Ana Menü

Düğün Şarkıcısı

Başlatan Simurg, Temmuz 24, 2008, 15:32:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

DÜĞÜN ŞARKICISI
İstanbul'da, aynı mahallede, aynı meydanda iki rakip düğün salonu...
Bir tarafta, orada evlenenlerin ayrılmadığına inanılan, eski düğünlerin nostaljik tatlarını yaşatan, yıllanmış "UĞURLU DÜĞÜN SALONU"... Diğer tarafta; onu yıpratmayı amaç edinmiş, duygusuz ve göstermelik düğünlerin mekanı "KUDRET DÜĞÜN SARAYI"... Biri, AVNİ BEY'in muhafazakar tutumuyla, eskisi kadar rağbet görmeyen bir salon... Diğeri tüccar zihniyetli KUDRET'in işlettiği, çağa ayak uydurmuş, modern, dolup taşan bir mekan...
Ve bir gün Urfa'dan İstanbul'a şöhret olmak için bir türkücü gelir..
Şanlıurfa'dan kalkıp gelen türkücü Bayram tesadüfler sonucu Uğurlu Düğün Salonu'na şarkıcı olur. Yetimhanede büyüyen Bayram'ın asıl amacı, şöhret olmak ve böylece yıllardır aradığı anne babasının ortaya çıkmasını sağlamaktır.
Urfa'dan gelen, gariban olduğu kadar sevimli köy delikanlısı, kendisini yirmi beş yıl öncesinin hesaplaşması içinde bulurken, gönlünü de salon sahibinin kızı Çiçek'e kaptırmıştır.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Pekte kötü bir dizi değiL.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Bu başrolde oynayan çocuk Umut Kurt'tu yanılmıyorsam ismi, bence çok yetenekli bi oyuncu...

BKM'den hatırlayan olabilir, orada görünmeye başlamıştı...

Hatırla Sevgili'de ülkücü bi genci canlandırıyordu, Meynelmilel'de ise devrimci bi genci canlandırıyordu ve son olarak doğulu bi türkücü rolü ile karşımızda...

Bu kadar farklı rollerde oynamak kolay değildir...

ilhan mansız_melis

güzel bir dizi  ama izlemiyorum :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

İlk 2 bölümünü seyrettikten sonra bıraktım..

Kötü bir dizi değil..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..