Ana Menü

Altın Eldiven Rüştü

Başlatan akbaba71, Haziran 21, 2008, 02:22:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Altın eldiven Rüştü!
21.06.2008 01:10

Milli Takım EURO 2008 çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltılarla 3-1 mağlup etti. Uzatmaların son dakikasında Ivan Klasnic'in golüne son saniyede Semih'le cevap veren Türkiye, penaltı atışları sonucu tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi.

Milli Takımımızın, Hırvatistan zaferinde önemli bir pay sahibi olan Rüştü Rençber "Öncelikle bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 120 dakika sonunda o penaltıları atabilmek her babayiğidin harcı değildir. Volkan'ın cezası vardı, onun yerini doldurmayı çalıştım. Başarılı olabildiysem ne mutlu bana. Hırvatistan, EURO 2008'de mücadele eden takımlar arasında en genç ve en teknik ekiplerden biri. Böyle bir takımı yenmek gerçekten çok zordu. Ancak bizi zoru seviyoruz. Şimdi bütün planlarımızı Almanya üzerine yapacağız" dedi.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

hepsiyAh

tabi canım zoru seviyoruz :) töbe töbe...

Dualarımızda yüregimizde sizinle.. İnş sans bize güler..

gürol

güvenmiyordum pek ama olsun kralsın rüştü kral

:bjk  :bjk  :bjk
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

mr.eagle

yediği saçma sapan golle bir kez daha kalitesini ispatladı rüştü ona rağmen terime rağmen kazandık bekle bizi final
seninle ağladık senle güldük biz sevdamız ugruna canlar verdik biz siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞ'LILIK

KeePSaKe

yediği gol saçmaydı ama gol olucak pozisyonlarıda kurtardı ben rüştü yü ne olursa olsun beğeniyorum
Since 1903

Cem Goren

evet yediği golde hatalıydı ama 2.yarıda çatala giden frikikteki ve diğer kritik 1-2 tpotaki başarısı ve en sondaki penaltıyla kendini afffettirdi
altın kapılarımız kan oldu tayfun

kartalpenchesi

dün gece 1 hatası dışında süper oynadı kutlarım
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

erkann

Kalenin gerçek sahibi Rüştü tebrikler

gözzde_bjk

Yediği golde Rüştü'ünğn ne kadar hatası varsa Gökhan'ında hatası vardı.Kalecin yerinde yok vurdurma sana önündeki adama.

Tebrikler Rüştü!Penaltılarda keşke Volkan olsaydı dedim ama bu düşüncemi boşa çıkardın.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Simurg

ne yalan söylüyeyi m rüştüyü sevemiyorum ;)
bilmiyorum belkide fnerde oynadığı içindir ama
dünkü maçta güldürdüğü için teşekkürler

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Almanya maçındada inşaallah böyLe oynarsın RÜŞTÜ !
Bölünür senin için uykular!