Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Alıntı yapılan: +18 ! - Temmuz 26, 2010, 18:02:18
Fikret Hakan zaten iyi oyuncu bence.

benim rahmetli pederinde universite yillarinda ,70lerde, Zorba tiyatro oyununda F.Hakanla oynamis , resimleri filan var birlikte, ondan dolayi xtra sevgim vardir F.Hakana..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Alıntı yapılan: carsi52 - Temmuz 26, 2010, 19:00:12
İlkinin olma ihtimali %10
İkincisinin olma ihtimali %90

Bana göre..

bencede ikincisi

carsi52

Korku Kapanı 1,Korku Kapanı 2,Korku Kapanı 3

Çok güzel film tavsiye ederim.
Bölünür senin için uykular!

CR7

"Looking For Eric" ve "Bend it like beckham(Hayatımın çalımı Beckham)" filmleri süper tavsiye edilir ;)

Erci Cantona ve David Beckham :ok ..
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Bend it like beckham guzel , bende tavsiye ederim, Melis baksin  :)

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

gecen gun kamera cekimi buldum, iyi degildi, cok merak ediyorum..

Simurg

Ludlow kendi dünyası ile sokaklar arasındaki uçurumu hiçbir zaman aşmamış kıdemli bir polistir. Ancak karısını kaybettikten sonra hayatı keyifsiz, karanlık ve ölümcül bir hâl alacaktır. Görev aldığı polis departmanında yozlaşmaları fark eden Ludlow, partnerinin ölümü ile ilgili dosyada araştırma yaparken, tüm hayatını adadığı ve kendisinin de içinde bulunduğu teşkilâta başkaldırmak zorunda kalır.

BEŞİKTAŞK

carsi52

Alıntı yapılan: Simurg - Ağustos 01, 2010, 11:32:39
Başlangıç

:ok

Bunun konusu ne Büşra ? Aksiyon felan mı yoksa zindan adası türünden mi ?

Di Caprionun filmleri güzel olur ama :D

Simurg

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız "başlangıç"ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb'un görebildiği bir düşmandır.

Matrix tarzında kıyasta yapıyolar.
Rekor kırmış amerikada..
Çok süper ötesi bir film tavsiye ederim.

BEŞİKTAŞK

KeePSaKe

ORPHAN (Evdeki düşman)

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John'u perişan etmiş, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan ruh halini olumsuz yönde etkilemiştir çünkü Kate kabusların ve geçmişinden gelen iblislerin pençesindedir.
Hayatlarını bir nebze de olsa normale döndürmeye çalışan çift bir çocuk daha evlat edinmeye karar verir. Gerek John gerek Kate yöredeki bir yetimhanede Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler... Ama Esther göründüğü gibi değildir.

Ailesinin güvenliğinden endişe eden Kate, John'a ve diğerlerine Esther'ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır. Ama uyarılarına kulak asılmaz ve belki de herkes için çok geç olana dek bu durum devam eder...

Arkadaşlar süper bir film gerçekten mutlaka izleyin derim :)
Since 1903

carsi52

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ağustos 02, 2010, 05:54:11
ORPHAN (Evdeki düşman)

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John'u perişan etmiş, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan ruh halini olumsuz yönde etkilemiştir çünkü Kate kabusların ve geçmişinden gelen iblislerin pençesindedir.
Hayatlarını bir nebze de olsa normale döndürmeye çalışan çift bir çocuk daha evlat edinmeye karar verir. Gerek John gerek Kate yöredeki bir yetimhanede Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler... Ama Esther göründüğü gibi değildir.

Ailesinin güvenliğinden endişe eden Kate, John'a ve diğerlerine Esther'ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır. Ama uyarılarına kulak asılmaz ve belki de herkes için çok geç olana dek bu durum devam eder...

Arkadaşlar süper bir film gerçekten mutlaka izleyin derim :)

Dün gece izledim bu filmi ve şimdi bu filmi önermeye girdim ;D

*Çıldırmak,delirmek istiyorsanız izleyin bu filmi ben az kalsın televizyonu balkondan aşağı atıyordum :D

@Büşra

Alıcaktım dün o filmi ama yeni sinemaya çıkmış herhalde ?

Simurg

evet yeni vizyona girdi

BEŞİKTAŞK

carsi52

Alıntı yapılan: Simurg - Ağustos 02, 2010, 11:27:27
evet yeni vizyona girdi

Tüh bi umutla Cd satan yere girmiştim ama sinemaya daha yeni girmişti neyse ben sinemaya sorim bakim ne zaman geliyormuş buraya :D

Simurg

korsanı çıkar yahu yakında amerikada 3 haftadır sinemadaysa düşer nete ;D

BEŞİKTAŞK