Ana Menü

Hayat bize sonsuzluk vaad etmiyor...!

Başlatan hepsiyAh, Temmuz 10, 2008, 17:29:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hepsiyAh

Birbirlerini seven insanlar sevgilerini o anda yaşamayıp erteledikleri için isyan edenler ... hep başkaları tarafından yanlış anlaşılanlar .hep bitmeyen işleriniz olmuştur hayatınızda ... aslında böyle olsun istenmez ama kahretsin elden yapacak bişi gelmez yada gelse bile iş daha önemlidir ...ama karşındakinin içini aydınlatacak bir kaç saniyelik bir bakış küçük ama hafızasından silinmeyecek bir tebessüm veya içini ısıtacak kadar sıcak ve masum bir öpücük herşeyi anlatmaya yetecekken kalbinizi dolduran bu güzel hisler hep yerinde kalır sahibine verilmez neden bu kısacık zamanlarda bu kadar güzel şeyler anlatılabiliniyorken bu anları pas geçmek kısacık zamanlarda sevdiğinize sevginizi ifade etmek size göre yetersiz mi??? hayat bize sonsuzluk vaat etmiyor ... belki de hiçbir zaman sevginizi ifade etmek için çok geniş zamanlar bulamayacaksınız hiç bir zaman ertelemeyin isteklerini hele ki sevginizi göstermeyi ... yalnızlık hoş değil ... erteleye erteleye bir de bakmışsınız ki yıllar geçmiş ve yalnızsınız . içinizde içinizi kıpır kıpır eden o duygular , gece ama yalnızsınız ..

neden vermeye az bulduğunuzdan dolayı mı yoksa sürekli bişileri ertelediğinizden dolayı mı.....

Hayat ne isteklerimizi erteleyecek kadar uzun ne de bir ömür boyu yalnız geçirilecek kadar kısa ...

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

gözzde_bjk

Hayat sonsuz değil ama bazı şeyler içinde CESARET gerek.
Hele de cesaretin bir kere kırılmışsa birşeyler yapmak çok zor.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!