Ana Menü

Robbie Keane in David Villa out

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 13, 2008, 16:23:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, David Villa'yı transfer etmeyi düşünmediklerini, Robbie Keane için ise nabız yokladıklarını belirtti.

Bu yaz itibariyle Andrea Dossena ve Philipp Degen'i transfer eden Benitez, Sky Sports News'e verdiği demeçte, "David Villa bir dönem listemizdeydi. Ama artık onu düşünmüyoruz. Villa'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu, fiyatının ne kadar olduğunu ve elimizdeki oyuncuları biliyoruz. Bu üçlüyü tarttık ve transferini henüz gerçekleştirmemeye karar verdik. Şu sıralar Robbie Keane'i düşünüyoruz. Görüştüğümüz başka isimler de mevcut" şeklinde konuştu.   

Yılan hikayesine dönen Aston Villalı Gareth Barry transferi ile ilgili de konuşan Benitez,  "O durumu biliyorsunuz. Beklemedeyiz" dedi.   

Peter Crouch konusuna da değinen İspanyol hoca, "Ben gerçekçi bir karar aldığımızı düşünüyorum. Sonuçta profesyonelim. Crouch da iyi bir profesyonel. Onun hakkında ağzımdan kötü bir kelime çıkmaz. O da haklı. Her maçta forma giyebileceği bir ortam istiyor" diye konuştu. 
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

Villa yerine Keane mi şaşırmış bunlar
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.