Ana Menü

Kara'nın tercihi şok etti!

Başlatan Non Mollare Mai, Ağustos 08, 2008, 13:16:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Kara'nın tercihi şok etti!

Teknik direktörlük yaşantısını Azerbaycan'da sürdüren Rasim Kara, ülkede gündem konusu oldu! Son olarak Karabağ takımını çalıştıran Kara'nın sezonun başlamasına 1 hafta kala takımını bırakarak ezeli rakipleri ve eski takımı olan Hazar Lenkoran'ın başına geçmesi şok etkisi yarattı!

Yaklaşık 3 yıldır Azerbaycan'da teknik direktörlük yapan Rasim Kara, son yaptığı hareketler Azeri taraftarları birbirine düşürdü.

Son olarak Karabağ takımını çalıştıran Rasim Kara, sezonun başlamasına 1 hafta kala takımını bırakarak ezeli rakipleri ve eski takımı olan Hazar Lenkoran'ın başına geçti. Rasim Kara'nın Karabağ ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği öğrenildi.

Karabağ takımının transferlerini yapan ve yeni sezona hazırlayan Rasim Kara'nın ani bir hareketle rakiplerinin başına geçmesi kulüpte büyük şok yaşattı.

Rasim Kara'nın bu ani transferi Azerbaycan'da bir numaralı gündem maddesi oldu.

--

E ayıp be reis.
edit

carsi52

Harbidende ayıp yani.
İyi küfür yemişsindir şimdi bunu mu istiyodu acaba ?
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Ben çok severim Rasim hocayı aslında ama, olmamış be hocam :)

Kralkartal21

Çok ayıp etmiş, takımını yüz üstü bırakmasını bırak bide ezeli rakiplerine gitmiş
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

ayıp etmiş harbi yakışmamış rasim hocaya
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Rasim hocaya hiç yakışmamış ayıp etmiş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.