Ana Menü

Bundesliga 2008-2009 Sampiyon Wolfsburg

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 00:34:01

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

abi ben gecen sene baskanlarının bir basın toplantısını dinlemistim adam resmen 2 sene icinde hedefimiz Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu dedi.. o zaman cok gülmüstüm ama simdi yavas yavas söyledigi hedefe emin adımlarla gidiyorlar..

IL Capitano

Kac kisi yasiyor bu Hoffenheim de?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

stadları da doluyormuş her maç
kapasite:20 000 +
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

cevre köylerden e kasabalardan gelenlerle doluyor

IL Capitano

Duydugum kadariyla kulubun baskani cok zenginmis, bide 40,000 kisilik filan stat yaptiracakmis..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

levent1903

hoffenheim yaptiriyor yeni bir stad, 30 000 kisilik kapasitesi olacak...
ayrica seneye yapilacak olan bayan futbol dünya sampiyonasindada maclar oynanacak....

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Alp Erdem

bu stad kasabadamı oluyo

levent1903

Bu stad Sinsheim kentinde yapiliyor ( 35000 nufus ). Bu sehir Kulüp sahibi olan Dietmar Hopp un
memleketinde yapiliyor ve Hoffenheim buraya cok yakin.
Bu adam icin sorun degil, kendisi ünlü SAP Firmasinin kurucularindan...  parayi basan düdügü calar...
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

CR7

W.Bremen 5'ledi!
Bundesliga'da 11. hafa mücadelesinde Werder Bremen'in Weser Stadyumu'nda Hertha Berlin karşısında fırtına gibi esişi vardı. Sporx TV'den canlı olarak yayınlanan maçta Bremen 5-1 gibi farklı bir skorla kazandı, hafta içi Leverkusen karşısında aldığı mağlubiyetten sonra moral buldu.

Bremen'e galibiyeti getiren goller 3. dakikada Gojko Kacar (k.k), 20. dakikada Diego, 42. dakikada Rosenberg, 60 ve 85. dakikalarda Pizarro kaydetti. Herhat Berlin'in tek sayısı 68. dakikada Cicero'dan geldi. Bremen adına 20. dakikada durumu 2-0'a getiren Diego'nun süper golü görülmeye değerdi. Bu sonucun ardından Bremen puanını 16'ya çıkartırken, Hertha Berlin 18 puanda kaldı.

Bundesliga'da Cumartesi günü oynanan maçlardan alınan sonuçlar;
Bayern Münih 3 - 1 Arminia Bielefeld
Energie Cottbus 0 - 2 Schalke
Hannover 3 - 0 Hamburger SV
Hoffenheim 4 - 1 Karlsruhe
Stuttgart 1 - 3 FC Köln
Werder Bremen 5 - 1 Hertha BSC
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ZeMaHŞeR

Hoffenheim kazanmaya devam ediyor... adamların maçı hep üst...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

ZeMaHŞeR

Bundesliga'da haftanın en önemli maçı Schalke ile Bayern arasındaydı. konuk takım Bayern, geçen sezona damga vuran iki yıldızının golleriyle zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Auf Arena'daki maçın ilk golü çok erken geldi. Henüz 3. dakikada Schalke defansın yapılan hatada topa son dokunan Toni, Bayern'i 1-0 öne geçirdi. Ancak bu üstünlük sadece 3 dakika sürdü. 5. dakikada Farfan karambolde attığı golle skora dengeyi getirdi. 31. dakikada bu kez Fransız yıldız Ribery sahneye çıktı ve maçı Bayern'in 2-1 kazanmasını sağladı. Bayern bu galibiyetle puanını 24'e yükseltti ve zirve ile rasındaki puan farkını 1'e indirdi. Günün diğer maçlarında Hertha, Hoffenheim'i 1-0 yenerken, Frankfurt ile Stuttgart 2-2 berabere kaldı.
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

keskinli

tepedeki iki takim yiklildi
leverkusen deplasmanda 3:0 öne gectigi macta beraberligi zor kurtardi,hoffenheim berlin deplasmaninda yenildi

levent1903

bayen adım adım zirveye geliyor, eğer Liderlık koltuğunu yerleşir ise, bırakmazlar...
Zaten ne Hoffenheim ne de Leverkusen liderliği uzun süre kaldıramaz...

ilhan mansız_melis

Hoffeneim yeniden lider   :hayde :hayde :hayde
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.