Ana Menü

Rodrigo Barbosa Tabata Ganziantep'te

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 27, 2008, 17:03:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Gaziantepspor, İvan De Souaza ve Beto'dan sonra FC Santos kulübünde futbol hayatını sürdüren Brezilyalı 28 yaşındaki forvete dönük orta saha oyuncusu Rodrigo Barbosa Tabata'yı kadrosuna kattı. Kırmızı-siyahlılar, Tabata ile 3 yıllık mukavele imzaladı.

Brezilyalı futbolcu için, Celal Doğan Tesisleri antrenman sahasında imza töreni düzenlendi. İmza törenine yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftar da katıldı.

Kulüp başkanı İbrahim Kızıl, imza töreninde yaptığı konuşmada, daha önce antrenörler tarafından izlenen ve teknik direktör Nurullah Sağlam'ın mutlaka alınmasını istediği, Santos'da 10 numara oynayan 1,80 metre boyundaki oyuncu ile her türlü şartlarda anlaşma sağlandığını, uzun süren transfer görüşmelerinin mutlu sona erdiğini söyledi.

Tabata ile görüşmelerin 2,5 ay önce başladığını, bu oyuncuyu Brezilya'daki bazı kulüplerin yanı sıra Japonya ve birçok Avrupa kulübünün de istediğini ifade eden Kızıl, ''Taraftara kongrede bir sez vermiştim. 'Tabata ya gelecek ya gelecek' demiştim. Bu sözü yerine getirdiğim için mutluyum. İnşallah futbolcu da kendisinden bekleneni verir, bizi mutlu eder, gururlandırır'' diye konuştu.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

Bu Tabata'yı öve öve bitiremiyorlar.
Görelim bakalım nasıl adammış.
edit

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: Non Mollare Mai - Temmuz 27, 2008, 17:05:04
Bu Tabata'yı öve öve bitiremiyorlar.
Görelim bakalım nasıl adammış.

aynen kardeşim... almak için çok uğraşmışlar.. bakalım...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

onaT