Ana Menü

Bundesliga 2008-2009 Sampiyon Wolfsburg

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 00:34:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

Halil altıntop takımını taşıdı...

2 gol attı....
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

+18 !

CR7

leverkusen senin gibi takımın ben ...(gerisini getirmeyeyim)

bielefeld 2-1 leverkusen
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

levent1903

münih adim adim zirveye geliyor, bugünkü leverkusen galibiyeti ile sadece hoffenheim kaldi önlerinde.
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

ilhan mansız_melis

Hadi be Hoffeneim kaptırma liderliği kimseye
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

hoffenheim liderliği kaptırmayacağa benziyor
3-0 kazandılar geçen hafta

1-Hoffenheim
2-B.Münih
3-B.Leverkusen

saldır beşiktaş

Yazık oldu Hofenheim'a son dakikada yenildiler bayern'e
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

bayern son dakikada aldı maçı hoffenheime yazık oldu
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

bencede yazık oLdu hoffenhemi umarım bu maçtan sonra düşüşe geçmezLer..

ilhan mansız_melis

Ah be son dakikada attılar :(

CR7

Luca Toni ----->bir adam bu kadar kazma olup da her maç bir gol atar mı ya >:(

CR7

Top three: Hoffenheim (34 pts), Bayern Munich (34), Bayer Leverkusen (31)
Bottom three: Cottbus (12), Bochum, Borussia Monchengladbach (11)
Top scorers: Vedad Ibisevic (18 goals), Patrick Helmes (12), Grafite (11)

Vedad İbisevic---> 18 Gol

yuh be kardeşim!

carlito1903

Bayern'e uyuz oluyorum, bu kadar ballı bi takım da görmedim hayatımda, inşallah şampiyon olamazlar...

Bundesliga'nın gelmiş geçmiş en büyük golcüsü olarak gösterilen Gerd Müller Ibisevic için 'Benim rekorumu kırabilecek durumda' demiş.Çok zor 40 gole ulaşması ama imkansız da değil.

ilhan mansız_melis

Hoffeneim yine de lider  :hayde

İbisevic  :alkis

CR7

Bundesliga haftanın altın 11'i: 16. hafta
Bayern Münih'in Hoffenheim ile arasındaki puan farkını indirmesi ile Bundesliga'nın zirvesinde puanlar eşitlendi. Bu haftanın öne çıkan isimlerini sizler için seçtik.
Kaleci 

(1) Rene Adler (Bayer Leverkusen) 

Leverkusen'in Gladbach karşısında aldığı galibiyette en büyük pay Adler'indi. Krikik kurtarışlara imza atan Adler, Rob Friend ve Mike Bradley'de gol izni vermedi. 

Defans 

(2) Andreas Beck (Hoffenheim)   

Allianz Arena'daki mücadeleden haftanın on birine ilk olarak Beck giriyor. Sağ kanadı güvenle savunan oyuncu ataklara da katılmaya çalıştı. Oyuncu bu performansı ile milli takımada göz kırpıyor. 

(3) Lucio (Bayern Munich) 

Cuma akşamı Lucio dünya klasında olduğunu bir kez daha gösterdi. Hatasız oynarken geriden Bayern ataklarını da başlattı. Demichelis'in yokluğunda kalitesini göstererek oynama fırsatı yakaladı. 

(4) Philipp Lahm (Bayern Munich) 

Sezonun maçında Lahm sezonun en iyi oyununu sergiledi. İşlerin zora girmesi ile Lahm ileriye çıkmaya başladı. Defansif oyunu onu daha fazla ileriye itti. 

Orta Saha

(5) Fabian Ernst (Schalke) 

Bu hafta sonu Schalke'nin üzerinde baskı çok fazlaydı. İleriye doğru hareketlenen ve oyun zekasını kullanan oyuncu, kazanma inancını gösterdi.

(6) Roberto Hilbert (Stuttgart)   

Hilbert'in maçın başındaki harika vuruşu takımı Stuttgart'ın 3 – 0 rahat galibiyetinin başlangıcı oldu. Maç boyunca üst düzey bir performans sergileyen orta saha oyuncusu, takımı için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

(7) Luiz Gustavo (Hoffenheim) 

Bayern maçında oyunun bir bölümü sadece bu yetenekli Brezilyalının etrafında döndü. Girdiği ikili mücadelelerde başarılı olan Gustavo, uzaktan çektiği tehlikeli şutlarla da Bayern için sıkıntı yarattı. Enerjisi ve dinamizmiyle takımını ileriye taşıyan ve gol aramasına yardımcı olan isim oldu.

( 8 ) Jan Simak (Stuttgart) 

Robert Hilbert'in golü Göreve yeni başlayan Markus Babel'in Stuttgart baçındaki ikinci galibiyetini almasının önünü açsa da, orta saha oyuncusu Jan Simak'ın golü galibiyeti pekiştirdi. Attığı şık golden sonra Stuttgart çok daha rahat bir 3 puan aldı.

Forvet

(9) Mladen Petric (Hamburg)   

Hırvat golcü takımın Köln karşısında almış olduğu galibiyetin en önemli isimlerinden birisiydi. İlk ayrının başında atmış olduğu iki golle takımı Hamburg'a galibiyeti getirdi. 

(10) Stefan Kießling (Bayer Leverkusen) 

Kießling-Helmes ikilisi Leverkusen'in hücum yollarındaki en etkili silahlar olmaya devam ediyor. Her ne kadar isi isimde takım için çok önemli olsa da, Gladbach maçında alkışın çoğunu alan Kießling oldu. Takımının 3 golünden ikisini kaydeden ve galibiyetin mimarlarında olan Kießling, bu sezon 8 gole ulaştı. 

(11) Nikos Liberopoulos (Eintracht Frankfurt) 

Yunan golcü Nikos Liberopoulos'un maçın başında attığı iki gol, Bochum maçının farklı bir şekilde kazanılmasında önemli bir rol oynadı. Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden Franfurt kadrosuna dâhil edilen Nikos Liberopoulos, sezon başından beri gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazandı.

3-4-3
                    Adler 
         Beck   Lucio   Lahm 
Hilbert   Ernst   Luiz Gustavo   Simak 
    Kießling   Liberopoulos   Petric