Ana Menü

Kanoute Fenerbahçe'ye Doğru

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 31, 2008, 15:36:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Fenerin yeni yabancı oyuncusu açıklanıyor.

Ayrıntılar birazdan
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

delgado1008

kanoute,love,shewa,eto,deco olmasında kimi alırlarsa alsınlar:)
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

Kralkartal21

Fenerlilerin yorumlarında bütün yıldızları saymışlar valla.
Çok ümitliler illa bir yıldız gelecek diyorlar.

Bir bakıyosun Baki Mercimek diyor... ;D

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Her sezon flaş transferlerle Türkiye'yi ayağa kaldıran ve dünya medyasının bile gündemine oturan Fenerbahçe'nin bu sezon da çok büyük bir yıldızı kadrosuna katacağını daha önce bizzat Başkan Aziz Yıldırım açıklamıştı.

Günlerdir bu konu üzerindeki araştırmalarını sürdüren MARATON.COM.TR'nin transfer ekibi sonunda bombayı patlattı!..

İşte açıklıyoruz...

Fenerbahçe'nin yeni transferi FREDERIC KANOUTE!..

MARATON.COM.TR ÖZEL NOTU: Bu haber resmen açıklanmasa bile hem Kanoute'ye hem de Fenerbahçe Kulübü'ne yakın ve güçlü kaynaklar tarafından "yüzde 95 bu transfer bitti" şeklinde doğrulanmıştır.

Büyük ihtimalle bu transfer 1-2 gün içinde Fenerbahçe tarafından resmen açıklanacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın pazartesi günü Fenerbahçe Televizyonu'nda yapacağı açıklamaların içinde Kanoute'nin transferinin yer alması da bizi hiç şaşırtmayacak.

saldır beşiktaş

helal olsun adamlara kanote'yi getirmek büyük başarı

Guti ORÇ.

NoPasaran

Eksik bölgelerini güçlendiriyorlar..

Artık bizimde bir tane yıldız alma vaktimiz geldi :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

geldide geçiyo bile bizde klasnıc alsak fena mı olur

akbaba71

Alıntı yapılan: akbaba71 - Mayıs 31, 2008, 10:37:44
Fenerli bir abi Kanoute ve Emre kesin demişti.
Emre oldu bakalım Kanoutede olucak mı.

İlk bilen siz olun  :)

Kral Kartal Ajans  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Kralkartal21

"Fenerbahçe'nin 2. bombası %99 ihtimalle Kanoute olacak" Milli Takım kampında kulaktan kulağa fısıldanan bu iddia gazetecilere kadar ulaştı.

Fenerbahçe yönetiminin Sevilla'nın Malili yıldızıyla kesin olarak anlaştığı ve transferin pazartesi günü Aziz Yıldırım tarafından FBTV'den açıklanabileceği de sızan bilgiler arasında. Fenerbahçe cephesinden hiçbir resmi doğrulama ya da açıklama yok. Ancak "Kanoute %99 Fenerbahçe'de" iddiası, Milli Takım'daki futbolcular arasında dilden dile konuşuluyor.

KONTENJAN SORUNU
Fenerbahçe'nin bu transferdeki en önemli sorunu ise yabancı kontenjanının dolu olması. Fenerbahçeli yöneticiler şimdi yabancı konjentanında yer açmanın yollarını arıyor.

BerkAy1903

19o3

Cem Goren

maraton.com.tr yazıyo onlar yazıyosa dooğrudur emreyide onlarm yazdı hatta fatih terim bile yazıyorlar
şu an emre kanute geldi bakalım daha transfer süreci uzun bakalım ne olacak
kanute iyi bir oyuncu fenerde iş yapar diye düşünüyor fenerbahçeyide tebrik ediyorum
altın kapılarımız kan oldu tayfun