Ana Menü

Donadoni'den Cassano sürprizi

Başlatan akbaba71, Mayıs 20, 2008, 18:16:55

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Avrupa Şampiyonası'nın favorilerinden İtalya'nın kadrosu da belli oldu. Teknik direktör Donadoni, 24 ismi milli takıma davet ederken, en büyük sürpriz Cassano'nun kadroda yer alması oldu.

Kadrosunu basın toplantısıyla resmen açıklayan İtalya teknik direktörü Roberto Donadoni, 24 kişilik listede 6 forvete yer verirken, ilk kamp döneminin ardından kadrodan çıkacak isim büyük ihtimalle hücum hattından olacak.

İtalya ile sözleşme yenilediği belirtilen Donadoni, Avrupa Şampiyonası kadrosuna sürpriz bir şekilde Sampdoria'nın golcüsü Antonio Cassano'yu da davet etti. Atletico Madrid kalecisi Abbiati'ye de yer vermeyen Donadoni, tecrübeli file bekçisinin yerine Sevilla'nın yedek kalecisi Morgan de Sanctis'i çağırdı. Kadronun bir diğer ilginç ismi de Fiorentinalı Ricardo Montolivo oldu.
İşte İtalya'nın kadrosu:

Kaleciler: Gigi Buffon (Juventus), Marco Amelia (Livorno), Morgan De Sanctis (Sevilla)

Defans: Christian Panucci (Roma), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Marco Materazzi (Inter), Gianluca Zambrotta (Barcelona), Andrea Barzagli (Palermo), Giorgio Chiellini (Juventus), Fabio Grosso (Lyon)

Orta saha: Mauro Camoranesi (Juventus), Andrea Pirlo (Milan), Gennaro Gattuso (Milan), Massimo Ambrosini (Milan), Daniele De Rossi (Roma), Simone Perrotta (Roma), Alberto [kufur otomatik editlenmistir]uilani (Roma), Riccardo Montolivo (Fiorentina)

Forvet: Luca Toni (Bayern Munich), Antonio Di Natale (Udinese), Quagliarella (Udinese), Alessandro Del Piero (Juventus), Marco Borriello (Genoa), Antonio Cassano (Sampdoria)

(Ligtv.com.tr)

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

RCA

abi bunlarda süper ya ne oyuncular var ya :):)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Adriano

Cannavaro, Zambrotta, Grosso, Toni ve 3. kalecileri hariç tüm futbolcularının İtalya'da top oynaması da ilginç (:
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

onaT

Alıntı yapılan: Adriano - Mayıs 20, 2008, 18:23:12
Cannavaro, Zambrotta, Grosso, Toni ve 3. kalecileri hariç tüm futbolcularının İtalya'da top oynaması da ilginç (:

genelde italyan, ispanyol ve italyanlar pek gezmez.=)

ayrıca cassanoyu sampdoria juventus maçında beğenmiş olabilir (aslında penaltı kaçırdı ama) formda baya belli...

Kralkartal21

Totti sakat mı hala? ( ''a'' yumuşak)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Onur*

duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

carlito1903

Totti Milli Takımı bıraktı zaten sakat olmasa da olmayacaktı kadroda ;)

Cassano bana da büyük sürpriz oldu, beklemiyordum kadroda olmasını...

Kalecileri yeter be :D

ilhan mansız_melis

Gigi Buffon
Christian Panucci
Marco Materazzi
Fabio Cannavaro
Gianluca Zambrotta
Andrea Pirlo
Mauro Camoranesi
Massimo Ambrosini
Daniele De Rossi
Luca Toni
Alessandro Del Piero

Cassano sürpriz oldu Marco Borriello  bekliyordum zaten

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde, Avusturya'da ilk antrenmanını yapan İtalya'da defansının önemli ismi Fabio Cannavaro sakatlandı.

Çalışma sırasında Chiellini ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Cannavaro, hemen hastaneye kaldırıldı. 34 yaşındaki oyuncunun, sol ayak bileğine darbe aldığı ve kesin durumunun 12 saat sonra netlik kazanacağı öğrenildi.

carlito1903

İtalya'nın Avusturya'da yaptığı ilk idmanda Giorgio Chiellini ile çarpışıp bileğinden sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Fabio Cannavaro Euro 2008'de forma giyemeyecek.

İtalya Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden (www.figc.it) yapılan açıklamada, "Fabio Cannavaro Avrupa Şampiyonası'na hoşçakal demek zorunda" ifadelerine yer verildi.

Kadrodan çıkarılan Cannavaro'nun yerine Alessandro Gamberini 23 kişilik kadroya dahil edildi.