Ana Menü

İsviçre 1 - 2 Türkiye | Hesap Görüldü !

Başlatan akbaba71, Haziran 08, 2008, 11:57:36

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Nasıl gol diye bağırdıysam artık fena boğazım ağrıyor. Hatta bi ara gözlerimden yaşlar süzüldü. Hem bağırıyorum hem ağlıyorum sevinçten. Darısı Çek maçına. Allahım sen büyüksün yarabbim..
edit

keskinli

son gelen bilgiye göre,ki bu bilgi senez erzikten beraberlik bize yetmiyor
ayni puan ve ayni averajda gruplardaki duruma bakilacakmis
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

nasıl ya şimdi dendi atv de beraberlik ile direkt penaltı atışları olacak değil mi abi ?
gruptaki durum derken nasıl olacak ?
Since 1903

gürol

lig tv penaltılara gidiliyor diyor.ben lig tv ye inanırım.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

KeePSaKe

atv de diyor abi penaltı bu arada sergen yorum yapıyor ntv de :)
Since 1903

Non Mollare Mai

edit

Kralkartal21

Beraberlikte penaltılara kalıyor arkadaşlar kesin bir durum bu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

AsA

Friday 20 June 2008
26 QF Winner Grp B 20:45 Runner-up Grp A Vienna - Ernst Happel

Kazandigimiz zaman cek macini B grubu gaLibi yani 1. siradan cikan takim ile oynuyacaz oda %90 aLmanya oLAcak gibi..!

Kralkartal21

Yarın İsviçre'deki Türkler Bilck gazetesine yürüyüş yapsın. :D

keskinli

senes erzik bu konuda en iyi kaynak bana göre

eRe

7.maddeye gore ıkı takımın butun averajları aynıysa o zaman eskı turnuvadakı ortalamalarına bakılırç
8.maddeye gorede eger butun averajları esıt olan ıkı takım mac yapıyorsa o zaman mac sonunda esıtlık bozulmassa penaltılara gıdılır.

yanı baska takımla aynı durum olsa eskı turnuvalara bakılıyordu
ancak yapacagımız takımla hersey esıt oldugu ıcın 7.madde kaldırılıyor ve 8.madde sonucu penaltılara gıdılıyor

kaynak:eRe :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Kralkartal21

KİM TUR ATLAR?

Euro 2008'de ikili averaj sistemi geçerli. Ancak pazar günü oynanacak maç berabere biterse ikili averajda iki takım da birbirine üstünlük sağlayamayacağı ve genel averajda da atılan ve yenilen goller eşit olduğu için penaltılar devreye girecek.

Beraberlik halinde uzatmalar olmadan direk penaltılara geçilecek ve çeyrek finale çıkacak takımı beyaz noktadan atılacak 5'er kader vuruşu belirleyecek. 5 penaltıdan da galip çıkmazsa seri penaltı atışlarıyla son 8'e kalacak takım belli olacak!..

Kralkartal21

keskinli

neyse bekleyip görecegiz
hatta hic görmeyelim
yenelim bitsin bu is :D

Kralkartal21

"Hakan'da Bende İçimizden Sevindik''

İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı sporcu Eren Derdiyok, golden sonra içlerinden sevindiklerini söyledi.

Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını verdiğini ve Hakan Yakın'ın da golü kaydettiğini hatırlattı.

Golü atmalarına karşın sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden Derdiyok, şunları kaydetti:

''İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için İsviçre forması altında Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim. Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygıdandır. Şampiyonanın en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında Trabzonspor'dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayeti Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm.''