Ana Menü

Söyleşi Cevapları Carlito1903

Başlatan carlito1903, Haziran 22, 2008, 10:46:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Adriano

1- Kendini kısaca bize anlatırmısın abi. Kimsindir, neler yaparsın, ne işle meşgulsün ?

Adım Burak, soyadım Özyiğit, 11 Temmuz 1986 Erzincan doğumluyum.Şuan da Uludağ Uni. İşletme bölümü son sınıfta okumaktayım aslında bu sene bitmesi gerekiyordu okulumun ancak alttan kalan bazı derslerim var malesef, seneye onları verip mezun olacağım inşallah :) Okulum Bursa'da ancak sadece sınav zamanları gidiyorum oraya, onun dışında da genelde İstanbul'da oluyorum ya da arkadaşlarımın olduğu diğer şehirlerde, Üni hayatım gezerek geçti valla :D Arkadaşlarımla vakit geçirmekten hoşlanırım, PS, bilardo, kayak, sinema ve tabiki futbol en büyük tutkularım arasında ama en büyük tutkum hepinizin de tahmin edebileceği gibi Beşiktaş :) Mangal ve yemek konularında uzman sayılırım, çok güzel kebap ve yemek yaparım :) Kişilik olarak çok cana yakın ve arkadaş canlısı olarak tarfi edebilirim kendimi, yeni tanıştığım biriyle bile hemen kanka olabilirim ;D Beşiktaş haberlerini ve gündemi çok sıkı takip ederim, özellikle siyasi konulara aşırı ilgim var.Kısaca böyle, diğer sorularda daha da ayrıntılı anlatıcam herşeyi aynı tarz sorularda :)

2- 2007-2008'de Beşiktaş'ımızı nasıl buldun ? Artılarıyla, eksileriyle bir değerlendirme istesek geride kalan sezon için ?

Bu sezon bana göre bi geçiş sezonuydu, yeni bi hocamız yaş ortalaması genç olan bi kadromuz vardı, açıkçası sezon başında hiçte Şampiyonluk beklentim falan yoktu, tabi bunda sezon başında bir türlü doğru dürüst yapılamayan stoper transferinin de payı vardı.Eğer 2  3 Milyon Dolar daha verip adam gibi bi stoper alsaydık ligi daha iyi yerlerde bitirebilirdik.

Bu sezon en çok canımı yakan şey hakem hataları oldu, hata diyorum ama bu kadar hata olamaz heralde, o kadar puanımızı yemelerine rağmen yine de ligi iyi bi yerde bitirdik, fb nin bu kadar kayrıldığı bi ligde onlarla aynı puanda ligi bitirmemiz de önemli bi olay, gözden kaçan bir diğer olay da bu sezon hakem hatalarının daha çok gs lehine olduğuydu bu malesef gözden kaçtı.

Başkanımız da sağolsun her hareketiyle her söylemiyle her attığı adımla bizi daha bi kızdırdı, bana göre 'Beşiktaşlı duruşu' nedir bilmiyor, gs ve fb nin açık açık kayrıldığı dönemlerde bile çıkıp adam gibi isyan edemedi, başkanın bu yanlışlarına rağmen tribündeki bazı HAİN lerin ona güya 'istikrar' için destek vermeleri bizim için büyük bi utançtı, Sayın Seba'yı ve S.Bilgili'yi gönderen bu tribünler değilmiydi ?

Artık taraftar profilimizinde değiştiği kanısındayım, insanlar maç izlemeye değil makara yapmaya geliyorlar tribüne Kapalı Kutuya esas girmesi gerekenler kenarda kalıyor ama çoluk çocuk kutuda cirit atıyor, 4  5 senedir İnönü'de bir çok maça gitti özellikle derbileri neredeyse kaçırmadım ama bu sene ki gibi kötü bi tribün performansı hiç görmedim...

Biraz uzun bi değerlendirme oldu ama hepsi yazmam gereken şeylerdi :)

3- Herkesin olmazsa olmaz dediği bazı şeyler vardır ? Senin olmazsa olmazların nelerdir ?

Öncelikle tabiki ailem, herlade bu soruya herkesin vereceği ilk cevap bu olurdu.Daha sonra ise dostlarım ve Beşiktaşım gelir.

Teşekkürler Deniz...

Smyrnian Senna

1. Hayatta en çok sevdiğin ve hiç haz etmediğin şeyler nelerdir ?

İnsanların samimi ve dürüst olması en sevdiğim şeydir çünkü eğer böyle olursa çoğu şeyde kendiliğinden düzeliyor zaten, yapmacık ve şımarık insanlardan nefret ederim, son zamanlarda çok arttı etrafta 'vitrin' insanlar nedense herkes yaptıklarını anlatma derdinde, MSN de içtiğini anlatan mı dersin, ne kadar güzel zaman geçridiğini anlatan mı dersin, bize ne kardeşim ne yaparsan yap :) İşte bunlar da en haz etmediğim şeyler arasında

2. Üniversiteyi bitirdin sanırım, veya bitirmek üzeresin. Üni hayatın boyunca en çok sevindiğin ve seni en çok üzen anın nedir ?

Alttan kalan derslerimi verince bitiyo inşallah Anılcım :) En çok sevindiğim olay bi çok Beşiktaşlı arkadaşımla beraber izlediğimiz 3-4 lük fb maçıydı heralde, acayip bi gündü o günkü gibi bi mutluluk daha yaşamadım Üni de.En üzüldüğüm olaya gelince, ilk sene kaldığım yurt kız erkek karışıktı, bi akşam Beşiktaşın maçını izlemeye inmiştik kantine o sırada arkada yemek yiyen kızlardan biri bayılmıştı, öenmli bişey değildir demiştik ama biz maçı izlerken kötü haber geldi meğerse kız beyin kanaması geçirmiş ve hastane de vefat etmişti, çok üzülmüştüm  :-\

3. KralKartal'la tanışman nasıl oldu ?

3 sene önce falandı heralde siteyle ilk tanışmam, bi arkadaşımla ders çalışırken sıkıldık hadi nette biraz Beşiktaş videoları falan seyredelim dedik hemen o zaman ki adıyla kralcarsi.com'u açtı, baya hoşuma gitmişti site ama forum bölümüne hiç girmiyordum, forumla da geçen sene tanıştım buradaki arkadaşlığı ve seviyeli tartışma ortamını çok sevdim, bana göre net aleminde ki en kaliteli Beşiktaş sitesi burası...

Teşekkürler Anıl...

Son olarakta her zaman her yerde en büyük Roma ;D

akbaba71

1-En büyük hayalin nedir ?

Bi spor kanalında maç spikeri olmayı çok isterdim eskiden beri ama bundan daha büyük bi hayalim var o da El Superclasico'yu [Boca-River] La Bonbonera'da izlemek :) Elimde olsa tüm Dünya Derbilerini iki takımında sahasında bir kez de olsa izlerim :)

2-Dünyada en beğendiğin antrenör kim ?

Arsene Wenger scouting ve yeni yetenekleri keşfetme konusunda ki başarısıyla beni çok etkilemiştir ayrıca her ne kadar izleyenlere zevk veren futbol oynatmasalarda Fabio Capello ve Jose Mourinho'yu da çok severim.Guus Hiddink'te çalıştırdığı her takımda başarılı olan bi hoca olarak takdirimi kazanmıştır :)

3-Son soruyuda konuların %90 ını sen yada benim actığım diğer sporlardan sormazsam ayıp olur 
Nba de tuttuğun bir takım var (rengini belli etmedin hic :) )

NBA'de tuttuğum bi takım yok :) Her sene iyi basket oynayan takımlara bi sempatim oluyor ama bu tutmaya varmıyor, bu sene Orlando ve New Oleans bunlardan ikisi, kim iyiyse onun tarafındayım dermişim :P

Teşekkürler Bahadır...

Forza Ferrari ulAn ! :)

Kralkartal67

1. Carlito ne demektir?Bu bir kişiyse bu kendinle nasıl bağdaşlaştırdın?

Carlito Al Pacino'nun oyadığı bi filmde ki calandırdığı karakterin adı, söylenişi falan hoşuma gitmişti kullanmaya başladım, kendimle fazla bağdaştıramadım adam uyuşturucu satıyordu filmde ;D

2. Basketbola olan ilgini fark ettim.Basketboldan gerçekten hoşlanırmısın?Basket maçlarında oynadığın oldumu?

Baskete ilgim var evet ama o kadar da fazla değil, öyle oynadığım falan olmamıştır ama NBA ve bizim takımın maçlarını takip ederim, Akatlarda bu sezon takımımızı izlemekte büyük zevkti :)

3. Herkesin örnek aldığı kişiler vardır.Senin örnek aldığın (Gerçekte olur/Karakterde) kişi var mı?

Küçüklüğümden beri hep amcamı kendime örnek almışımdır, Beşiktaşlı olmam da onun sayesinde oldu.Onun dışında özellikle örnek aldığım pek bi isim yok, örnek alınacak bi hareketini gördüğüm takdirde herkesi kendime örnek alırım :)

Teşekkürler Kubilay...

gürol

1- hayatındaki keşke dediğin şey ne?

Üniversiteye girdiğim sene son yılların en zor sınavıydı ama beklemeyi göze alamadığım için ilk senemde gitmiştim, bi sonra ki sene sınav çok kolaydı keşke bi sene bekleseydim dediğim çok olmuştur  :-\

2- kendinle ilgili en gurur duyduğun özelliğin ne?

Bi kere arkadaşım dediğim insana hayatta sırtımı dönmem, birisi bana bi iyilik yapmışsa onu hayatım boyunca unutmam, bunlar en gurur duyduğum özelliklerim...

3- beşiktaş başkanı olsan takımdan göndereceklerin alacakların kısaca değişiklik yappacağın şeyler ne olur?

Kimi gönderirim orası ayrı konu ama hayatta şimdi ki gibi göndermem hiç bi oyuncuyu, adam gibi ayrılırım hepsinden tv den öğrenmez hiç bi oyuncu gideceğini, İ.Üzülmez'in artık ayrılma vakti geldi de geçti bana göre, ayrıca M.Yozgatlı'yı da gönderirdim o da gitti zaten.Alacaklarım ise kesinlikle M.Topuz ve Giray(ts aldı malesef) olurdu.Ayrıca B.Yılmaz ve Koray'ı da hayatta göndermezdim.

Teşekkürler Gürol...

Simurg

1.Hiç bıkmadan bağıra bağıra söyleyeceğin bir beşiktaş bestesi var mı ?

Seninle ağladık senle güldük biz
Sevdamız uğruna canlar verdik biz
Siyahın zindan olsun beyaz aydınlık
Herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık...

Yağmurlu birgünde görmüştüm seni de çok sevdiğim bi bestedir, 3 sene önceydi heralde bi Trabzon maçında bardaktan boşalırcasına yağmur yağarken söylemiştik çok etkileyiciydi :)

2.Çocukluğunda yaptığın hatırlayıpta güldüğün bir olayı paylaşır mısın?  :)

Küçükken yaptığımız mahalle maçları aklıma gelince çok gülerim, meğerse ne önemliymiş o maçlar o zaman bizim için :)

3.En çok merak ettiğin tanışmak istediğin futbolcu :)

Şifo Mehmet, Hakan Şükür ve Eric Cantona en çok tanışmak istediğim oyuncular...

Teşekkürler Büşra...

carsi52

1-Çok utandığın bir oLay oLdu mu ;D

Kıbrıs'ta okuyan bi arkadaşım var onların okulda Ukraynalı bi kız vardı onu gördüğümde fikirlerimi açık açık dile getirmiştim ama kız Türkçe biliyormuş  :ahaha Çok kötüydü ya :)

2-Bu kadar cana yakın oLmanın bir sebebi var mı ? varsa neLer ?

Doğup büyüdüğüm topraklardan geliyor bu kadar cana yakın olmamın nedeni, zaten Anadolu'nun neresine gidersen git genelde sıcak ve cana yakın insanlar çıkar karşına ama bu cana yakın olma karşıdakine göre değişir Kaancım ;)

3.Benim hakkımda düşünceLerin  ;D  ;D

Sende beni gibi çok cana yakınsın olmasan bu kadar iyi anlaşamazdık zaten, ah birde şu MZ'de beni farklı yenmesen daha çok seveceğim seni ;D

Teşekkürler Kaan...

Kartal03

1-En sevdiğin yemek ?

4 sene önce mi ne Antep'e gitmiştim orada Kilis tava yemiştim harika bi şeydi :) Güneydoğu mutfağına bayılırım özellikle de Antep ve Hatay :)

2-En sevdiğin ve nefret ettiğin huyların ?

Çok fazla sinirlenmem ve kin tutmam bunlar sevdiğim özelliklerim, bazen çok sabırsız oluyorum bu da sevmediğim özelliğim...

3-Hobilerin ve fobilerin nelerdir ?

Kışın kayak yazın yüzme spor olarak en büyük hobilerim ayrıca Playstation, Bilardo (tek rakibim Semih Saygıner :P ) ve her türlü kahvehane oyunu da vazgeçemediğim hobilerimden...

Fobilerime gelince, dişçiden korkuyorum be ya ;D

Teşekkürler Can...

Turkish Tank

1. Okulda hangi dersini severdin?

Tarih dersi benim için her zaman diğer derslerden önce gelmiştir Lise de Geometriyi de çok sevmeye başladım, bu iki dersi çok seviyorum :)

2. Milli takimdaki en cok begendigin futbolcu kim?

G.Gönül, Servet, Tuncay ve tabiki Nihat :) Arda ve Volkan da futbol olarak beğendiğim ama karakter olarak nefret ettiğim isimler....

3. Metin'mi Ali'mi Feyyaz'mi ??

Öncelikle bi şikayetimi dile getirmek istiyorum bu konu hakkında, MAF dönemi diyoruz hep o başarılı döneme ama malesef o dönem en az bu 3 futbolcu kadar başarılı olan diğer oyuncuların hakkını yiyoruz, biraz geri planda kaldı onlar...

Şimdi gelelim esas soruya, benim için Ali hepsinden önce gelir daha sonra Sarı Fırtına en son da Feyyaz gelir...

Teşekkürler Ahmet...

saldır Beşiktaş

1.beşiktaş şampiyon olunca ilk yapacağın şey ne olur?

Şampiyon olduğumuz maçta tribünde olurum heralde :) artık tribünde ne yapılırsa :)

2.en sevdiğin sanatçı kimdir?

Şarkıcı olarak Funda Arar, Kıraç ve Tarkan beğendiğim isimler, yazdığı şiirler, çektiği filmler, oynadığı oyunlar nedeniyle Yılmaz Erdoğan'ı da çok beğenirim.Al Pacino, Robert de Niro, Jean Reno ve Anthony Hopkins'de oyuncu olarak beğendiğim isimler...

3.forumda hiç çok sinirlendiğin birisi oldumu?

Ne yalan söyliyim Arda'yı avatarına koyan arkadaşlarıma çok sinirlendim  >:(

Teşekkürler Eren...

keskinli

-carlito kimdir,gelecek icin planlari nedir,hangi yemegi sever,hangisini sevmez,kimi begenir,kimi takdir eder,kimden ve nelerden nefret eder?

Genel olarak ilk soruda anlattım kendimi ama senin sorunda daha da ayrıntılı anlatiyim abi.Okulum bittiğinde kendi işimiz var onun başına geçmeyi planlıyorum, kendimi ticaret işlerinde çok başarılı buluyorum küçüklükten beri acayip bi hevesim ve yeteneğim vardı bu işe :) İnşallah başarılı ve yaralı bi adam oluruz vatana millete, çünkü ben yapacağım işlerin sadece kendime değil yaşadığım yere ve çevreme de bi katkısı olsun isterim.

Siyasi olarak belli bi görüşüm yok evet yok :) Kendimi hiç bi görüşe tam oturtamadım bugüne kadar çünkü hiç bir fikir akımı %100 doğru değil, ben hangi ideolojü olursa olsun doğruysa onu desteklerim.Şöyle söyliyim Necip Fazıl'ı da Nazım Hikmet'i de aynı anda sevebiliyorum :) Bu konulara kafayı yoran ve düşünen biri olarak Darbelerin bu kadar sık yaşandığı (Dünya kupası gibi her 4 5 yılda bir oluyor) bir ülkede insanların nasıl bu kadar sessiz kalabildiği beni sıkça düşünmeye sevkediyor.Bir cunta liderinin alkışlanıp baştacı edildiği ülke de çokta fazla konuşmaya gerek yok aslında biz bunu istiyoruz demek ki !

Yemek konusuna gelince, bi gurme kadar olmasa baya bi yemek bilirim, gittiğim yeni yerlerde hemen en iyi yemeği ne onu öğrenirim ;D Türk mutfağının Dünya'nın en iyi mutfaklarından biri olduğunu düşünüyorum.Sevmediğim yemek yok valla :D

İşini doğru yapan kim olursa olsun sevdiğim sevmediğim fikirleri benle aynı olan olmayan herkesi takdir ederim ve örnek alınacak yanları varsa örnek alırım, sırf benim görüşüme ters diye kimsenin yaptığına yanlışsın demem, doğruya doğru yanlışa yanlış, tek bir fikre takılıp kalmak saplanmak bana göre yanlış.Bizim insanımız bi acayip kendi fikrini destekleyen herşeyi okur öğrenir ama hiç karşı tarafa bakmaz acaba onlar ne diyor diye, karşıdakini anlarsak olayları daha rahat çözümleyebiliriz ;)

Abi aklıma gelenler bunlar, eğer merak ettiğin başka bişey olursa sorarsın cevaplarım :)

-türkiyenin dogusuyla batisinin arasindaki fark nedir?,bu forumda bu soruya yasadiklariyla cevap verecek tek kisi sensin

Ah ah abi şu soruna varya sayfalarca cevap yazabilirim inan, sabahlara kadar konuşabilirim bu konuyu...

Bana göre Türkiye'nin doğusu ve batısı arasında çok büyük farklar var, doğu nedense batıda bazı insanlarda Cahilliğin, İlkelliğin, Geri kalmışlığın... kaynağı olarak görülüyor, belki de kısmen haklılar ama buranın bu kadar geri kalması kimin suçu, neden buralar cahil kalmış hiç düşnüyorlar mı acaba ?

Sen eğer doğuya Doktor göndermezsen, Öğretmen göndermezsen, orayı dışlarsan adam yerine bile koymazsan bu insanlarda tabiki cahil kalır tabiki geri kalır...

Şahsen kendimi bu konuda şanslı görüyorum çünkü diğer doğu illerine göre daha gelimiş daha aydınlanmış bi yerde büyüdüm, Erzincan'da hiç töre cinayeti ya da aşiret kuralları falan görmedim...

Batıda da çocuğunu 18 yaşında evlendiren ya da kızı aşık olduğu için onu vuran babalar var ama bu doğuda olunca daha bi büyük görünüyor insanlara, doğuya eğitimi tam olarak yerleştiremezsek bu sorunlar çözülemez, doğuya gelen Validir, Kaymakandır, Emniyet Müdürüdür bu tip devlet erkanının tavırları da çok önemli onlar ne kadar halka yakın davranırsa burada ki insanlarda devletin güleryüzüyle o kadar tanışırlar, Rahmetli Gaffar Okkan ve Rahmetli Recep Yazıcıoğlu bu konuda ki en iyi örnekler...

Doğu ve batı arasında ki farklardan biri de Teröre bakış açısı, malesef batıda hemen hemen herkes tüm Kürtlerin terörist olduğu veya sempatizanı olduğu fikrinde halbuki terörden en çok zarar gören insanlar olarak bizden çok daha fazla nefret ediyorlar terörden, benimde bir çok Kürt arkadaşım var ama hiç birinde terör örgütüne bi yakınlık görmedim...

Batıda ki bu kanıyı silersek çok daha mesafe katedeceğiz, bu bölgeyi ne kadar dışlarsak o kadar kopar bizden, bu konuda siyasilere de çok görev düşüyor bölge insanına güven vermeleri lazım, onları Türkiye'ye bağlı bireyler olarak küçüklükten ititbaren yetiştirmek lazım...

Küçücük çocuk ne bilir devleti falanda çıkıp polise jandarmaya taş atar, işte sen o çocuğu o yaşta eğitmezsen neyin ne olduğunu anlatmazsan o da gider hainlerin maşası haline gelir, hiç bi zaman da gerçekleri anlayamaz, konunun özeti bu bence...

Abi genel hatlarıyla anlatmaya çalıştım daha çok var anlatacak şeyler ama yetmez burası, bigün yüzyüze seninle bu konuları konuşmayı çok isterim :)

-forumda en aktif üyelerin baslarindasin,biktigin oldumu hic?

Bıktığım değilde sinirlendiğim şeyleri söyliyim, birçok üye forumda sadece bazı konulara ilgi gösteriyor, her bölümü okuyan yorum yazan üye çok az malesef...

Bamakalıp yorumlarda beni deli ediyor, Y.Demirören veya S.Engin hakkında açılan her topice 'İstifa, yeter' gibi yorumlar saçma oluyor, son zamanlarda azaldı çok şükür ama şu yorumlarda gereksiz oluyor:'alayına gider ulan, çarşı affetmez....'

Teşekkürler Ahmet abi...

bahadıR

1.dün akşam çek cumhuriyetine 3.golü attıktan sonra naptın,kendini toparlayabildinmi ;D ??

Maçı projeksiyon cihazında izliyorduk o sevinçle devirdik projeksiyon cihazını ;D Maçtan bi gün sonra bile hala içinde o heyecan vardı, Hırvatistan maçıyla geçer dedik daha da çıldırdık o maçla :)

2.avrupada Türkiyeyi temsil eden en iyi futbolcumuz sence hangisi?

Tartışmasız Nihat bana göre 85 gol attı yanılmıyosam gittiğinden beri, oynadığı yıl başına 12 gol gibi iyi bi ortalama yakaladı üstelik bunu bir çok uzun süreli sakatlığa rağmen yaptı...

Teşekkürler Bahadır...

Elimden geldiğince sorularınız cevaplamaya çalıştım, hepinize tekrar teşekkürler  :)

akbaba71

Söyleşi cevapları icin teşekkürler.
3.sorunun cevabı bendede aynı henüz bir takım yok bulucaz inşallah beraber  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Simurg

teşekkürler güzel bir söyleşi olmuş :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

bahadıR

sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

keskinli

eline yüregine saglik burak,seni daha iyi tanimis olduk
uzun bi söylesi olmasina ragmen her noktasina virgülüne kadar okudum
gün olur bir gün türkiyenin batisini dogusunu,gecmisini gelecegini yüz yüze konusuruz insaallah :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Adriano

Teşekkürler güzel söyleşi için. (:
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Non Mollare Mai

Roma'ymış  :P ;D

Teşekkürler Burak.
edit

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi