Ana Menü

2010 Dünya Kupasında B Planı Mı

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 17, 2008, 15:51:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

2014'te Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak olan Brezilya'nın ev sahipliği 2010 yılına çekilebilir.

FIFA,2010 Dünya Kupasını düzenleyecek olan Güney Afrika'da stadyum inşaatlarının gecikmesi ve bazı plan-projelerde geri kalındığı gerekçesiyle ev sahipliğinde bir değişikliğe gidebilir. Bu tür bir değişiklik olursa,2010 Dünya Kupası'nın yeni adayı 2014 için seçilen Brezilya olacak.

Güney Afrikalı yetkililer ise yaptıkları açıklamada herhangi bir sorun yaşanmayacağı ve şampiyonanın ülkelerinde kalacağından emin olduklarını belirttiler.

Fakat FIFA başkanı Sepp Blatter geçen aylarda bir açıklama yapmış ve 2010 Dünya Kupasında herhangi bir aksiliğe karşı B planı olduğunu açıklamıştı. Bu planın ise sadece doğal bir felakette geçerli olacağını da cümle içinde belirtmişti.

Fakat yaşanan son gelişmeler ve gecikmeler sonucu FIFA konuyu tekrar gözden geçirmeye karar verdi.

MARATON.COM.TR / İLKER EZİBAY
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan