Ana Menü

Türkler için üzülüyormuş !

Başlatan carsi52, Haziran 07, 2008, 14:58:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Ünlü Alman spiker Marcel Reif, Türkiye'ye şans tanımadı...
Ünlü Alman spiker Marcel Reif, Avrupa Şampiyonası için Türk Milli Takımı'na şans tanmayarak, guruptan çıkamayacağını söyledi.

TÜRKLER İÇİN ÜZÜLÜYORUM

Reif, B.Z. gazetesine gruplar ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Avrupa Şampiyonası'nda A Grubunda yer alan Türk Milli Takımı hakkında, ''Türkler için üzülüyorum'' dedi.

KENDİ GÜÇLERİYLE İLGİLİ GERÇEKLİKTEN UZAKLAR

Şampiyonada Türkler'den bir şey beklemediğini ifade eden Reif, Türkler'in futbolu sevdiğini, bir kaç tane iyi oyuncularının bulunduğunu, ancak kendi güçleriyle ilgili gerçeklikten uzak olduklarını iddia etti.

VfB Stuttgart takımında iyi bir sezon geçiren Yıldıray Baştürk'ü ve Schalke'yle Şampiyonlar Ligi'nde sükse yapan Halil Altıntop'u evinde bıraktığından dolayı Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e şapka çıkardığını belirten Reif, ''O halde diğerleri çok iyi olması lazım'' şeklinde görüş belirtti.

Türkiye'nin grubunda yer alan evsahibi İsviçre'ye şans tanımayan Reif, Alman Milli Takımı'nın ise, oyuncularının formda olmaları durumunda zafere ulaşacacağını kaydetti.

Hadi len ordan.
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Görecek o Türklerin isteyipte neler yapamıyacağını.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Takıma dışarıdan bakanlar daha rahat görebiliyor gerçekleri ;)

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

cinc

ben anlamıyorum ya böyle düşünenleri gercekten! bu takım dünya 3.sü olmadı mı? diyceksiniz ki şimdi bi tane avrupadan güçlü takım gelmedi! e senegal fransayı yenipte gelmedi mi oraya? yada diğer takımlar cok mu kötüydü? ev sahibi takımların başararılı olduğu bi gercek zaten! ben fatih terime güwenmiyorum ama takımımızdan oldukca umutluyum! ayrıca okulda almanca görüyorum ben almancadan da almanlardan da nefret ediyorum!
:)
gittin... bense sadece arkandan baktım! söleyecek o kadar çok şeyim wardı ki ama ben söyleyemedim..! sadece baktım...

KeePSaKe

Biraz küçümsemiş ama Yıldıray ve Halil ile ilgili dedikleri doğru...
Zaten Portekizin bizi yenmesine şaşırmadım daha şansımız devam ediyor İsviçre ve Çekleri yenerek gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.
Since 1903

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: cinc - Haziran 07, 2008, 15:34:58
ben anlamıyorum ya böyle düşünenleri gercekten! bu takım dünya 3.sü olmadı mı? diyceksiniz ki şimdi bi tane avrupadan güçlü takım gelmedi! e senegal fransayı yenipte gelmedi mi oraya? yada diğer takımlar cok mu kötüydü? ev sahibi takımların başararılı olduğu bi gercek zaten! ben fatih terime güwenmiyorum ama takımımızdan oldukca umutluyum! ayrıca okulda almanca görüyorum ben almancadan da almanlardan da nefret ediyorum!
:)
ayrıca güney korede italyayı elemişti..

Delirdik

Oynadığımız iLk maçın karşıLığı bu yorumdur. Bu yorumu yaptıranda fatihtir öğrenciLeridir.
ZorLarına gitmiştir umarım
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ZLataN

FazLa duygusaL yakLaşıyoRuz biz iyi bi takım değiLiz zaten, dışaRdan bakanLar objektif yorum yapıyor bizse objektif oLmayı beceremiyoruz...

Kralkartal21

Alıntı yapılan: ZLataN - Haziran 08, 2008, 21:06:23
FazLa duygusaL yakLaşıyoRuz biz iyi bi takım değiLiz zaten, dışaRdan bakanLar objektif yorum yapıyor bizse objektif oLmayı beceremiyoruz...

Biz Türk'üz ya, içimizde Türkiye sevgisi varya. Sırf bu yüzden olaylara objectif bakamıyoruz.

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 07, 2008, 14:59:14
Görecek o Türklerin isteyipte neler yapamıyacağını.

İsteyipte yapacağımız şeylere FUTBOL girmiyormuş..!     Anladık...
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

hepsiyAh

Kimse bizim için üzülmesin... Herkes baksın kendi işine.. Bizim için üzülmek kimseye düşmedi daha ...

Oynamadılar ve sonuc kötü oldu .. Üzülecek bir durum yok           >:(

keskinli

hem haberi alip konu yapiyorsun hemde hadi len diyorsun
???
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

eee ne var bunda abi ?
Suç mu işLedim yada kötü bişey mi yaptım ?

keskinli

begenmedigin bi haberi buraya tasimana sasirdim
sucta islemedin,kötü bi seyde yapmadin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Burda bir sürü insan beğenmediği konuyu açıyor.
Yani sadece BEŞİKTAŞ'ın yada TÜRKİYE'nin beğeniLen konuLarı açıLmıyor.
Herkes sadece beğendiği konuyu açsaydı forum bomboş oLurdu abi.