Ana Menü

Başkanla röportaj

Başlatan carlito1903, Ağustos 12, 2008, 17:26:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Forza'da buldum bu yazıyı, ordaki arkadaşta webkartalları diye bi yerden bulmuş :)

Çok komik kesinlikle okumanızı tavsiye ederim...

-   -   -   -   -   -

Korkusuz kalemden !

Tarihe adını somon harflerle yazdıran Thunder Başımızaçorapören ile bu haftaki röportajımız.

KK: Evet sayın Başımızaçorapören, neden futbol?
( Okurun notu: Neden eskrim, Badmington, Hulahoop, yakartop değil de futbol? Ne istedin tek zevkimizden?)

Başımızaçorapören: Futbol, çünkü bizim oğlanda daha şimdiden koşu yoluna atılan topları boş alana deplase olmak sureti ile sureti ile akşam yemeğinden sonra ailecek Conanlara tavla oynamak için gidince, ilerleyen saatlerde sahil yolu tıkanıyor. Son Avrupa Şampiyonası bakarsanız da, yere göğe sığdırılamayan milli takım, 1 tane Güney Amerika takımı ile oynamadan çeyrek final oynadı; Fatih Hocayı eleştiren yok???

KK: Son günlerde bir terlik kavgası gündeme oturdu adeta. Hocanın kesin " Parmak arası terliği olmayan, yemekhaneye inmesin" talimatına rağmen, İboların Deli olanı, ters yönden gelen bir başka İbonun kullandığı Hemşire tipi terliğe daha önceden husumetine istinaden laf atmasını takiben olaylar cereyan mı etmiş? Birinci ağızdan alalım olayın muhteviyatını?

Başımızaçorapören: Konu terlik değil, bir kere yanlış aksetmiş olay medyaya. İboların deli olanının büyük dayısı 1979 yılında Almanyadan kesin dönüş yaparken, beraberinde taze muz orta getirmek sureti ile Gaziantepin Nusaybin ilçesine intikal etmiş. İbolardan diğer olanının Amcası da, İran sınırından katır sırtında getirdiği ters kademe ile muz ortaları mundar etmiş, Nusaybin spor camiasına çiğ köfte harcı etmiş bunları. Olay o gündür bugündür husumet olmuş, kan davası olmuş. Bu da geldi bize denk geldi...

-----

Malkoçoğlu da makyaj yaptı zamanında ama kimse " Aaaa kralın kirpikleri takma " demedi!

KK: İki kaptan kavga eder mi peki?

Başımızaçorapören: Neden etmesin? Bakın bugün Boks şubemizin iki kaptanı yumruk yumruğa birbirlerine giriyorlar, tekvando şubesi tekme tokat ama dışarda can ciğer tantuni. Onun için hep diyorum "Yemekhane de yapılan yemekhane de kalır, dışarda dostluk Baki Mercimek. Misal, yemekhane de yapılan Patlıcan Musakka'yı dışarda görsen anlam veremezsin zira, yanında pilav olmadımı tanıyamazsın. Çiçek dalında güzel.

KK: Af çıkacak mı peki, tüm sipor camiası bu sorunun yanıtını merak ediyor?

Başımızaçorapören: Af çıkar mı çıkmaz mı bunu büyüklerimiz bilir. Rahşan Hanımla görüştüm, kendisi de sıcak bakıyor. İbolardan Deli olan zaten muaf zira cezayi ehliyeti bulunmuyor, İbolardan diğer olanının da suçunu Batucan üstlendi, 18 yaşından küçük olduğu için 2 tokatla yırtar gibi görünüyor. Kendisine ıslahevinde temiz antreman forması ve taze krampon göndermek sureti ile yeni sezona hazırlarız.

KK: Transferler konusunda her kafadan bir ses çıkıyor; Zivok ve Zapoalptemuçin kaça alındı?

Başımızaçorapören: Bu çocukların transferi için, Conanla beraber Napoliye biz gittik. Adamlar meğer Udinese de değilmiymiş? Ordan Palermo dolmuşlarına atladık, Palermodan da iki vasıta ver elini Udinese. Benim cebimde lazım olur diye çektiğim 3 milyon avro, 250bin frank, 1500 de Irak Dinarı vardı. Conan ısrar etti, "Irak dinarına yatır parayı, sağlam tüyo geldi iyi pirim yapıcak" diyince, ne olur ne olmaz, paranın bir kısmını altına, bir kısmını enine çubuklu formaya, bir kısmını da Irak Dinarına yatırmak sureti ile sepet yaptım. Hakatten çubuklu forma erkenden tükenince, feci pirim yaptı, arz talep dengesine istinaden tavan yaptı stoktaki formalar. Konudan sapmayalım, minibüsün şoförü " Lasciatami cantare?( Arkadan vermiyen var mı?)" diyince "Conana sen ver, baktım ben taraftar yok hiç arabada " dedim. Conan uzattı parayı "Kaptan iki tane Udinese çarşı içi, Belediyede inicez" diyince, İl Capitano( İtalyanca kaptan demek) Sinyor, Udinese Çarşı içi, Sicilya toplu konutlara kadar 2.5 liret adam başı diyince, Conan elde avuçta Liret namına ne varsa döküldü.

Uzatmıyım, klube geldik, oturduk masaya. Dedim ki " Kuruluma para vermem, ilk 2 ay Playboy TV yi de bedavaya izlerim. 10 Milyon Avrodan da bi avro fazla vermem". Adamlar benim bu kararlı tavrımı görünce dedi ki " 9,5 milyon avro olur mu?". Yermiyim? kaçın kurasıyız, klubün parasını sokağamı atıcaz? " O daha mı az" dedim. Baktılar pabuç pahallı, fatura da almadık, 11 milyon avro + alım satıma karışmam dedim, kapadım transferi.

---------

Bu Zeriç'in Velisi kimse çıksın dışarı!

KK: Bir de Zeriç olayı var. Bu adam kadrolu mu? Sözleşmeli işçi mi? UEFA listesinde adı yok ama alışveriş listesinde adı var ?

Başımızaçorapören: Zeriç'e Zinan Kefil oldu zira banka, ya muhtardan ikametgah ya da adına düzenlenmiş fatura da ısrar etti. Zinan da Hamilli solbek yakınimdir diyince olay tatlıya bağlandı. Listede adı yok diye birşey söz konusu değil. Listedeki tüm kayıtlar çift kişilik, misal düğün davetiyesinde olduğu gibi " Bay ve Bayan Şindefeld" yazıyor; bizde Zeriçle Gordonu nikahladık, böylece UEFA nın davetli listesine otomatikman kaydettik. Aynı yöntemle, 2 Kamerunlu Ortasaha oyuncusu ve 1 Uruguaylı forveti de diğer oyuncularımıza nikahlamak sureti ile Olimpiyatlara katılan en kalabalık ekip olma özelliğimizi bu sene de sürdüreceğiz.

KK: Gordon neden tutmadı? Gözleri hakatten görmüyor mu?

Başımızaçorapören: Gordon, Gordon ah Gordon ( burda sigarasından bir nefes alıyor)... Geriye dönüp de baktığımda, tek büyük hatamızı Gordon da yapmışız diyorum. Geldiği gün Hocayı çağırdım dedim ki " Bu çocuktan sitoper mitoper olmaz, buraya yazıyorum! İkili forvetin arkasına koy, serbest oynasın, yeni Yasin olur bu çocuk, 2 seneye Kasımpaşaya 5 milyon dolara satarız. Hoca dinlemedi ben de ısrarcı olmadım. Şimdi bakın, Walsh içinde "Sebanın asker arkadaşı " demişlerdi ne oldu? Onu da Gordon getirmedi mi? Sergen, Rıza, Gökhan hepsi bu altyapıdan yetişmedi mi? Nedir bu inançsızlık? Malesef sipor medyasında Şükrü sahibi olmadan Fikri sahibi olanlar var!

-------

Çiğköftenin acısını marul yemeyen bilir!

KK: 40 milyon dolar verdiniz mi gerçekten? Verdiyseniz nerde bu para?

Başımızaçorapören: Şimdi ben bizzat elden vermedim. Akşam Erdunç dükkanı kapıycak aradı beni cepten " Abi" dedi, " Kasada bozuk yok, Müşteri geldi, Gordon alıcak üstüne vericek para çıkışmadı.... Akşampazarında mişteri kaçar mı? Dedim ki "Mehmet, Berkant, Vincente, Tayfun, Juan, Ayılton, Yula, Adem, Veysel, Okan, Volkan, Rico, Klebi alın şu 100 küsür milyon avroyu Erdunç abinize götürün, bekliyor". Onlar teslim ettimi etmedimi bilemem. Teslim etmedilerse günahı boyunlarına...

KK: Bi de Lement Abi olayı var; kendisine sanayide kontör taktıracağınıza dair dedikodular var; açıklamaları için ne diyorsunuz?

Başımızaçorapören: Deveye sormuşlar " Neren doğru ki" diye, deve de demiş ki " Boynumda bi eğrilik mi var?" . Şimdi, öncelikle sorunun muhatabı deve değil; dolayısı ile pireyi deve yapmanın manası yok. Basın mensuplarından istirham ediyorum, genetik bilimine soyunmasınlar. Soyunanları görüyoruz, hiç de birşeye benzemiyor oysa büyük devlet adamı Federico Fellini ne diyor " Kadın giyinikken seksidir".

KK: Peki geriye dönüp baktığınızda, " Keşke yapmasaydım" diyeceğiniz birşeyler var mı?

Başımızaçorapören: Valla onu babama sorucaksınız.

Teşekkür ediyoruz, bu repörtacıda burada bitiriyoruz.

hepsiyAh

Başımızaçorapören: Şimdi ben bizzat elden vermedim. Akşam Erdunç dükkanı kapıycak aradı beni cepten " Abi" dedi, " Kasada bozuk yok, Müşteri geldi, Gordon alıcak üstüne vericek para çıkışmadı.... Akşampazarında mişteri kaçar mı? Dedim ki "Mehmet, Berkant, Vincente, Tayfun, Juan, Ayılton, Yula, Adem, Veysel, Okan, Volkan, Rico, Klebi alın şu 100 küsür milyon avroyu Erdunç abinize götürün, bekliyor". Onlar teslim ettimi etmedimi bilemem. Teslim etmedilerse günahı boyunlarına...

töbeeee  ;D   ;D

carlito1903

Uzatmıyım, klube geldik, oturduk masaya. Dedim ki " Kuruluma para vermem, ilk 2 ay Playboy TV yi de bedavaya izlerim. 10 Milyon Avrodan da bi avro fazla vermem". Adamlar benim bu kararlı tavrımı görünce dedi ki " 9,5 milyon avro olur mu?". Yermiyim? kaçın kurasıyız, klubün parasını sokağamı atıcaz? " O daha mı az" dedim. Baktılar pabuç pahallı, fatura da almadık, 11 milyon avro + alım satıma karışmam dedim, kapadım transferi.

-    -    -    -

Ben de bu bölüme koptum :ahaha

saldır beşiktaş

KK: Bir de Zeriç olayı var. Bu adam kadrolu mu? Sözleşmeli işçi mi? UEFA listesinde adı yok ama alışveriş listesinde adı var ?

Başımızaçorapören: Zeriç'e Zinan Kefil oldu zira banka, ya muhtardan ikametgah ya da adına düzenlenmiş fatura da ısrar etti. Zinan da Hamilli solbek yakınimdir diyince olay tatlıya bağlandı. Listede adı yok diye birşey söz konusu değil. Listedeki tüm kayıtlar çift kişilik, misal düğün davetiyesinde olduğu gibi " Bay ve Bayan Şindefeld" yazıyor; bizde Zeriçle Gordonu nikahladık, böylece UEFA nın davetli listesine otomatikman kaydettik. Aynı yöntemle, 2 Kamerunlu Ortasaha oyuncusu ve 1 Uruguaylı forveti de diğer oyuncularımıza nikahlamak sureti ile Olimpiyatlara katılan en kalabalık ekip olma özelliğimizi bu sene de sürdüreceğiz.

;D  burasına koptum
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

---
Geriye dönüp de baktığımda, tek büyük hatamızı Gordon da yapmışız diyorum.
---
KK: Peki geriye dönüp baktığınızda, " Keşke yapmasaydım" diyeceğiniz birşeyler var mı?

Başımızaçorapören: Valla onu babama sorucaksınız.
---
Conan ısrar etti, "Irak dinarına yatır parayı, sağlam tüyo geldi iyi pirim yapıcak" diyince, ne olur ne olmaz, paranın bir kısmını altına, bir kısmını enine çubuklu formaya, bir kısmını da Irak Dinarına yatırmak sureti ile sepet yaptım.
---

:ahaha :ahaha  Yılın Röportajı.. ;D
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Başımızaçorapören: Gordon, Gordon ah Gordon ( burda sigarasından bir nefes alıyor)... Geriye dönüp de baktığımda, tek büyük hatamızı Gordon da yapmışız diyorum. Geldiği gün Hocayı çağırdım dedim ki " Bu çocuktan sitoper mitoper olmaz, buraya yazıyorum! İkili forvetin arkasına koy, serbest oynasın, yeni Yasin olur bu çocuk, 2 seneye Kasımpaşaya 5 milyon dolara satarız. Hoca dinlemedi ben de ısrarcı olmadım. Şimdi bakın, Walsh içinde "Sebanın asker arkadaşı " demişlerdi ne oldu? Onu da Gordon getirmedi mi? Sergen, Rıza, Gökhan hepsi bu altyapıdan yetişmedi mi? Nedir bu inançsızlık? Malesef sipor medyasında Şükrü sahibi olmadan Fikri sahibi olanlar var!

:ahaha :ahaha ;D
Bölünür senin için uykular!

hepsiyAh

ne hallere düştük   ::)   ::)

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: hepsiyAh - Ağustos 12, 2008, 17:47:05
ne hallere düştük   ::)   ::)
harbi ya ağlanacak halimize gülüyoruz
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

Alıntı yapılan: hepsiyAh - Ağustos 12, 2008, 17:47:05
ne hallere düştük   ::)   ::)
bencede ağlanacak halimize gülüyoruz
ama bizi bu duruma getirenler utansın
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

burası güzeldi  ;D
harbiden ya kendi halimizle daşga geçiyoruz  :SHOCK
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.