Ana Menü

2008 Pekin Olimpiyatları

Başlatan akbaba71, Haziran 01, 2008, 17:29:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

gerçekten elvan iyi koştu rakiplerini felan iyi kontrol altına aldı ama Dibaba yine son metreleri cok hızlı kostu yinede teşekkürler Elvan

akbaba71

Uzunu mesafenin Bolt u Dibaba nın arkasında 2 gümüş alarak kendinden

bekleneni fazlasıyla yerine getirdi Elvan Helal Olsun Sana.

Bekelede 7. oldu.

Elvana tur atması için 1 türk bayrağı bulamayanlara isim lafım yok!
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ilhan mansız_melis

tebrikler elvan diğer sporcu bişey alamadı mı?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Diğer sporcumuz 7. oldu...

Benim için Olimpiyatların bizim adımıza en büyük sürprizlerinden biri Bahri Tanrıkulu'nun madalya alamaması oldu...

Çok büyük beklentim vardı Bahri'den...

sercAn1903

bravo elvan.

bunla kaçıncı olduk bilmiyorum ama bundan öncekilerle 30. sırada idik.
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

carlito1903

Şuan TRT 3'te Arjantin-ABD Basketbol yarı final maçı var, kaçırmayın derim...

Yenen takım Finalde İspanya'nın rakibi olacak, yenilen takım ise Litvanya ile 3.lük maçına çıkacak...

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BerkAy1903

Elvan'dan Türk bayrağı sitemi
  22 Ağustos 2008

Elvan'dan Türk bayrağı sitemi
[/td][/tr][/table]29. Yaz Olimpiyatları'nda 10 bin metreden sonra 5 bin metrede de gümüş madalya kazanan Elvan Abeylegesse, yarış sonrası yaptığı açıklamada, "Antrenörüm Anatoly Bychkov yarış öncesi benden ölümüne koşmamı istedi. Ben de öyle yaptım" dedi. Elvan ayrıca yarış sonrasında yaşanan bayrak krizi için de sitem etti.

Elvan yarış sonrasında Türk bayrağı aradı / Galeri
Türk atletimiz Elvan 5 bin metrede gümüş madalya kazandı İşte Elvan'ın gümüş madalyaya koştuğu yarış / Video[/size][/color][/font]
Elvan'ın madalya töreni / Video
Elvan'ın yarıştan sonraki ilk sözleri / Video
Elvan gümüş madalya kazandı / Galeri
Elvan gümüş madalyayı böyle söktü aldı / Galeri
Yarış sırasında baştan sona antrenörü Bychkov'un verdiği taktiği uyguladığını anlatan Elvan Abeylegesse, şunları söyledi: "Güzel bir yarış oldu. Yarışın başlarında geriye düştüm. Daha sonra atak yaparak liderliği devraldım. Sonra orta sıralara gerileyerek orada dinlendim. Son iki turda da yeniden atak yaparak altın madalyayı denedim, ama gümüş oldu. Yarış öncesi beklentim ilk 3'tü. Antrenörüm yapabileceğim dereceyi bildiği için bana güven duyuyordu."
Yarış sonrası statta tur atmak için Türk bayrağı aradığını, fakat bulamadığını ifade eden Abeylegesse, "Bilemiyorum bilerek mi yapıyorlar, yoksa beklenti mi yoktu" diyerek sitem etti.
Bayanlar 5000 metre finalinde yarışan ve 7. olan diğer Türk atleti Alemitu Bekele Degfa ise ilk kez olimpiyatlara katıldığını ve bu mesafeyi koştuğunu hatırlatarak, "Son turlarda tempo artınca benim için ağır oldu. Böyle önemli şampiyonlarla koşmak kolay değil. Fakat ileride daha iyi yarışlar koşacağım" dedi.

BAYRAK KRİZİ

Bu arada yarış sonrası Türk kafilesinde adeta bir bayrak krizi yaşandı.
İkinci olarak gümüş madalya kazanan Elvan Abeylegesse'ye statta tur atması için Türk bayrağı vermek isteyen Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Nihat Doker, stat görevlileriyle tartıştıktan sonra kısa bir süre gözaltına alındı. Elvan Abeylegesse'ye Türk bayrağını verebilmek için basın mensuplarının bulunduğu tribüne doğru yönelen ve bu sırada boynundaki akredite kartını düşüren Nihat Doker, görevlilerle yaşadığı tartışmadan sonra güvenlik güçleri tarafından tribün dışına çıkarıldı. Bir süre gözaltında tutulan Doker, madalya töreni öncesinde serbest bırakıldı.[/td[/b]][/td][/tr][/table]
19o3

CR7

bu tirunesh dibaba varken biz altın madalya filan göremeyiz keşke dopingli filan çıksa da ihraç edilse  :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

elvan'a yürekten teşekkürler ancak 2 gümüş madalya alıp türkiye tarihine geçmiş tur atması için bayrak bulamıdık ya o çok ağrıma gitti

bayrak yarışlarında yine bolt farkı vardı yine bolt yine dünya rekoru fazla söze gerek yok :)

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

2008 Pekin Olimpiyatları'nda Kübalı tekvandocu hakeme sinirlenince bakın neler yaptı... 

Foto galeri için TIKLAYIN   

--

Tekmeyi geçirmiş suratına..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

CR7

adam zaten psikopatmış herkese saldırıyor
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

a.b.d basket şu ana kadar rakiplerini süpürdü finaldede büyük  favori ama ne olacağı belli olmaz
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

akbaba71

Ne İspanya dışardan Abd yi,ne abd içerden ispanyayı durduramadı.

ilk yarı yüksek bir skorla bitti bu yüzden.

Abd nin dışardaki baskısında az top kaybı yapması lazım ispanyanın.

dışarıda abd yi yavaşlatırlarsa son topa kadar cekişmeli bir mac izleriz
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Cem Goren

abdyi ilk defa bu kadar zorlananark izledim özl. sonlara doğrı ispanyanın gayreti sonucu bi an abd yine kaybedecek diye düşündüm ama kobe ve arkadaşlarının üstün cabası sonucu kazanamyı bildiler

dikkatimi ceken kobenin bi üçlükten sonra tribnüere sus işareti yapması çok ilginçti
ispanyanın kaybetmesindeki en büyük neden maç eksiklği olması sonuçta nba oyuncuları senede 82 maç yapıyorlar  o yüzden diri kaldılar ve şampyon oldular
altın kapılarımız kan oldu tayfun