Ana Menü

Susturamadın be Drogba

Başlatan Onur*, Mayıs 23, 2008, 02:14:48

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur*

Öncelikle şunu söyleyeyim, Chelsea'yi tutuyordum. Böyle finallerde hep bir takımı destekleme gereksinimi duyuyorum nedense. Hem resimde gördüğümüz kara boğa'yı sevdiğimden, (gerçi Inter'e gelecek derken Milan'la transfer haberleri çıkmaya başladı. Şayet giderse çok üzülürüm, çok kızarım.) hemde artık Chelsea'nin bir kupa kaldırmasını düşündüğümden. Ayrıca Drogba oyundan çıkarken Vidic'e öyle bir bakış attıki ben tırstım yeminle ekran başında. Hakeme sus çekiyor galiba fotoda'da. Neyse, ben bir takımı desteklersem nolur ? Cevap basit, böyle 2 topu direkten falan döner, uğursuzluk timsali olur. Chelsea'lilerden özür diliyorum. Nedenini bilmediğim bir şekildede Ronaldo'ya karşı sempati duymuyorum. Velhasıl keyifli maç oldu yok yere heyecanlandık. Futbolun güzelliği işte bu da. Bir maçtan zevk alabilmek için hep bir takımdan taraf olmayı denerim çoğu zaman dediğim gibi. Drogbada Vidic'e güzel patlattı taktir ettim şahsen. Son sözümde Ertem Şener ve İlker Yasin'e, ne olur bırakın artık. Bu kadar rezillik olamaz, yani tamam güldürüyorsunuz bizi güzelde böyle maçlarda yapmayın bunları. Carrick'e Carragher demek nasıl bişey ben anlamadım, anlayan varsa anladım desin. Hadi bir halt yedin adama Carragher dedin. E peki Carrick penaltıyı attıktan en az Carragher kadar güzel vurdu yorumuna ne demeli ? Ballack üstün alman teknolojisiymiş. Robotmu lan bu ?
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

carlito1903

Finalde oynanan futbola bakarsak kupayı sonuna kadar Chelsea haketti diyebiliriz tabi ki ama buraya kadar gelene kadar da Manchester harika maçlar oynadı ve yenilmeyerek şampiyon oldu, futbol bu birisi yenecek diğeri kaybedecek...

Ertem Şener ve İlker Yasin konusunda sana %100 katılıyorum Onur, böyle maçları katletmekten başka birşey yapmıyorlar, Sabri Ugan sunsaydı tek başına keşke bu finali, İlker Yasin futbolun f sinden anlamayan uğursuz bi adam, Futbol ekranının böylelerinden kurtulma zamanı geldi de geçti artık futbol bilgisi yüksek seviye de olanlara bıraksınlar işi (Güntekin Onay, Ercan Taner, Okay Karacan, Murat Kosova...)

Non Mollare Mai

Uğursuzluk sende değil Onur o gün Chelsea'deydi malesef. :)

Spiker konusuna gelince. İlker Yasin'in artık evinde izlemesi maçları hem bizler için hemde maç zevki için çok önemli. Git be adam..

Ertem Şener konusuna gelince, kesinlikle katılmıyorum sizlere.
Bana göre maça mükemmel bi hava katıyor ve değişik bi anlatım tarzı var.
Maçı daha da zevkli hale getiriyor kanısındayım. Çok efendi ve dürüst birisi, bi kaç röportajınıda okumuştum.
Bence bu işi çok iyi yapıyor.
edit

carlito1903

Ertem Şener her takımın maçını anlatsın ama Manchester'ın asla, bıktım artık Evra'nın 23 kardeşi olduğunu her maçta duymaktan ;D

Non Mollare Mai

:ahaha

Onu her maç mutlaka söylüyor harbiden. ;D
edit

KeePSaKe

drogba kendi kaşındı atıldı vurmasaydı böyle olmayacaktı
Since 1903

carsi52

Carrick oLayı gerçekten çok komikti ya ;D
Evra'nın 23 kardeşi oLduğunu her maç söyLüyor aLıştık artık.
Bölünür senin için uykular!

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 23, 2008, 08:46:20
Finalde oynanan futbola bakarsak kupayı sonuna kadar Chelsea haketti diyebiliriz tabi ki ama buraya kadar gelene kadar da Manchester harika maçlar oynadı ve yenilmeyerek şampiyon oldu, futbol bu birisi yenecek diğeri kaybedecek...

Ertem Şener ve İlker Yasin konusunda sana %100 katılıyorum Onur, böyle maçları katletmekten başka birşey yapmıyorlar, Sabri Ugan sunsaydı tek başına keşke bu finali, İlker Yasin futbolun f sinden anlamayan uğursuz bi adam, Futbol ekranının böylelerinden kurtulma zamanı geldi de geçti artık futbol bilgisi yüksek seviye de olanlara bıraksınlar işi (Güntekin Onay, Ercan Taner, Okay Karacan, Murat Kosova...)

okay karacan dünya kupasının bir şeyini çıkarmıştı ne yaptın ya=)

ayırca maçta chelseaye 3-1 demiştim 1-1 artı 2 top direkten döndü

rebel_1903

ilk yarı tevez kaçırmasaydı net pozisyonları 3-0 olurdu maç bu kadar da uzamazdı..drogba ne çirkefti o gün ya severdim ama artık sevmiyorum onu vidicciğime naptı artist herif ya >:(
aklımm nerde kaçırdım seninlee
sorma nerde sorulmaz bu kimseyee

öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksınnn kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksınn offff ulannn offfffffff

Anarchy*

ÖnceLikLe CheLsea haketti fakat oLmadı.

Neyse,İlker Yasin ve Ertem Şener tüm futboLcuların özeLLerini dökmeyi biliyor sadece.
İlker Yasin'in Tothennam takımına yazıLdığı gibi hitap etmesi,çoğu zaman saçmalaması çok güLdürüyor beni :)
Ercan Taner favorimdir.
YorumcuLukta ise Ömer ÜründüL'ü tek geçerim.

RCA

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 23, 2008, 09:32:33
Ertem Şener her takımın maçını anlatsın ama Manchester'ın asla, bıktım artık Evra'nın 23 kardeşi olduğunu her maçta duymaktan ;D
abi aynısını tv maçında söledim yok böle bişi ya ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Resulbjk - Mayıs 24, 2008, 20:10:19
Alıntı yapılan: carlito1903 - Mayıs 23, 2008, 09:32:33
abi aynısını tv maçında söledim yok böle bişi ya ;D

:ahaha :ahaha :ahaha :ahaha
Since 1903

ferdikoclu

Abi maçı rahat alacağı yerde uzattıkça uzattıkça Manu.. İlk yarıdaki o goller kaçarmıydı??? Golden sonra güveni geldi rakibin. ama  Drogba çok sinirliydi nedeni bilinmez..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Guti ORÇ.

Ballack ve Carrick olayına bende çok güldüm maç anlatırken,bende bu tarz maçlarda taraf tutarım.Bu maçtada tuttum ve ManU kazandı :)

Kralkartal21

Ben Chelsea'nin kazanmasını istiyordum. Olmadı.

Cristiano'nun yaşadığı duyduyu yaşamayı çok isterdim.

Drogba'da ayıp etti bu kadar güzel maça yakışmadı.(Çokta güzel değildi maç ama...)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..