Ana Menü

Sen Ezmeyi Seviyorsun ; Neye Bastıgını Bilmeden !

Başlatan hepsiyAh, Temmuz 15, 2008, 18:25:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hepsiyAh

Biliyorum, konusacak bir seyimiz kalmadı, paylasacak hiçbir şeyimiz yok ortada. Yine de yüregimden, gücümün yettiki yere kadar sana sesleniyorum, seninle konuşuyorum. Bugün sana olan kırgınlıgımı rafa kaldırdım, sevgimi aldım avuçlarımın arasına, ona sıgınıyorum. Cümlelerimi kısalttım, kelimelerim buruk, gülüslerim istenmeyen evlat dudaklarımda. Bir ihtimal gelisine sıgındıgımı fark ettiysem de, engel olmadım gurursuz ama umutlu ve sabırlı hasretine. Anlık hayaller anlık mutluluklara gebe kalıyor..bugün gönlümü hos tutmak istiyorum... imkansız olan her rüyaya inanasım geliyor. Bir çocuk gibi, isteklerimi bastıramıyorum. çalmayan telefonuma elim gidiyor, sana hala bende oldugunu ısrarla yazmaya çalısıyorum. Bende olan seni hiç kırmadım, degistirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl oldugunu, gülüp gülmedigini, anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum. ıçimdeki güzelligine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum. .!

Bulutlar yagmurunu toprakla öpüstürebilseydi bugün, bana o verdigin ama tutmadıgın sözünü sahiplenerek, dans edebilirdim ıslaklıgıma aldırmadan. Ki aslında ıslanan sadece yüregim olurdu, bedenim degil...üsüyorum, bu üsüme yalnızlıgımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı. Tutunabileceg im hiçbir güzellik yok, hatırlamaktan usanmayacagım anılarım dısında. Isınabilmek için onlara sarılıyorum. Anlamsız ve cevapsız sorular hınzırca sırıtıyor, ben görmemeye çalısıyorum.

Düsler uzak gibi görünüyordu ama yakındı. Belki de görmeyi istemek gerekiyordu. Gözlerini aç desem kapatacaksın ama kapatma gözlerini..! Biliyorum levrekler derinlerde ve dalgalı denizlerde yagar. Levrekler uzak bir düs gibi zor yakalanır. Ama sen becerirsin düsleri yakalamayı, derinlere dalmayı, uzaklara kavusmayı..Sahi, becerebilir misin..?

Kendime bir demet papatya aldım ama bakmadım falıma. Gözlerimi gelislere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemis, kafayı bulunca itiraf etti sonunda. Düsüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam degil. Gelseydin; kendimi unutup sana akacaktım, susturacaktım içindeki isyanı, kavgaların ortasında bir günes gibi dogup ısıtacaktım yüregini, sevinçten acayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhos olugum gibi, dokunacaktım, kusacaktım birikmisligmi, hasretimi ama gelmedin, gelmezdin, gelmeye hiç de niyetin yoktu aslında.

Kendimi kandırdıgımı anladıgımda, aglıyordum...

ferdikoclu

-"yüzünün yarısını bana vereceksin!"
yüzümün bir yarısı intihar eden sevgilimin peşinden gitti. öte yarısı film artisti olmak için evden kaçtı.

-"ellerinden biri benim olsun!"
ellerimden biri en büyük aşkımın saçları arasında kayboldu. ötekisi hapse girdi.

-"çocukluğunun en güzel günlerini bana armağan et!"
çocukluğumun en güzel günlerinden bazılarını kurtlar yedi. geri kalan kısmını ise çocuk esirgeme kurumuna bağışladım.

-"umutlarının aynısından bana da ısmarla!"
umutlarımın bir kısmından hüznüme şahane bir sos hazırladım. arta kalan kısmını evlatlıktan reddettim.

-"hiç kimsenin bilmediği yerlere gidelim!"
hiç kimsenin bilmediği yerlerin bir bölümü düşler altında kaldı. diğer bölümlerin inşası sürmekte.

-"herşeyini bana anlat!"
herşeyimin bir parçasından trajedi imal ettiler. boşta kalanlarını da sucuk yaptılar.

-"kalbinin temizliği için gündelikçi olabilirim!"
kalbimin temizliğinin bir katıyla uzayın sonsuzluğu ilgileniyor. öte katlarında zaten belalı yalnızlıklar yaşamakta.

-"hiç ayrılmayalım!"
ayrılıkların çoğunluğu ruhun iklim şartlarından: sen karasalsın, ben ılıman. ayrılıkların azınlığı bitki örtüsünden: sende kaktüsler var, bende plastik vazo çiçekleri.

-"saçmalıyorsun artık!"
saçmalıklarımdan kimisini hayattan aldım. kimisini alkol sanıp içtim.

sen iyisi mi üstüne basacağın bir mayın bul ve beni unut!

Alıntıdır...
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ferdikoclu

Bu benim hayatımda okuduğun en güzel yazılardan bir tanesi.. Beni kelime kelime anlatmış..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

gözzde_bjk

Ne kadar güzel bir yazıdır bu.Her cümlesi her kelimesi parça parça etmeye yetti beni.Her cümlede yaşadıklarımı hatırlatmayada.

Okuduktan sonra kızıyorum sana teşekkür etmiyorum o yüzden.Ama açtığın her konu gerçekle yüzleşmeme yetip artıyor bile.

Gelseydin; kendimi unutup sana akacaktım, susturacaktım içindeki isyanı, kavgaların ortasında bir günes gibi dogup ısıtacaktım yüregini, sevinçten acayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhos olugum gibi, dokunacaktım, kusacaktım birikmisligmi, hasretimi ama gelmedin, gelmezdin, gelmeye hiç de niyetin yoktu aslında.

Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

hepsiyAh

Gelseydin; kendimi unutup sana akacaktım, susturacaktım içindeki isyanı, kavgaların ortasında bir günes gibi dogup ısıtacaktım yüregini, sevinçten acayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhos olugum gibi, dokunacaktım, kusacaktım birikmisligmi, hasretimi ama gelmedin, gelmezdin, gelmeye hiç de niyetin yoktu aslında.

burası beni ceok etkilemişti.. ama eger bi daha seversem 2 olsun ..............

gözzde_bjk

Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

''gözlerimdeki hüzün bile seni özlemis, kafayı bulunca itiraf etti sonunda.''
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..