Ana Menü

Bank Asya 1.Lig 2008-2009

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 12:09:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

tüh yenilmiş malatya hemde karşıyaka'ya
başka takıma yenilseydi bu kadar üzülmezdim.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

Sağlık olsun be kardeşim....
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

saldır beşiktaş

zaten daha ilk hafta abi ama karşıyaka'ya gıcığım onlara yenilmesi moralimi bozdu
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

onlara herkes gıcık.. Başta ben.. Her ne kadar Karagümrük sevdalısıda olsam onların basket maçında ettikleri küfürleri,taşkınlıklarını unutmadık...

BerkAy1903

Altay lige iyi başladı: 3-2
Bank Asya 1. Lig'in ilk haftasının son maçında Altay, İzmir Alsancak Stadı'nda karşılaştığı Kartalspor'u 3-2 yendi. İzmir ekibine 3 puanı getiren goller 30  ve 49. dakikalarda Burak,  82. dakikada Alp'ten gelirken, konuk ekibin gollerini 45. dakikada İskender ve 53. dakikada Zafer Çevik kaydetti.

STAT: Alsancak
HAKEMLER: Nihat Akman, Volkan Akçit, Baki Yiğit
ALTAY: Bülent, Erdi, Mehmet Budak, Ercan  (Onur dk. 79), İsa, Merter, Erdal, Yasin Avcı  (Alp dk. 80), Mehmet Sak  (Mustafa dk. 64), Burak, Şehmus
KARTALSPOR: Soner, Yasin Çelik, Zafer, Süleyman, Mehmet Türkmehmet  (Kotchonı dk. 61), Abdoulaye, Gökhan, Mehmet Öncan, Emirhan  (Selçuk dk. 46), Zafer Çevik  (Furkan dk. 68), İskender
GOLLER: Burak (dk. 30 ve 49), İskender (dk. 45), Zafer Çevik (dk. 53), Alp (dk. 82)
SARI KARTLAR: Erdal (Altay), Mehmet Türkmehmet, Yasin Çelik, Abdoulaye (Kartalspor)

19o3

CR7

kartalspor nasıl yabancı oynatıyor
serbest mi artık yabancı futbolcu bank asya'da da?
--------------------------------------------------------
umarım bir izmir takımı çıkar artık
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: yg1903 - Eylül 02, 2008, 01:14:17
kartalspor nasıl yabancı oynatıyor
serbest mi artık yabancı futbolcu bank asya'da da?
--------------------------------------------------------
umarım bir izmir takımı çıkar artık
Futbol Federasyonu'nun Bank Asya 1. Lig'deki yabancı futbolcu transferini yeniden düzenlemesinin ardından 8 kulüp 15 yabancı oyuncuyu renklerine bağladı.

Federasyonun takımlara 01.01.1987 ve üzeri doğumlu olmak şartıyla 2 yabancı futbolcuyu transfere etme izni vermesiyle birlikte Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden 8 kulüp, 6'sı 1987, 9'u ise 1988 doğumlu toplam 15 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Manisaspor ve Kasımpaşa 3'er, Çaykur Rizespor ise 1 yabancı futbolcusuyla yola devam ederken, 2006-2007 sezonunda Bank Asya 1. Lig'e düşen Sakaryaspor'da ise tek yabancı oyuncu kaleci Martinez.

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor, Diyarbakırspor, Güngören Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Malatyaspor ve Samsunspor ise bu sezon yabancı oyuncu transferi yapmadı.

Kulüplerin yabancı futbolcu transferinde Brezilyalı oyuncular, 7 ile ilk sırayı aldı. 5 Kamerunlu, 3 Fransız futbolcunun transfer edildiği ligde, Arjantin, Benin, Gana, Gine, Danimarka, Kırgızistan, Kolombiya ve Senegal'den 1'er oyuncu mücadele edecek.

-TAKIMLARDAKİ YABANCI FUTBOLCULAR-

Bank Asya 1. Lig'de kadrosunda yabancı futbolcu bulunduran takımlar ve oyuncuların isimleri şöyle:

Adanaspor: Marc Kibong Mbamba (Kamerun), Serges Flavier Mbilla Etame (Kamerun)

Altay: Jorge Emanuel Molina (Arjantin), Tiago Queiroz Bezerra (Brezilya)

Çaykur Rizespor: Elionar Nascimento Ribeiro (Brezilya)

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Jonatha Alves Da Silva (Brezilya), Tiago Lima Leal (Brezilya)

Giresunspor: Anton Zemlianukhin (Kırgızistan), Ibrahima Sory Cisse (Fransa)

Karşıyaka: Fallou Seni Camara (Fransa)

Kartalspor: Abdoulaye Diakhate (Senegal), Christian Akande Kotchoni (Benin)

Kasımpaşa: Andre Francisco Moritz (Brezilya), Jens Berthel Askou (Danimarka), Joseph Desire Mawaye (Kamerun)

Kayseri Erciyesspor: Emmanuel Njock Mangoung (Kamerun), Severin Brice Bikoko (Kamerun)

Manisaspor: Rafael Mardues Mariano (Brezilya), Oumar Kalabane (Gine), Stephane Sebastien Borbiconi (Fransa)

Orduspor: Bruno Ferreira Mombra Rosa (Brezilya), Jerry Akaminko (Gana)

Sakaryaspor: Luis Enrique Martinez Rodriguez (Kolombiya)

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

19o3

Non Mollare Mai

Altay 2 dakikada 2 gol attı kazandı. İzmir takımları iyi gidiyor, inşallah sürer böyle.
edit

CR7

forza altay!

2. takım da gaziantep b.b olur böyle giderlerse
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ZeMaHŞeR

Forza SiyaH Beyaz...

14 dakikada 3 gol :D

carsi52

Orduda yine hayat yok herhaLde  :-\
Bölünür senin için uykular!

BjKcArsi54

sakaryaspor un kartalla oynadığı kupa maçı da dahil 1 hafta içinde 2 maçına gttim diyarbakırla oynadı bu hafta sonu yenildi 1-0   iki maçtada futbol denen bişe yok sakarya böyle oynarsa küme düşer insan biraz pozisyona girer be bu kadar rezillik olmaz...

BerkAy1903

Bank Asya'da haftanın hakemleri
Bank Asya 1. Lig 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bank Asya 1. Lig'de 2. hafta maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

13 Eylül Cumartesi
20:00 Kasımpaşa - Kartalspor - Hüseyin Sabancı
20:00 Gaziantep B.Ş. Bld.Spor - Kayseri Erciyesspor- Özgür Yankaya
20:00 Samsunspor - Giresunspor- Gökhan Güneşer
20.00 Sakaryaspor A.Ş. - Adanaspor A.Ş. - Nihat Akman

14 Eylül Pazar
20:00 Diyarbakırspor - Boluspor- Suat Arslanboğa
20:00 Kardemir D.Ç. Karabükspor - Güngören Belediyespor- Zafer Demir
20:00 Çaykur Rizespor - Orduspor- Taner Gizlenci
20:00 Malatyaspor - Manisaspor - Deniz Çoban
20:00 Altay - Karşıyaka - Bünyamin Gezer

19o3