Ana Menü

3. Lig 2008-2009

Başlatan Non Mollare Mai, Temmuz 08, 2008, 23:15:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Hey gidi Fatsaspor'um
Fırtına gibi esiyorduk 3.ligde
Sonra düştük şimdi sürünüyoruz anasını satim ;D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

akbaba71

TFF 3. Lig'de gruplar ise şu takımlardan oluşuyor:
1. Grup: Anadolu Üsküdar 1908, Fatih Karagümrük, Gölcükspor, Küçükköyspor, Lüleburgazspor, Orhangazi Gençlerbirliği, Oyak Renault, Tepecik Belediyespor, Yalovaspor, Yıldırım Bosnaspor
2. Grup: Aydınspor, Balıkesirspor, Bandırmaspor, Göztepe, Ispartaspor, İzmirspor, Mustafakemalpaşaspor, Nazilli Belediyespor, Torbalıspor, Yeni Menemen Belediyespor
3.Grup: Aksarayspor, Düzcespor, İnegölspor, Keçiören Belediyespor, Keçiörengücü, Nilüfer Belediyespor, Orhangazispor, Tarım Kredispor, Tavşanlı Belediye TKİ Linyitspor, Uşakspor
4. Grup: Ankara Demirspor, Araklıspor, Bafra Belediyespor, Bulancakspor, Demirçelik Divriğispor, Erzincanspor, Gümüşhanespor, Kastamonuspor, Sürmenespor, Ünyespor
5. Grup: Batman Belediyespor, Batman Petrolspor, Bingöl Belediyespor, Ceyhanspor, Diyarbakır Bağlar Vuralspor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, Hatayspor, Kahramanmaraşspor, Kilis Belediyespor, Siirtspor, Şırnakspor.

10.07.2008
Kaynak : AA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

İlk 2 mi çıkıyor direk, bu sene nasıl statü ?
edit

akbaba71

TFF 3. Ligde oluşturulan 5 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar Yükselme grubuna çıkacaklar. Gruplarda geride kalanlar Klasman Grubunu oluşturacaklar.
3. Lig'den TFF 2. Lig'e 4'ü yükselme grubu, 2'si play-off'tan olmak üzere toplam 6 takım çıkacak.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Sağolasın Bahadır.
Başarılar Göztepe ve İzmirspor.
edit

ZLataN

İzmirspor paraşütsüz düşer amatöre bu yıL.Kadro yok, para yok, yönetim yok, istikrar yok.Düşen takımLardan biri beLLi biLe.

ZeMaHŞeR

Alıntı Yap1. Grup: Anadolu Üsküdar 1908, Fatih Karagümrük, Gölcükspor, Küçükköyspor, Lüleburgazspor, Orhangazi Gençlerbirliği, Oyak Renault, Tepecik Belediyespor, Yalovaspor, Yıldırım Bosnaspor

Başaraılar Fatih Karagümrük

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

ZeMaHŞeR

aNıL bu yeni atkılar ne zaman çıkar... daha var demi... 

BerkAy1903

Karagümrüğe Yürekten BaşarıLar...
19o3

ZeMaHŞeR

KaRaGüMRüK : 2
oYaK ReNauLT : 1

BjKaRaGüMRüK

ilhan mansız_melis

Murat abi için Karagümrük'e başarılar
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

+18 !

erdibatmaz

bu zeytinburnu ne alemde haberi olan varmı
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P