Ana Menü

Bundesliga 2008-2009 Sampiyon Wolfsburg

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 00:34:01

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Bu Adler çok büyük kaleci olacak, şuan da da çok iyi ancak biraz tecrübesizlik var onu da atlatırsa Almanların yeni efsanesi olur rahatlıkla.

+18 !

Ibisevic gerçekten süper ya.. inş. hoffenheim şampiyon oLur..

keskinli

Alıntı yapılan: carlito1903 - Aralık 08, 2008, 23:04:14
Bu Adler çok büyük kaleci olacak, şuan da da çok iyi ancak biraz tecrübesizlik var onu da atlatırsa Almanların yeni efsanesi olur rahatlıkla.
bu kaleciyi besiktasta görmek icin milyonlar harcardim,olsaydi tabii
hem cok iyi bi kaleci hemde ismi kartal
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

Bundesliga'ya ara geliyor
Alman Bundesliga Ligi'nde 2008 / 2009 sezonunun ilk yarısı bu hafta oynanacak karşılaşmaların ardından sona erecek. 'Güz Şampiyonu' olarakta adlandırılan ilk yarıyı lider kapayacak takımlar arasında en avantajlı bulunan 1899 Hoffenheim 14 Aralık Pazar günü sahasında Halil Altıntop'lu Schalke 04'ü konuk edecek. 34 puanla aynı puanda bulunduğu Bayern Münih'in önünde 4 gol averaıyla liderlik koltuğunda oturan ligin sürpriz takımı Hoffenheim, kalesini de Timo Hildebrand'ı alarak iyice güçlendi. Bu sezon güçlü kadrosuna rağmen şampiyonluk iddiasından iyice uzaklaşan Schalke ise Selim Teber ve Ramazan Özcan'ın forma giydikleri Hoffenheim karşısında galip gelerek taraftarlarına noel hediyesi sunmak istiyorlar.

HAMİT ALTINTOP: "FORMAMI ÖZLEDİM"

Son haftalarda aldıkları galibiyetlerle ligde ikinci sıraya yükselen Bayern Münih, 'Güz Şampiyonu' olabilmesi için Stuttgart deplasmanında galip gelip, Hoffenheim'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Hafta arasında Bayern Münih'in, Lyon deplasmanında 3-2 kazandığı Şampiyonlar Ligi maçında son iki dakika forma giyen Hamit Altıntop, şimdide Bundesliga'ya dönüş yapmanın mutluğunu yaşayacak. 10 haftadan beri sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Hamit, "Formamı çok özledim. Tekrar sahalara döndüğüm için çok mutluyum" dedi ve Stuttgart'ta şans verildiği taktirde golcülüğünü göstereceğini söyledi. Serdar Taşçı, Stuttgart defansında görevini yaparken, sakatlığı düzelen Yıldıray Baştürk'te yedekler arasında yerini alacak.

MESUT ÖZİL'İN KONUĞU MAHİR SAĞLIK

Mesut Özil'li Bremen sahasında Mahir Sağlık'ı kadrosunda bulunduran Wolfsburg ile oynayacak. Şampiyonlar Ligi'nde İnter Mailand'ı 2-1 yendikleri karşılaşmada takımının attığı iki golünüde hazırlayan Mesut'un performansı göz kamaştırırken Bremen Menajeri Klaus Allofs'tan, "Mesut bizim için vazgeçilmez bir oyuncu" açıklaması yapıldı. Bundesliga 1'in 4. sırasında yer alan Hertha Berlin ise evinde Karlsruhe ile mücadele edecek. Hamburg ise kendi seyircisi önünde Eintracht Frankfurt engelini aşmak istiyor. Frankfurt'ta Ümit Korkmaz'ın sakatlığı sürerken, Hamburg'da genç yetenek Tunay Torun yedekler arasında forma şansını bekleyecek.

SİNAN KALOĞLU, MONDRAGON'A KARŞI

Bochum ile Köln bu hafta Rewirpover Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Sezon başında Bursaspor'dan Bochum'a transfer olan Sinan Kaloğlu, "Galatasaray'dan tanıdığım Mondragon'a sürprizim var. Zira o benim gol sürprizimi iyi bilir" dedi.

Bundesliga'da 31 puanla 3. sırada yer alan Bayer leverkusen evinde Çağdaş Atan'lı Cottbus'u konuk edecek. İki komşu kentin derbi mücadelesinde ise Hannover Bielefeld'i ağırlayacak. Nuri Şahin'li Dortmund, sahasında Mönchengladbach karşısına üç puan için çıkacak.

11.12.2008
Kaynak : DHA
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Hoffeneim Hildebrand'ı transfer etmiş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Gurbetçi milli futbolcumuz Nuri Şahin,Dortmund takımında her geçen gün oynadığı futbol ve attığı gollerle yerini sağlamlaştırıyor.
Bundesliga'da 17. haftanın açılış maçı Borussia Dortmund ile Monchengladbach karşılaştı. Dortmund'a galibiyeti getiren gollerden biri Nuri'den geldi.

Sahasında kazanmakta zorlanan Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'taki 3. galibiyetini almak için çıktığı maçta 36. dakikada Zidan ile 1-0 öne geçti. Ancak 38. dakikada Hajnal kırmızı kart görünce ev sahibi ekip 10 kişi kaldı. İkinci yarıda Nuri farkı ikiye çıkardı. 80. dakikada Bergh'in golüne rağmen Dortmund maçı 2-1 kazandı ve 29 puana ulaştı.

Kaynak: Sabah

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

W. Bremen   2   -   1   Wolfsburg
 Hamburg   1   -   0   E. Frankfurt
 Stuttgart   2   -   2   Bayern Münih
 B. Leverkusen   1   -   1   Energie
 Hannover 96   1   -   1   Arminia
 Hertha Berlin   4   -   0   Karlsruher
 Bochum   1   -   2   Köln
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

Hoffenheim lider bitirdi!
Sporx TV'den de naklen yayınlanan Bundesliga'da 16. Hafta mücadelesinde lider Hoffenheim evinde, Halil Altıntop'un da formasını giydiği Schalke 04'ile 1-1 berabere kaldı. Carl Benz Stadı'nda ilk yarısı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Schalke'nin golü 40. dakikada Asamoah'tan gelirken, Hoffenheim'ın bu gole yanıtı 72. dakikada Selim Teber'in müthiş frikik golüyle geldi. Schalke 04 karşılaşmayı 9 kişi tamamladı, 57. dakikada Jones, 80. dakikada da Engelaar kırmızı kart görerek oyundışında kaldı.

Asamaoh'ın attığı golde de şık bir asist yapan Halil Altıntop ilk 11'de başladığı mücadelede hırslı futboluyla dikkat çekti. Halil 83. dakikada yerini Bordon'a bıraktı. 49. dakikada Obasi'nin yerine giren Selim Teber de attığı golle maça damga vuran isimler arasında yer aldı.

Bu sonucun ardından Hoffenheim puanını 35'e yükseltip averajla Bundesliga'da ilk yarıyı lider tamamladı. Schalke 04 de puanını 27'ye yükseltti.

HOFFENHEIM
Haas
Beck
Jaissle
Compper
Ibertsberger
Salihovic
Weis
Vorsah
Obasi
Demba Ba
Ibisevic

SCHALKE 04
Neuer
Westermann
Krstajic
Höwedes
Rafinha
Jones
Ernst
Engelaar
Farfan
Asamoah
Halil Altıntop

CR7

[KralKartal]

30 ocak gelsinde baslasin
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

almanyada arayı çok veriyolar anlamıs değilim
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

2. yarıda Hoffenheim inşallah iyi gider

ilhan mansız_melis

Hoffeneim yenildi diye üzülürken Münih de yenildi  :hayde

Bu arada Hannover Stuttgart maçı süperdi Stuttgart 2-0 öndeydi 2-2 oldu sonra 3-2 sonra 3-3 güzel maçtı

CR7

Hertha Berlin 40 puanla lider oldu

Bence Hoffenheim'ın artık hiçbir şansı kalmadı

Artık rüya bitti!

ilhan mansız_melis

Berlin kalamaz orda Hoffeneim geri alır o koltuğu ama Bremen bu sene rezil durumda