forum kirliliğine yol açar.
Beğenmedim açıkcası. Şimdi iş daha fazla sidik yarışına dönecektir.
Eski sistem daha iyiydi. Veya daha eskisi olan kimin verdiğini gördüğümüz sistem en iyisiydi ama sanırım o yapılamıyormuş.
Neyse beğenen olur mutlaka, emeğinize sağlık.
edit

mdc

Eğlence bölümünde mesajlar sayılmıyor.
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Kralkartal21

Hayırlı Olsun..

Emeğinize Sağlık..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..