Ana Menü

Tomas Sivok

Başlatan onaT, Mayıs 29, 2008, 23:50:22

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Ben seviyorum ve de güveniyorum Sivok'a.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Sivoktan daha iyisini bulabilirlerse Sivok'un gitmesine bende razıyım.

Sivoktan iyi bi stoper bulmakta çok zor değil.
Bölünür senin için uykular!

RCA

Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 12, 2014, 16:40:32
Sivoktan daha iyisini bulabilirlerse Sivok'un gitmesine bende razıyım.

Sivoktan iyi bi stoper bulmakta çok zor değil.

Aynen katiliyorum. 27 28 yasinda iyi bir stoper olsak o da italyan olsa super olur
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Sivok'tan iyisini bulmak sorun değil. Karakteriyle falan severim kendisini ama yavaştan ayrılık zamanı geliyor. Pedro ve yanına iyi bir stoperle seneye devam etmeliyiz. Pedro'nun yanındaki kim olur bilmiyorum ama bence Pedro yedek oturmamalı, gelişme potansiyeli çok fazla ve yaşına göre çok iyi. Milletin ayılıp bayıldığı Semih Kaya çoğu maçta kademe hatası yapıyor, ara ara çok dengesiz müdahale ediyor. Pedro'nun müdahaleleri çok net, tık diye topu alıyor.

CR7

kastettiğim "Sivok gidecek Dany ve Lescott gelecek."
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

sivoktan ne cabuk vazgecilmis,hayret
saglikli bi sivok bu takimin ilk stoperidir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Alıntı yapılan: keskinli - Şubat 12, 2014, 22:26:16
sivoktan ne cabuk vazgecilmis,hayret
saglikli bi sivok bu takimin ilk stoperidir

Benim fikrim bu sene iyi olmadığı. Formsuzluk mu yoksa artık yaşından dolayı mı bilmiyorum ama eskiye oranla düşüş var. Çok adam kaçırmaya başladı.

El Colgado

ben hiç beğenmiyorum sivok'u.
ilk geldiği günden beri.
takım savunmasının dengesini bozan bir yapısı var. acaba udinese'de ön libero falan mıydı biz stopere çevirdik elemanı.

galaxy note 2 - tapatalk

CR7

Gol atması dışında artisi yok

☆☆☆ BEŞİĶTAŞ ☆☆☆

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Sivok benim çok beğendiğim bir savunma oyuncusu..

Onun tek eksik yanı hiç bir zaman yanında iyi bir stoperle oynayamadı..

Franco ile Sivok felan asla kıyas edilmemeli.

Sivok ile Dany yan yana çok iyi ikili olur. Dany bile yetecektir..

Bu takımda kalmasını istediğim ilk yabancıdır ne yalan konuşayım..

İkinciside Almeidadır artık..

Gerisi gidebilir umrumda değil..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Sivok'u seviyorum karakter olarakta futbolcu olarakta. Ama stoperlerden birinin ayağı iyi olmalı, gerektiğinde geriden oyun kurmalı, diğeri de daha fizik gücüne dayalı olmalı. Benim görüşüm bu yönde. Mevcut yabancı kuralı varken hatta seneye daha da ağırlaşacak olduğunu düşününce Sivok ve Pedro'dan biri 11'de şans bulamayacak. İkisi yan yana bence iyi olmaz. Yani oynarlar oynamaz değiller ama ikisinden birinin yanına daha seri bir stoper olması daha yerinde olur. Pedro'nun oyun zekası bence çok iyi. Müdahalelerini beğeniyorum, yaşı da 22. Sivok'tan tecrübe dışında eksisi olduğunu düşünmüyorum. Hatta teknik olarak daha üstün bile olabilir. Bunları göz önüne alınca teknik direktör olsam Sivok'tansa Pedro'yu tercih ederim 11'imde. Geleceği düşünüyorsak o riski almalıyız, tecrübe eksikliği var ama oynamadan kulübede bilmem kaç yıl oturunca tecrübe kazanılmış olmuyor, yıllar sonra "Genç Pedro" olarak kalır anca. Sivok yedek oturmak isteyecek biri değildir diye düşünüyorum.

El colgado'nun dediği gibi, Sivok stoper temelli değil. Sparta Prag'da önliberoydu. Udinese'de de ön liberoydu. Oyunlardan bile anlayabilirsiniz bunu. Eski oyunlarda ilk mevkisi ön liberoydu yani DMC'ydi. Alternatif bölge olarak stoper yani CB'ydi. Bizdeki zamanından sonra tam tersine döndü. Asıl mevkisi stoper, alternatif mevkisi ön libero oldu. Ama şöyle bir şeyde var, Çek Cumhuriyeti'nde stoper oynatılıyor ve kendi de stoperde oynamayı daha çok seviyormuş bir röportajında yazdığına göre.

Realist bakınca böyle diyorumda, Sivok beee. Bir çırpıda silip atacak değiliz. Benden Beşiktaş'a teknik direktör olmaz, duygular çok ön planda.  :)

RCA

sivoğun ofansif anlamda da artısı var

Kafa golleri atıyor ama pedro da alışır ise onunda sivoktan arda kalır yanı olacağını düşünmüyorum :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Bir kaç gündür devamlı olarak sene sonu ayrılacağı yönünde haberler çıkıyor.

keskinli

ben üzülürüm giderse
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Gitmesi lazım..

Artık hedefi büyütmek lazım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net