Ana Menü

Hedef Insua

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 15, 2008, 18:52:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Newcastle, Liverpool'un gelecek vaat eden defans oyuncusunu kiralamak için çok hevesli.

Rafael Benitez gelen tekliflere rağmen Arjantinli oyuncuyu önümüzdeki sezon Anfield'da tutmak istiyor. Fakat Newcastle İnsua'yı bir yıllığına kiralamak için hala umudunu koruyor.

Ayn mevkide Andrea Dossena ve Fabio Aurelio gibi kendilerine uluslar arası arenada ispatlamış oyuncuların bulunmasına rağmen John Arne Riise'nin Roma'ya gitmesi İnsua'nın ayrılmasını uzak bir ihtimal haline getiriyor.

Küme düşen Reading'in oyuncusu Nicky Shorey ve Chelsea'de Ashley Cole'un yedeği Wayne Brigde Newcastle'in gözünü diktiği diğer hedefler.

Kevin Keagan kulüpte sadece bir tane sol bek oyuncusu olmasından dolayı bu mevkide bir oyuncuya daha ihtiyaçları olduğunu söylüyor ve ekliyor, "Jose Enrique'yi beğenmiyorum diyemem, beğeniyorum. Fakat başka bir sol beke ihtiyacım var." (goal)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan