Ana Menü

Hazırlık Maçları

Başlatan akbaba71, Temmuz 15, 2008, 11:51:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZLataN

Gese maçını izLedim, as kadroLarı sahadayken pozisyon vermediLer.Zaten 2 goLüde yedikLerinde defansta 3 tane paf oyuncusu vardı.Mehmet TopaL kendini çok geLiştiRmiş gesenin en iyisiydi.Koştu, savaştı, mücadeLe etti her şeyi yaptı hatta pek yapmadığı şekiLde çaLım biLe attı bu maç..

Hoffenheim'ın Eduardo ve ibisevic diye 2 oyuncusu var, bizim Ligde her takımda oynarLar rahatça.Hatta Eduardo avrupada çoğu takımda oynar çok iyi bi oyuncu..

BerkAy1903

Hoffeniam Muhteşem Bi Takım Ya Maçı İzledim..
19o3

Kralkartal21

Galatasaray, Almanya'daki ikinci kamp döneminin ilk maçında, Bundesliga'nın yeni takımı Hoffenheim'a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu!..

Emre Aşık ile öne geçen sarı kırmızılılar, Ibisevic ve Mark'ın gollerine engel olamadılar!.. G.Saray bu sonuçal 5. hazırlık maçında ilk kez mağlubiyetle tanıştı!.. Cim Bom, daha önceki maçlarında 3 beraberlik, 1 de galibiyet almıştı!..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Kralkartal21

Trabzonspor:3

Werder Bremen:1   ..Maç Sonucu..
----

Trabzonspor gerçekten çok iyi oynuyor..

Gökhan Ünal 2 tane attı.

ZLataN

Trabzonspor 3 - 1 Werder Bremen

Trabzon bu sene çok iyi geLiyor maçı izLedim 90 dakika pres yaptıLar, koştuLar, mücadeLe ettiLer.

Gökhan ÜnaL mükemmeL bir goL attı Tarık Sektouni'nin MarsiLya'ya attığı goL gibiydi..

Ama Trabzon'un en iyisi Egemen'di..O adam bu oyunLa nasıL yıLLarca pursada kaLmış hayret..

carsi52

Nonda boş kaleye atamadı

Galatasaray hazırlık maçında son dakikalarda yediği gollerle mağlup oldu. Nonda yüzde yüz gol pozisyonunu değerlendiremedi.
Sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray ilk hazırlık maçında öne geçmesine rağmen Hoffenheim'a 90. dakikada yediği golle mağlup oldu. Sarı Kırmızılı takım Emre ile öne geçti ama ardından 2 gol yiyeyerek maçı mağlup kapattı.

Maçta Galatasaray'ın yenilmesinden çok Nonda'nın kaçırdığı gol öne çıktı. Yüzde yüzlük gol şansını değerlendiremeyen Nonda Sarı kırmızılı taraftarlara saç baş yoldurttu. Nonda'nın uzatmada yakaladığı pozisyonda topu dışarı atması daha zordu. Geçen yıl attığı gollerle şampiyonluğu getiren Nonda'nın böyle bir pozisyonu kaçırması şanssızlık olarak yorumlandı...

Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

Alıntı yapılan: carsi52 - Ağustos 02, 2008, 21:48:32
Nonda boş kaleye atamadı

Galatasaray hazırlık maçında son dakikalarda yediği gollerle mağlup oldu. Nonda yüzde yüz gol pozisyonunu değerlendiremedi.
Sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray ilk hazırlık maçında öne geçmesine rağmen Hoffenheim'a 90. dakikada yediği golle mağlup oldu. Sarı Kırmızılı takım Emre ile öne geçti ama ardından 2 gol yiyeyerek maçı mağlup kapattı.

Maçta Galatasaray'ın yenilmesinden çok Nonda'nın kaçırdığı gol öne çıktı. Yüzde yüzlük gol şansını değerlendiremeyen Nonda Sarı kırmızılı taraftarlara saç baş yoldurttu. Nonda'nın uzatmada yakaladığı pozisyonda topu dışarı atması daha zordu. Geçen yıl attığı gollerle şampiyonluğu getiren Nonda'nın böyle bir pozisyonu kaçırması şanssızlık olarak yorumlandı...

Ya Gerçekten Yüzde AltıBinYediYüzOnAltıBinlik Gol Pozizyonuydu Abartmıyorum :)

Ordan Dışarı Vurmak Çok Zordu :D
19o3

carlito1903

gs nin Hoffenheim maçında Nonda'nın kaçırdığı golü herkes görmeli, nasıl başardı dışarıya atmayı hayret ettim ;D

BerkAy1903

G.Saray yine kazanamadı: 0-0
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'da sürdüren Galatasaray Almanya'nın 1860 Münih takımı ile Allianz Arena'da golsüz berabere kaldı. Galatasaray maça Aykut, Mehmet Güven, Emre Aşık, Fernando Meira, Volkan Yaman, Ayhan, Mehmet Topal, Hasan Şaş, Arda, Yaser, Nonda ilk 11'i ile başladı.

Maça iyi başlayan G.Saray özellikle kanatlardan Arda ve Hasan Şaş ile etkili olurken, forvette Yaser ve Nonda pozisyonlardan yararlanamadı. Mücadelenin 10. dakikasında Mehmet Güven sakatlanarak yerini Barış'a bıraktı. Maçın 39. dakikasında ise Barış'ın bir topu direkten döndü. 1860 Münih'te ise eski Galatasaraylı oyuncu Berkant'ta forma giydi. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı G.Saray'da Murat Akça, Aydın, Hakan Balta, Sabri oyuna girerken, Meira, Barış, Ayhan ve Hasan Şaş oyundan çıktı. İkinci yarıda G.Saray yine birçok pozisyona girmesine rağmen bunlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın 71. dakikasında Emre Aşık, Nonda, Arda oyundan çıkarken, genç oyuncular Erhan, Sinan ve Ferdi oyuna dahil oldu. Kalan dakikalarda gol olmayınca karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

19o3

Kralkartal21

CR7

A.Gücü Yunan ekibinden fark yedi
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Ankaragücü, 5. hazırlık maçında Yunanistan 1. Ligi takımlarından AEK Atina'ya 5-0 yenildi.

Münih kenti yakınlarındaki Bard Wörishofen'da kamp yapan sarı-lacivertliler, Münih'e 130 kilometre uzaklıktaki St. Johann'da oynanan karşılaşmada Yunanistan ekibine yenilmekten kurtulamadı.

Sarı-lacivertliler, Almanya kampı programı kapsamında son hazırlık maçını yarın yapacak ve 6 Ağustos Çarşamba günü de Ankara'ya dönecek.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ferdikoclu

Tık Tık Tık diyorum.. Herkes anlıyor..Galibiyet yüzü görmeyin inşallah..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Cem Goren

gs son hazırlık maçında 1860münihle 0-0 berabere kaldı ;D
tüm sezon bu şekilde gidersiniz inş.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

BerkAy1903

Ya en çok şuna uyuz oluyorum..

___gsnin maçını veriyorlar b.k gibi top oynuyo

beşiktaşımızı 2.plana atıyorlar 7 de 6 yapıyo...

D-Smart Senin Ben .......................................................
19o3

CR7

o kanal artık gs-mart olmuş
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)