Ana Menü

Almanya'da Yılın Futbolcusu Ribery

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 06, 2008, 15:01:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'de oynayan Fransız yıldız oyuncu Frank Ribery, ''2008 yılının futbolcusu'' seçildi.

Alman spor dergisi Kicker'in spor muhabirleri, yazarları ve fotoğrafçıları arasında yaptığı ankette, Ribery oyların 224'ünü alarak ''yılın futbolcusu'' seçildi.

2004 yılında Brezilyalı Ailton'dan sonra Bundesliga'da oynayan ikinci yabancı oyuncu olarak yılın sporcusu seçilen Ribery'i, 115 oyla İngiltere Premier Ligi'nde FC Chelsea'de oyanayan Alman milli futbolcu Michael Ballack ve 108 oyla Bayern Münih'de oynayan İtalyan oyuncu Luca Toni takip etti.

Bayern Münih'in eski teknik direktörü Ottmar Hitzfeld, ''yılın teknik direktörü'' seçilirken, VfL Wolfburg'ta görev yapan Felix Magath ikinci, Bundesliga'nın yeni takımı 1899 Hoffenheim'in teknik direktörü Ralf Rangnick'te üçüncü oldu.

Alman milli takımı teknik direktörü Joachim Löw ise 5. sırada kalırken, ''yılın bayan futbolcusu'' da FFC Frankfurt takımının Alman milli takımı oyuncusu Birgit Prinz seçildi.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Mattech

ama İyi Oyuncu Helal olsun adama.. Ribery 3 hafta önce Salaklandı heralde :) Hemde Agır bir sakatlanmaydı gene sezonun başında yok galiba :)
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

ferdikoclu

Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

alper_1903

bence Toni olmaliydi yilin futbolcusu
ama iste hem Beckenbauer hem Medya Ribery´yi sisiriyorlar, gereginden fazla...

tamam süper oyuncu ama Toni biraz daha cok katki sagladi sanki Bayern´e
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..