Ana Menü

O da bıraktı...

Başlatan ilhan mansız_melis, Ağustos 01, 2008, 21:40:24

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Fransa Milli Takımı'nın eski savunma oyuncularından ünlü futbolcu LilianThuram futbolu bıraktığını açıkladı.

Gelecek sezon için Fransa Birinci Ligi takımlarından Paris Saint Germain ile 1 yıllığına anlaşması beklenen 36 yaşındaki futbolcu, kalbiyle ilgili bir sağlık sorunu yaşamış ve geçen haziran ayı boyunca tedavi görmüştü.

Milli takımla birlikte 1998 Dünya Kupası'nı alan Thuram, bu yıl haziran ayında Avrupa Şampiyonası finallerinde Fransa'nın grup maçlarında elenmesinin hemen ardından da milli takım kariyerine son verdiğini açıklamıştı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncularından biriydi bana göre ama artık bırakma zamanı gelmişti...

saldır beşiktaş

çok yaşlanmıştı bırakması iyi olmuş hem kalbindede sorun varmış
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Vay bee.. Çok iyi oyuncuydu gerçekten.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ferdikoclu

Kaliteli oyuncuydu.. Bırakması sağlığı açısından iyi futbol açısından kötü olmuş.. Bırakması gereken o kadar kişi varken Thuram bıraktı.. Hayatta başarılar dileriz..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carsi52

HayırLı oLsun onun adına.
Bölünür senin için uykular!