Ana Menü

Sivas'ın Şükür aşkı

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 10, 2008, 18:01:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Yiğidolar, Galatasaray'dan buruk ayrılan Hakan Şükür için harekete geçti.
9.6.2008

'Bize onur verir...'
Süper Lig'de geçtiğimiz yıl fırtına gibi esen, ama son haftalarda yaşanan olumsuzluklar nedeniyle İnter Toto'ya giden Sivasspor, Hakan Şükür'ü transfer etmek istiyor. Kırmızı-Beyazlı takımın, yıllardır formasını giydiği Galatasaray'dan buruk bir şekilde ayrılan yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için gerekli girişimlere başladığı öğrenildi. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Böylesine efsane bir futbolcu ile çalışmak bize onur verir. Ona Sivasspor formasını giydirmek için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

Yönetim konuyu görüştü
Hakan Şükür'ün, teknik direktör Bülent Uygun ile çok yakın iki dost olduğunu dile getiren Ünsal, "Çocuklukları beraber geçti. Eğer Sivasspor'a gelirse mükemmel bir ikili oluştururlar. Hakan Şükür gibi rekorlara imza atmış bir kralın bu takıma gelmesi hem Sivasspor'a, hem de Sivas halkına büyük onur verir. Yönetim Kurulu olarak bu konuyu değerlendirdik. Herkes bu transfere sıcak bakıyor. Amacımız spekülasyon yaratıp gündeme gelmek değil. Bu konunun üzerinde ciddiyetle duracağız" dedi. 

Halife YALÇINKAYA/DHA

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

alında bitsin bu ayrılık o zamn ;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

karakartal_ata

ne alcak sanız da alın artık