Ana Menü

2008 Pekin Olimpiyatları

Başlatan akbaba71, Haziran 01, 2008, 17:29:54

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Azize yarı finalde!
21.08.2008 10:44
Pekin Olimpiyatları'nda tekvando dalında bayanlar 57 kiloda mücadele eden Türk sporcu Azize Tanrıkulu, ABD'li Diana Lopez'i yenerek yarı finale yükseldi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

TurkishTank

servet tazegul simdi elendi ceyrek finalde...

azize'nin yari final musabakasi 15-30 dk sonra...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

CR7

Tekvandoda Servet Tazegül'le üzüldük..29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Tekvando Milli Takımı sporcularımızdan Servet Tazegül, hakeme takıldı! Çeyrek final maçında Güney Koreli Son Taejin'e yenilen sporcumuz, hakemlerden hak ettiği puanı alamadı..  Tekvandoda Servet Tazegül'le üzüldük..  
Tazegül, çeyrek finalde Güney Koreli Son Taejin ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı 1-0 kaybeden Tazegül rakibi karşısında etkili bir oyun sergilemesine rağmen, hakemler tarafından gerekli puanları alamadı.
Tazegül Güney Koreli Taejin'in finale yükselmesi halinde bronz madalya için oynama şansı kazanacak. Aksi taktirde turnuvaya veda edecek.
---------------------------------
Büyük ihtimalle yükselir.
Hatta altını da alır.
Umarım biz de bronzu alırız

TurkishTank

rakip cin'li degildi... kore'liydi... :)

Saygilar, @hmEt

CR7

valla sporx.com'un yalancısıyım
tv açık ama pek dikkat etmedim açıkçası
bir de son puanı vermeyince iyice gaza geldim :D
düzelttim şimdi

TurkishTank

her haber dogru haber degill :) (hele turkiye'de) :)

oluyor boyle haksizlik..bende internetten izliyorum... azize tanrikulu 10 dk sonra yari final macina cikicak yarinda abisii :):)

Saygilar, @hmEt

Adriano

Aziz'e 5-3 kazanarak Final'e çıktı :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

CR7

1 madalya daha :D
inşallah altın olur

TurkishTank

tam kizimizda ofans yok derken kafaya bi tekme salladi...hep t-chucki puanlari aliyordu...helal olsun..

Saygilar, @hmEt

Adriano

Bugün saat 15.00'te Final maçı var.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

TurkishTank

final maci 3 saat sonra...

(cok hizlisin) :)

Saygilar, @hmEt

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

Helal olsun sana azize...
Gururumuzsun....

inşallah yarın abinde böyle güzel sonuçlar alacak...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

CR7

Bu hırvatların da bizden çektiği nedir canım :D

CR7

Azize 'altın' için vuruyor Bayanlar tekvandoda Azize Tanrıkulu, yarı finalde Hırvat rakibini 5-3 yenerek finale yükseldi. Tanrıkulu olimpiyat şampiyonluğu için Güney Koreli Sujeong Lim ile karşılaşacak.   

NTVSPOR
Güncelleme: 12:21 TSİ 21 Ağustos 2008 Perşembe   
29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Tekvando Milli Takımı sporcularından Azize Tanrıkulu ve Servet Tazegül, yollarına devam ediyorlar.
Bayanlar 57 kiloda mücadele eden Azize Tanrıkulu, ilk turda Malezyalı Teo Elaine ile karşılaştı. Rakibi karşısında ilk raundu 2-0, 2. raundu 5-4 önde tamamlayan Azize Tanrıkulu, son raundda da 3 puan almasına karşın, 2 ihtar nedeniyle 1 ceza puanı aldığı için müsabakadan 7-4 galip ayrıldı.
Tanrıkulu, akşam seansında ABD'li Diana Lopez ile çeyrek final müsabakasına çıktı. Normal süresi karşılıklı puanlarla tamamlanan mücadelede, ilk puanı alan tarafın maçı kazanacağı uzatma periyodunda 'altın vuruş' yapan Azize Tanrıkulu, Pekin'in favorisi olarak gösterilen rakibini elemeyi başardı.
Milli sporcumuzun yarı finalde ise Martina Zubcic ile karşı karşıya geldi. Hırvat rakibi karşısında ilk raundu 2-0 kaybeden Azize Tanrıkulu, ikinci rauntta bir puan alıp rakibinin ceza alması nedeniyle son periyoda 1-1'lik eşitlikle girdi.
Son rauntta oldukça atak bir oyun sergileyen Azize Tanrıkulu, 4 puan alarak 5-3'lik maç skoruyla galibiyete ulaştı ve finale yükseldi. Azize, bayanlar tekvandoda 57 kiloda olimpiyat şampiyonluğu için TSi 15.00'te Güney Koreli Sujeong Lim ile karşılaşacak.
SERVET'İN UMUDU BRONZ İÇİN
Erkekler 68 kiloda Servet Tazegül de ilk turda Kübalı Gessler Viera karşısında bir hayli zorlanmasına karşın galip gelmeyi başardı. Müsabakaya hızlı başlayan ve aldığı puanlarla ilk raundu 2-0 önde tamamlayan Tazegül, 2. raundda rakibinin kontraataklardan aldığı puanlarla 3-2 geriye düştü. Fakat rakibi, 2 ihtar nedeniyle 1 ceza puanı alınca bu raund 2-2 sonuçlandı. Tazegül, son raundda bir ara 3-2 yenik duruma düşmesine karşın, rakibinin suratına yaptığı 2 puanlık vuruşla yeniden öne geçti ve müsabakayı da 4-3 kazanmayı başardı.
Tazegül, çeyrek finalde Güney Koreli Son Taejin ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında ilk raundu 1-0 geride kapatan sporcumuz, ikinci rauntta Koreli'nin ceza alıp 1 puanı silinmesine karşın son periyoda da 1-0 yenik girdi. son periyotta da puan alamayan Servet, maçı 1-0 kaybetti.
Servet Tazegül, Son Taejin'in finale kalması halinde bronz madalya şansını sürdürecek.